Şimdi Ara

sarji uzun omurlu tel.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar.. pek arastirma sansim olmadi zamanimda yok..bir telefon ariyorum sarji hic bitmesin :) gercekten markasi ve modeli pek önemli degil ama sarj suresi ne kadar uzun olursa okadar iyi.. bildiginiz iddiali bir tel varsa paylasirsaniz sevinirim.. tesekkurler.

• philips xenium modellerine bakabilirsin..
  • eyvallah hocam saolasin.. peki xenium modellerinin bi ozelligi mi bu hepsi ayni mi pil olayinda?
  • bekleme süreleri modeline göre değişiyor
  • evet baktim azonce biraz tesekkur ederim arkadaslar.. onerdiginiz bi model var mi peki aralarindan?
  • 9@9Q ve U modeli şarj olayınca baya iddialı. K modeli de 2 aya kadar bekleme diyor.
  • hocam bende w 910 öneririm iyi bir telefon istiyorsan tabi philipslere göre
  • ewt güzel de şarj olayında philipsler kadar değildir herhalde
  • se neden filipsler gibi uzun ömürlü pil seçeneği sunmuyor yada nokya

imkanlarımı kısıtlı tamam şarj süresini kısaltan faktörler var ama bu 2 ay bekleme süresini düşürsün düşürsün 1 aya

ne ayak se nokya bizimi kandırıyonuz he

• Harbiden 2 ay bekleme süresi cok güzel olur... ßen ßenim k850i de düşünemiyorum 2 günde bir şarja takıyorum xD
  • www.hepsiburada.com/philips-xenium-x500/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepphx500

www.hepsiburada.com/philips-xenium-fm-99z-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepph909z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Extrem -- 25 Mart 2009; 23:21:25 >
  • Philips 9@9K
  • Philips'lerden başka konularda çok şikayetler var kullananların yorumlarında. Bir de belirtilen bekleme süreleri sim kart takılı değilken belirlenmiş süreler. Nitekim Philips kullanıcıları da belirtilen süreler kadar bekleme süresi olmadığından şikayet etmişler hep.

Ben Nokia'nın şu iki yeni, uzun bekleme süreli modelini tavsiye etmek istiyorum:

- Nokia 1203 (Bekleme süresi 624 saat olarak belirtilmiş. Bu 26 güne karşılık gelse de tahminen en az 2 hafta bekleme süresi olur diye düşünüyorum.)

- Nokia 1661 (Henüz çıkmadı ama bekleme süresi yine 624 saat olarak belirtilmiş. Üsttekinden farklı olarak radyosu da var.)

Sadece bekleme süresine önem verdiğine göre, Philips'lerin de bekleme süresi yaklaşık bu kadar olabileceği ya da belki de olamayacağını (çünkü bir kullanıcı ancak 9 gün beklediğini yazmıştı) ve Nokia'nın daha uzun ömürlü ve kullanışlı olacağını da düşünürsek Nokia 1203'ü alman en iyisi olacaktır diye düşünüyorum.

Sonuç olarak önerim: Nokia 1203

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.