Şimdi Ara

saniyelik donma ve takılmalar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.bilgisayarimi ilk aldığımda windows 7 64 bit yukluydu.bazen sanıyelık donma ve takılmalar oluyordu dikkat ettimki usb takılıyken boyle bi sorun oluşuyor.yinede bazı sebeplerden dolayı 32 bit e geçiş yaptım ve bu sorun maalesef hala ara ara oluşuo.
    bilgisayarin sıcaklık değerli normal,işlemci %100 civarında değil takılma oldugu zaman.tüm driverlar güncel.donanımsal oldugunu sanmıyorum ama sorunu çözemedim.sizin de görüşlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz?

Sony Vaio VPCF22L1E/B
    Core i5 2.30 Ghz
    4 Gb 1333Mhz Ram
    1 Gb Nvidia 540M

İşletim sistemi : Windows 7 Ultimate 32 Bit

• herhangi bir usb mi .aygıt yöneticisinde sıkıntı olabilir usb yüklü olsa bile tanımlama yaparken takılmalar olabilir.http://support.microsoft.com/kb/310126/tr#top buradan adımları izleyebilirsin
  • evet telefon usb si taktıgımda oluyor dıyebilirim.ama emın değilim doğrusu.sadece usb takılıyken olup olmadiğina cunkı pc yi yenı alalı 1 hafta oldu.verdiğiniz linkle alakalı bi durum değil maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blake32 -- 27 Ağustos 2011; 23:21:41 >
  • evet bendede bi ara telefon usb si takarken oluyordu herdefasında bağlantı kurma gibi durum olduğu için takılma olur sıkıntı yapcağın bidurum değil.normal usb aygıtında olmyorsa sorun yok.ondan sordum herhangi bir usb aygıtımı diye tahmin ettim bundan olduğunu
  • bilginize tesekkurler.eve gecince harici kablosuz klavye ve mouse setimin usb si ilede bu durumu incelicem sayet bı sorun olmazsa.önemsenıcek bısey değil:) yaklasık 2 saatir pc acık su an herhangi bir donma takılma söz konusu değil.galıba tamamen emın olabilirim telefon usb si oldugundan.iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yayında titreme ve takılma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.