Mediamarkt bazı ürünlerde sepette indirim yapıyor. Ekran kartı sepette 6525 TL ye düşüyor. Hopi uygulamasına girin arama çubuğuna mediamarkt yazın. Çıkan sayfadan 5000/300 indirim kodunu alabilirsiniz. SAPPHIRE Pulse AMD Radeon RX 6700 10GB GDDR6 11321-02-20G Ekran Kartı |
SAPPHIRE Pulse RX 6700 10GB Ekran Kartı 6225 TL (Hopi kodu ile)
-
-
Çok çok iyi fiyat.
Geçen hafta Vatan'dan 6500 TL ye aldım, fiyat performans oranı çok iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vatanda da %15 indirim var neredeyse aynı fiyat
-
Daha ne olsun belki bir daha bu fırsat hiç gelmeyecek.
-
Vatanda 6576 düşüyor. 300 küsür fark var?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sapphire rx6700xt hepsiburada da 7500 tl satıcı hepsiburada değil
aynı satıcı trendyolda 7800tl ye 3 fanlı asrock 6700xt satıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hann- -- 26 Mart 2023; 0:36:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be şu kartı 6800'e alırken çok ucuza aldım diyordum.
-
Aynı kartı Vatan'daki %15 indirimden alanlar iade edip bunu alabilir gerçi kutuyu açmadıysanız kolay iade edersiniz de açtıysanız uğraşırsınız biraz.
-
Hocam 300 TL kimisine göre iyi para ama. Ben olsam uğraşmam . Beklemek , para üadesi vs derken sıkıntı. Yine de 6225 GB bir fiyat bu kart için harika.
Bu kart aylardir indirimde internetten kullanıcı yorurumlarına baktım çoğunda coil whine(bobin sesi) olduğunu yazmışlar ve fps drop yiyenlerde fazla ayrıca kartın 70 dereceden aşağı çalışmadığını yazanlar olmuş.amd’nin wattman gibi yazılım sorunlarını söylememe gerek yok sanırım ve bu hatayı alanlar en son güncel driver kullanıyor ama hala bu sorunu alanları gördükçe amd taraftarı olan beni bile soğutuyor.
Fiyat çok güzel Vatan'ın %15 indirimli fiyatına göre ilerleyen zamanlarda fiyatı daha da düşebilir maalesef AMD yazılım sorunlarını çözemezse bu kartlar daha çok rafta tozlanacak gibi duruyor.
-
Ben Pulse olmayan modelini kullanıyorum. Coil whine bende yok, watman hatası da almadım, 70 derece bu kart için normal, 3060 Ti ayarında kart.
-
Bu AMD hala bu işi beceremedi, ama çok para verip te Nvidia da alınmaz.
Diyip ortalığı karıştırayım.
Kartı 3 aydır kullanıyorum. Stok voltajla 75 dereceleri görüyor, undervolt ederek kullandığım için 60-65 dereceyi geçmiyor.
Pulse modeli var bende. Coil whine ise çok yüksek fpslerde oluyor mesela lolde oyun başında 1000 fps ile başlıyor oyun o sırada coil whine oluşabiliyor. Monitör hz'ine limitleyince fps'i hiçbir ses kalmıyor.
B/
bende hiç ihtiyacım olmamasına rağmen aldım dursun kenarda 6200 e çöp kartlar var rtx 3050 ye o kadar istiyorlar
-
10 gündür kullanıyorum bahsettiklerinizin hiçbiri yok.
3060ti karşılığı bir kart ve arada 3.000 TL fark var.
-
Ryzen 5 3600
2x8GB Ram
Zalman ZM500-LEII 500 W psu var.
Bu sisteme uygun olur mu? Yük altında kapanma vs olur mu?
-
220w kart diğer komponentler 150w max güç çekse yetmesi lazım.. tabi ekran kart ve cpu O/C önermem..
sitesinde 650w tavsiye edilmiş..
-
Sipariş geçtim fakat mağazadan teslim al seçeneğiyle seçmiştim.
"27.03.2023 tarihli, 3427*** siparişinizde bulunan SAPPHIRE Pulse AMD Radeon RX 6700 10GB GDDR6 11321-02-20G Ekran Kartı ürününü anlık sistem hatası sebebi ile temin edemediğimizi üzülerek belirtiriz. Siparişiniz iptal edilecek ve ödeme yönteminize göre iadeniz yapılacaktır. İade işleminiz tamamlandığında size ayrıca bilgi vereceğiz." Böyle mail geldi siparişi iptal etmişler.
Başka bir hesaptan yine denedim ama bu sefer eve kargo seçeneğini seçtim umarım sorunsuz olmuştur.
Sınırda hocam ilerleyen günlerde 600-650wt bronze alın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 27 Mart 2023; 23:56:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ofis koltuğu önerisi
- epson l3260 yorumlar
- hp 15 dizüstü bilgisayar, 15,6 inç fhd, intel core i3-1115g4, 8 gb ram, 256 gb ssd, freedos, kömür grisi, 2n2n7ea
- deepcool morpheus
- msi shout out
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X