Şimdi Ara

sar değeri düşük multimedia önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arada sırada kullanacağım wireless dışında pek netle aram yoktur telefonu konuşmak için kullanırım iyi bir kamera ve kaliteli ses benim için onemli fiyat sıkıntısı yok önerilerinizi bekliyorum
    +sar değeri düşük olmalı
    +kullanışlı bir kamera flaşlı
    +sağlam kasa
    +ses kaliteli olmalı

• sar değerine neden önem verdiğini açıklayabilirmisin? Ayrıyetten düşük dediğin oran ortalama kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo sir

sar değerine neden önem verdiğini açıklayabilirmisin? Ayrıyetten düşük dediğin oran ortalama kaç?
    0,8 altı malum sağlık konusunda kaygılıyım elimde 0.75 lik nokia var o bile başımı ağrıtıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: satrancoyuncusu

0,8 altı malum sağlık konusunda kaygılıyım elimde 0.75 lik nokia var o bile başımı ağrıtıyor

Alıntıları Göster
    arkadaşım sar değeri önemlidir eyvallah ama bence kullanıcının nasıl kullandığına bağlı olarak zarar verir. misal 0.75 lik nokia zarar veriyor diyorsun. ben optimus black kullanıyorum sar değeri sanırım birazcık daha fazla. ama hiç başımı ağrıtmıyor. neden peki? smartphone'u vücudumun bir parçası gibi taşımıyorum. yasal sar değeri 2.0'dır. 2.0'a kadar zararlı sayılmaz sar değeri. ama sen sabahtan akşama kadar kulaklık kullanmadan telefonla konuşup (ki kulaklık kullansan da bi yere kadar korur) gece yatarken yastığının altına sokarsan sar değeri kaç olursa olsun beynin radyasyondan nasibini alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

arkadaşım sar değeri önemlidir eyvallah ama bence kullanıcının nasıl kullandığına bağlı olarak zarar verir. misal 0.75 lik nokia zarar veriyor diyorsun. ben optimus black kullanıyorum sar değeri sanırım birazcık daha fazla. ama hiç başımı ağrıtmıyor. neden peki? smartphone'u vücudumun bir parçası gibi taşımıyorum. yasal sar değeri 2.0'dır. 2.0'a kadar zararlı sayılmaz sar değeri. ama sen sabahtan akşama kadar kulaklık kullanmadan telefonla konuşup (ki kulaklık kullansan da bi yere kadar korur) gece yatarken yastığının altına sokarsan sar değeri kaç olursa olsun beynin radyasyondan nasibini alır.

Alıntıları Göster
    Telefon tavsiyesi olan??

• quote:

Telefon tavsiyesi olan??

Alıntıları Göster
    Samsung Wave 2 sar 0,390 W/Kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: maktommi

Samsung Wave 2 sar 0,390 W/Kg

Alıntıları Göster
    Samsung Galaxy S 0,238 W/Kg, Samsung Galaxy S 2 0,338 W/Kg, Samsung Galaxy SL 0,310 W/Kg.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maktommi

Samsung Galaxy S 0,238 W/Kg, Samsung Galaxy S 2 0,338 W/Kg, Samsung Galaxy SL 0,310 W/Kg.

Alıntıları Göster
    Samsunglarda flaş yok diye biliyorum ben?
  • quote:

Samsunglarda flaş yok diye biliyorum ben?

Alıntıları Göster
    Samsung Wave 2 , ve Samsung Galaxy S 2 de Flash var.
  • Samsung telefonlarin sar degerleri basarilidir. Samsung wave 2 oneririm. Butceniz uygunsa samsung galaxy S 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Samsung telefonlarin sar degerleri basarilidir. Samsung wave 2 oneririm. Butceniz uygunsa samsung galaxy S 2
    yukarı! başka onerisi olan
  • quote:

yukarı! başka onerisi olan

Alıntıları Göster
    Gercekten dogru bazi insanlarda cok fazla bas agrisi yapiyormus bende öyle bir sorun yok Allahtan ama o sorunu olanlara Allah yardimcisi olsun
  • Galaxy S yada Xperia Arc olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Galaxy S yada Xperia Arc olabilir
    1.43 W/kg body sar değeri arc için dolayısıyla galaxy s dışında önerisi olan var mı?
  • quote:

1.43 W/kg body sar değeri arc için dolayısıyla galaxy s dışında önerisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    wave 2 al hocam ne düşünüyosun 0.39 sar değeri ki diğer özelliklerde de en iyilerden telefonu bi incele anlayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

wave 2 al hocam ne düşünüyosun 0.39 sar değeri ki diğer özelliklerde de en iyilerden telefonu bi incele anlayacaksın

Alıntıları Göster
    wave 2 değerlendireceğim başka öneriler ark. dediğim gibi fiyat sorun değil
  • quote:

wave 2 değerlendireceğim başka öneriler ark. dediğim gibi fiyat sorun değil

sgs2 ye bak hocam o zaman
  • quote:

Ne 1.43'ü arkadaşım ya cihazın SAR değeri 0.66
  • quote:

quote:

Sony nin resmi yayınladığı değğer o gerçek değer değil forumlardan biraz bakınca bulursun
  • quote:

quote:

quote:

Sony nin resmi yayınladığı değğer o gerçek değer değil forumlardan biraz bakınca bulursun

Yapma ya sen çok zekisin ben kafamdan atıyodum .

SAR Value for Xperia Arc

The FCC compliance statement of Xperia Arc does not give the value for "body SAR". It states, "The highest SAR value for this model phone when tested by

Sony Ericsson for use at the ear is 0.66 W/kg (10g)".

Does this mean that:

The SAR value for body SAR has not been tested by Sony Ericsson
    The SAR value for body SAR exceeds 0.66 W/kg (10g).

Yada al indir bak

www.sonyericsson.com/cws/download/1/974/260/1301918204/Xperia_Arc_ROW_i_SAR_leaflet.pdf

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.