Şimdi Ara

SARMS KAN TAHLİLLERİ VE PCT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba bu forum sitesine yeni kaydoldum aklımda birkaç soru işareti var bunlar pct ve sarmslarla ilgili öncelikli olarak bugün kan tahlili yaptırdım serbest ve total testesteron fsh ve lh hormonlarına baktırdım yarın sonuçları alcam ardından lgd 4033 ve mk 2866 8 hafta boyunca kullancam ilk sorum sarmsın çalışıp çalışmadığını anlamak için kür sonunda tekrar kan tahlili yapıcam yazdığım hormonların değerlerinde nasıl bir değişim sarmsın çalışıp çalışmadığını bana anlatır bunun bir yolu varmıdır? Aynı zamanda pct konusunda tahlil sonuçlarında hangi hormonların hangi değer aralıklarında değişim olduğunda hangi aralıklarda olduğunda pct gerekir yada gerekmez bu konularda bilgilendirirseniz çok teşekkür ederim herkese iyi günler dilerim

• Bu tarz konularda bana kalırsa her kafadan bir ses çıkan, bilgilerinin güvenirliğini bilmediğiniz kişiler yerine tecrübeli hocalardan yardım almak daha mantıklı. Kür işlerinde benim aklıma gelen ilk isim Doğan Can Polat oluyor belki danışabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kan tahlili hk
    12 yıl önce açıldı
    Karaciğer Kanseri ve Klatrin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.