Şimdi Ara

Sapphire r7 250 bu sisteme olurmu ve bu oyunları açarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartım: Gigabyte GA-M68SM-S2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) ddr2

İşlemci: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+

Güç kaynağı : 380 w

sistem özelliklerim bu Sapphire R7 250 2gb ddr3 ekran kartını bu sisteme takabilirmiyim ve taksam herhangi bir sorun oluşurmu ve Ets2-pes 2013-dayz-csgo yu orta ayarda kasmadan rahatca oynayabilirmiyim ve bu kart bimeksde 300 tl vatan bilgisayarda 230 ama stokta yok sapphirenin sitesinden baktım türkiyede nerden alabilirim diye bir çok site çıktı aralarından en uygun fiyatlı incehesap.com güvenilirmi fikirlerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Rcp03

Anakartım: Gigabyte GA-M68SM-S2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) ddr2

İşlemci: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+

Güç kaynağı : 380 w

sistem özelliklerim bu Sapphire R7 250 2gb ddr3 ekran kartını bu sisteme takabilirmiyim ve taksam herhangi bir sorun oluşurmu ve Ets2-pes 2013-dayz-csgo yu orta ayarda kasmadan rahatca oynayabilirmiyim ve bu kart bimeksde 300 tl vatan bilgisayarda 230 ama stokta yok sapphirenin sitesinden baktım türkiyede nerden alabilirim diye bir çok site çıktı aralarından en uygun fiyatlı incehesap.com güvenilirmi fikirlerinizi bekliyorum

pc parçaları satan bilindik yerlerden almanı tavsiye ederim
    aksi taktirde garanti problem olabilir
  • 720p de Low da oynarsın. Dayz kaldırması zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ama hepsinde stokda yok diyo 720p derkenn
  • O işlemci R7 250 'yi BES-LE-YE-MEZ.
  • o işlemciye en fazla amd 240 modelini alabilirsiniz.çok iyi bir kart değildir her oyunu yüksek ayar oynatmaz sistemi baştan kurmalısınız zamanı gelmiş geçmiş.
  • Benimki de hemen hemen aynı sistem. R7 240 aldım. Henüz denemdim. Bakalım nasıl çıkacak. Benim öyle oyun oynama gibi iddialarım yok. Yine de iyi bişey olmasını istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.