Şimdi Ara

Şarjlı süpürge güneş enerjisi ile şarj edilebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bahçe evinde 2 adet 115lik güneş paneli ile elektrik üretiyoruz ve tam emin olmamakla birlikte 100lük aküde depolama yapıyoruz. Buzdolabı ve çamaşır makinesinin motorunu değiştirerek bu elektrikle kullanıyoruz( motorda nasıl bi değişiklik yaptı usta bilmiyorum çok da anladığım konular değil). Sorum şu; bosch marka şarjlı süpürge almak istiyorum

Bosch Serie 6 BBS611BSC dikey süpürge Siyah Torbasız

Pil kapasitesi 2,5 Ah

Pil voltajı18 V özelliğinde. Bu süpürgeyi güneş enerjisinden üretilen elektrikle şarj edebilir miyim, edilirse bu pile zarar verir mi? Bilgisi olan arkadaşlardan cevap rica ediyorum, teşekkürler.

• 220v İnverter yok mu sistemde? Eğer varsa istediğiniz cihazı kullanırsınız zaten. Motorlar değişti demişsiniz. Böyle bi durum var ise sistem çıkışında kaç volt var onu tespit etmek gerek. Sonrasında cevap verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

220v İnverter yok mu sistemde? Eğer varsa istediğiniz cihazı kullanırsınız zaten. Motorlar değişti demişsiniz. Böyle bi durum var ise sistem çıkışında kaç volt var onu tespit etmek gerek. Sonrasında cevap verilebilir.

İnverterin çıkış gücü 12 amper, 220 voltmuş

• Merhaba,

Sistemi kuran arkadaşın telefon numarası varsa alabilir miyim?

"Buzdolabı ve çamaşır makinesinin motorunu değiştirerek bu elektrikle kullanıyoruz"

Nasıl bir değişiklik yapmış sistemin bileşenleri hakkında detaylı bilgi almak isterim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.