Bildirim
Sandisk 128GB Micro SD Kart 82.99 TL
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kullanan var mı hız konusunda iyi midir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel fiyat almayı da düşünüyorum.
Konuya hakim olan arkadaşlar için bir sorum var..
www.amazon.com.tr
Server Busyhttps://www.amazon.com.tr/Samsung-Plus-microSDXC-Kart-Adapt%C3%B6r/dp/B079HV7KHM
Bu cihaz U3 olduğu halde 100mb/sn yazıyor. Yukardaki sandisk U1 yine 100mb/sn yazıyor. Nerde kaldı standartlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
U1 eski teknoloji 100 mb görürse aynısından bir tane hediye ederim. Alırsan U3 micro sd al.
Belirtilen hız sıralı okuma. UHS standartlarında ufak dosya yazma ve okuma limitleride var oradan biryerden sınıfta kalıyordur o sebeple UHS-1 etiketi vardır, muhtemelen yazma hızı düşüktür. O yüzdende indirimdedir. -
UHS ve U standartları birbirine karıştırılır. UHS arayüz standardıdır, I ve II birbiriyle uyumludur. II nin nimetlerinden yararlanmak için cihazınız da II olması gerekmektedir.
Yukarıdaki sandisk ve bahsettiğiniz samsung kartlar uhs ı dir.
Gelelim U olayına. U1 ve U3 aynı üst hızda olabilir. Çünkü bu standart alt hızı belirtir. U1 10mb, U3 30mb minimum yazma hızını garanti eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 27 Kasım 2019; 23:32:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Fiyat cok cok iyi yalniz onemli verileriniz duracaksa samsung tavsiye ederim.
2 adet alfım teşekkürler. Annelere redmi note 8 alırsam ona takacağım. İnşallah sıkıntı yaşamam
Nintendo Switch için ihtiyacım vardı, 100 tl altına sürekli kovalıyordum. Valla çok iyi geldi, çok teşekkür ederim. -
SanDisk tavsiye etmiyorum. Bir gün uyaniyorsunuz kart harakiri yapmış. Sık yedekleyin alacaksanız
4K video kayıtta sıkıntı olur mu?
Psvita için kaptım 1 adet. Haber veren arkadaşa teşekkürler
Vita için aparat mı kullanıyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: mose17
Psvita için kaptım 1 adet. Haber veren arkadaşa teşekkürler -
Güzel fiyat, aldım 1 tane, paylaşana teşekkürler.
Vita aparatı için link var mı?
2 tanede ben aldım -
Aynen hocam. Aliexpresste bol miktarda satılıyorquote:
Orijinalden alıntı: bado6100
Vita için aparat mı kullanıyorsunuz?
Alıntıları Göster
Türkiye'de satan siteler var ama ben 1 yıl önce aliexpressten almıştım. Sd2vita aparat veya adaptör diye aratın bulursunuzquote:
Orijinalden alıntı: someoneme
Vita aparatı için link var mı?
Gopro 7 ve 8 black ile kullanan var mı? Sizce alınır mı bunun için?
Edit: aldık bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucaktamircisi -- 28 Kasım 2019; 21:37:35 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
UHS ve U standartları birbirine karıştırılır. UHS arayüz standardıdır, I ve II birbiriyle uyumludur. II nin nimetlerinden yararlanmak için cihazınız da II olması gerekmektedir.
Yukarıdaki sandisk ve bahsettiğiniz samsung kartlar uhs ı dir. Gelelim U olayına. U1 ve U3 aynı üst hızda olabilir. Çünkü bu standart alt hızı belirtir. U1 10mb, U3 30mb minimum yazma hızını garanti eder. |
Belirtilen hız sıralı okuma. UHS standartlarında ufak dosya yazma ve okuma limitleride var oradan biryerden sınıfta kalıyordur o sebeple UHS-1 etiketi vardır, muhtemelen yazma hızı düşüktür. O yüzdende indirimdedir.
|
Benzer içerikler
- vodafone bedava internet
- yanımda premium
- illere özel turkcell
- yalın fırsat 30 gb
- bimcell yeni hat ücreti
- indirimler ne zaman başlıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X