Şimdi Ara

Şarja takılınca kapalı tablet açılsa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Samsung Galaxy Tab3 T110 tablet var. Tablete öyle bir ayar yapmalıyım ki, şarj soketine güç gelince/ şarja takılınca kapalı olan tablet otomatikman açılsın. Uyku modundan uyanma değil, tamamen kapalı olan tablet açılsın. Sanırım iphone ve ipad lar açılıyormuş onlar gibi yani. Böyle bir şeyi deneyen, bilen var mı ?

• Windows Phone'da da kapalı cihaz şarja takınca açılıyor. Kapalı bir şekilde şarj edemiyorsunuz. Yani yazılımda yapılabilir sanırım.
  • Yani tablete windows mu yükleyeyim. Yoksa android için mi bir yazılımdan bahsediyorsunuz ? Çünkü bildiğiniz üzere android yazılımı tablet kapalı iken çalışmıyor.
  • 07 Osman ben ben de sizin aradığınız uygulama ihtiyacım var.
    birşeyler bulabildiniz mi?
  • Bulamadım maalesef. Hala araştırmaktayım. Yurtdışı forumlarda yazmışlar birşeyler ama, ingilizce sadece altyazılı film izlemekten ibaret :)
  • 07 Osman kullanıcısına yanıt
    osman bey bu root dosasını düzeltmeniz gerekiyor: system/bin/plm
    dosya binary ile yazılmış, içindeki bütün yazılanları siliyorsunuz ve yerine aşağıdaki kodu ekliyorsunuz.
    #!/system/bin/sh 
    /system/bin/reboot
  • Belki tasker uygulamasi ile de boyle bi ayar yapabilirsiniz.ama emin degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexus 5 açılıp kapanıyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyland

osman bey bu root dosasını düzeltmeniz gerekiyor: system/bin/plm
    dosya binary ile yazılmış, içindeki bütün yazılanları siliyorsunuz ve yerine aşağıdaki kodu ekliyorsunuz.
    #!/system/bin/sh 
    /system/bin/reboot

lenovo tabletimde bahsettiğiniz dosyayı bulamadım acaba hangi dosyayı değiştirmem gerekli?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.