Şimdi Ara

Sanırım depresyona giriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sure once başladı belirtiler. Hic birşey yapmaya Halim yok. Sınavlara girsem bile çalışmıyorum. 5 dersten büte kaldım ama umursamıyorum. Arada gelen ağlama hislerim var. Geceleri uyuyamiyorum. Sabahları yorgun kalkıyorum. Eskiden beni mutlu eden seyler etmemeye başladı. 1 haftadır yurtta yatıyorum dışarı çıkmıyorum hic. Toplum icinde adeta yalnızım. Bu konuyu gecen hafta açacaktım ama acmaya dahi üşendim. Slow müzikler dinleyip tüm gun oyun oynuyorum. Arada kendimi gereksiz görüp intihar etme düşüncesi geliyor aklıma. Icimde cok buyuk bir huzursuzluk var. Hani kotu birşey olacağını hissedersin ha oyle iste. Kendime bakmamaya başladım. Cok sigara icmeye başladım. Bu boyle ne kadar devam eder bilemiyorum. Bazen kendimi bir arabanın önüne atmayı beklerken buluyorum. Bezende balkondan atlayacakken. Ne yapmalıyım bilmiyorum o kadar bitkin ve yorgunum ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam paran varsa psikoloğa git. yoksa psikiyatriste git ama ilaç verir söyleyim.
  • 8 dersten büt e kalıyosun hayata karşı amacın kalmıyo öyle işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntihar falan diyorsun şakası yok bu işin. En kısa zamanda psikiyatri bölümüne randevu al git, ilaç verecekler diyenleri de takma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvatarAang

Bir sure once başladı belirtiler. Hic birşey yapmaya Halim yok. Sınavlara girsem bile çalışmıyorum. 5 dersten büte kaldım ama umursamıyorum. Arada gelen ağlama hislerim var. Geceleri uyuyamiyorum. Sabahları yorgun kalkıyorum. Eskiden beni mutlu eden seyler etmemeye başladı. 1 haftadır yurtta yatıyorum dışarı çıkmıyorum hic. Toplum icinde adeta yalnızım. Bu konuyu gecen hafta açacaktım ama acmaya dahi üşendim. Slow müzikler dinleyip tüm gun oyun oynuyorum. Arada kendimi gereksiz görüp intihar etme düşüncesi geliyor aklıma. Icimde cok buyuk bir huzursuzluk var. Hani kotu birşey olacağını hissedersin ha oyle iste. Kendime bakmamaya başladım. Cok sigara icmeye başladım. Bu boyle ne kadar devam eder bilemiyorum. Bazen kendimi bir arabanın önüne atmayı beklerken buluyorum. Bezende balkondan atlayacakken. Ne yapmalıyım bilmiyorum o kadar bitkin ve yorgunum ki.

Bir kaç duble viski iç, sonra okkalı bir Türk kahvesi yap kendine.
    Ondan sonra gel konuşalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık bölüme girmek istemiyorum.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.