Bildirim
sar değeri düşük multimedia önerisi
FSP Hydro GT PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W (HGT 850) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLDMYJ22
10 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sar değerine neden önem verdiğini açıklayabilirmisin? Ayrıyetten düşük dediğin oran ortalama kaç? -
0,8 altı malum sağlık konusunda kaygılıyım elimde 0.75 lik nokia var o bile başımı ağrıtıyorquote:
Orijinalden alıntı: photo sir
sar değerine neden önem verdiğini açıklayabilirmisin? Ayrıyetten düşük dediğin oran ortalama kaç? -
arkadaşım sar değeri önemlidir eyvallah ama bence kullanıcının nasıl kullandığına bağlı olarak zarar verir. misal 0.75 lik nokia zarar veriyor diyorsun. ben optimus black kullanıyorum sar değeri sanırım birazcık daha fazla. ama hiç başımı ağrıtmıyor. neden peki? smartphone'u vücudumun bir parçası gibi taşımıyorum. yasal sar değeri 2.0'dır. 2.0'a kadar zararlı sayılmaz sar değeri. ama sen sabahtan akşama kadar kulaklık kullanmadan telefonla konuşup (ki kulaklık kullansan da bi yere kadar korur) gece yatarken yastığının altına sokarsan sar değeri kaç olursa olsun beynin radyasyondan nasibini alır.quote:
Orijinalden alıntı: satrancoyuncusu
0,8 altı malum sağlık konusunda kaygılıyım elimde 0.75 lik nokia var o bile başımı ağrıtıyor
Alıntıları Göster
-
Telefon tavsiyesi olan??quote:
Orijinalden alıntı: _blackmamba_
arkadaşım sar değeri önemlidir eyvallah ama bence kullanıcının nasıl kullandığına bağlı olarak zarar verir. misal 0.75 lik nokia zarar veriyor diyorsun. ben optimus black kullanıyorum sar değeri sanırım birazcık daha fazla. ama hiç başımı ağrıtmıyor. neden peki? smartphone'u vücudumun bir parçası gibi taşımıyorum. yasal sar değeri 2.0'dır. 2.0'a kadar zararlı sayılmaz sar değeri. ama sen sabahtan akşama kadar kulaklık kullanmadan telefonla konuşup (ki kulaklık kullansan da bi yere kadar korur) gece yatarken yastığının altına sokarsan sar değeri kaç olursa olsun beynin radyasyondan nasibini alır.
Alıntıları Göster
-
Samsung Wave 2 sar 0,390 W/Kgquote:
Telefon tavsiyesi olan??
Alıntıları Göster -
Samsung Galaxy S 0,238 W/Kg, Samsung Galaxy S 2 0,338 W/Kg, Samsung Galaxy SL 0,310 W/Kg.quote:
Orijinalden alıntı: maktommi
Samsung Wave 2 sar 0,390 W/Kg
Alıntıları Göster -
Samsunglarda flaş yok diye biliyorum ben?quote:
Orijinalden alıntı: maktommi
Samsung Galaxy S 0,238 W/Kg, Samsung Galaxy S 2 0,338 W/Kg, Samsung Galaxy SL 0,310 W/Kg.
Alıntıları Göster -
Samsung Wave 2 , ve Samsung Galaxy S 2 de Flash var.quote:
Samsunglarda flaş yok diye biliyorum ben?
Alıntıları Göster -
Samsung telefonlarin sar degerleri basarilidir. Samsung wave 2 oneririm. Butceniz uygunsa samsung galaxy S 2 -
yukarı! başka onerisi olanquote:
Orijinalden alıntı: ultiMance
Samsung telefonlarin sar degerleri basarilidir. Samsung wave 2 oneririm. Butceniz uygunsa samsung galaxy S 2 -
Gercekten dogru bazi insanlarda cok fazla bas agrisi yapiyormus bende öyle bir sorun yok Allahtan ama o sorunu olanlara Allah yardimcisi olsunquote:
yukarı! başka onerisi olan
Alıntıları Göster -
Galaxy S yada Xperia Arc olabilir -
1.43 W/kg body sar değeri arc için dolayısıyla galaxy s dışında önerisi olan var mı?quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Galaxy S yada Xperia Arc olabilir -
wave 2 al hocam ne düşünüyosun 0.39 sar değeri ki diğer özelliklerde de en iyilerden telefonu bi incele anlayacaksınquote:
1.43 W/kg body sar değeri arc için dolayısıyla galaxy s dışında önerisi olan var mı?
Alıntıları Göster -
wave 2 değerlendireceğim başka öneriler ark. dediğim gibi fiyat sorun değilquote:
Orijinalden alıntı: Umut K.
wave 2 al hocam ne düşünüyosun 0.39 sar değeri ki diğer özelliklerde de en iyilerden telefonu bi incele anlayacaksın
Alıntıları Göster -
quote:
wave 2 değerlendireceğim başka öneriler ark. dediğim gibi fiyat sorun değil
sgs2 ye bak hocam o zaman -
quote:
1.43 W/kg body sar değeri arc için dolayısıyla galaxy s dışında önerisi olan var mı?
Ne 1.43'ü arkadaşım ya cihazın SAR değeri 0.66 -
quote:
quote:
Ne 1.43'ü arkadaşım ya cihazın SAR değeri 0.66
Sony nin resmi yayınladığı değğer o gerçek değer değil forumlardan biraz bakınca bulursun -
quote:
quote:
quote:
Ne 1.43'ü arkadaşım ya cihazın SAR değeri 0.66
Sony nin resmi yayınladığı değğer o gerçek değer değil forumlardan biraz bakınca bulursun
Yapma ya sen çok zekisin ben kafamdan atıyodum .
SAR Value for Xperia Arc
The FCC compliance statement of Xperia Arc does not give the value for "body SAR". It states, "The highest SAR value for this model phone when tested by
Sony Ericsson for use at the ear is 0.66 W/kg (10g)".
Does this mean that:
The SAR value for body SAR has not been tested by Sony Ericsson
The SAR value for body SAR exceeds 0.66 W/kg (10g).
Yada al indir bak
www.sonyericsson.com/cws/download/1/974/260/1301918204/Xperia_Arc_ROW_i_SAR_leaflet.pdf
Benzer içerikler
- küçük ekranlı telefonlar
- samsung a15 alınır mı
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- pwm dimming nedir
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- xiaomi whatsapp sorunu
- device health services nedir
- telegramda video izleme
- secure folder nedir
- telefon tavsiyesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X