Şimdi Ara

Sanırım psu yandi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • M4A87td Asus anakart AMD 4 çekirdekli ama modelini hatirlamadigim işlemci 6 GB ram 500 w sandığım cooller master kasa dan oluşan sistemde geçen hafta ekran kartım bozuldu bende ileride biraz değişiklikle 4-5 sene daha kullanmayı planladığını sisteme Asus rx-460 2 GB OC ekran kartı aldım ekran kartını dün taktım bugün bilgisayarı açtım biraz çalıştı bir koku geldi sistem çalışıyor fakat görüntüyü aktaramiyor, sizce ne olmuş olabilir. Koku sanırım PSU dan geliyor oda çalışıyor ama...
    Sizce ne yapayim. PSU yenilenen gerekirse tavsiyemiz nedir. Fiyat performans 700-750 w önerimiz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faroo1453 -- 13 Ocak 2017; 9:51:59 >

• ekran kartınızı takarken bir şeylere dokunup kısa devre ettirmişsiniz muhtemelen. kasayı tamamen kontrol edin anakartta belki vida falan düşmüştür. tahminlerim bu yönde.
  • Psu kokuyor. Anakarttan olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faroo1453 -- 13 Ocak 2017; 9:52:31 >
  • Elinizde fazladan bileşen var mı test için

Anakart veya işlemci
  • Maalesef
  • Ayrıca bilgisayarın açılış düğmesi uzun süre basmama rağmen bilgisayarı kapatmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU voltaj surekli düşüyor
    9 yıl önce açıldı
    [ÇÖZÜLDÜ]Psu patladı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.