Şimdi Ara

Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
20
Favori
20.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Satıcıdan bağımsız 3 yıl garantili olması lazım. Çünkü Grundig ürünü kendi sitesinde 3 yıl garantili olarak satıyor.

• hellboysulo H kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim,size de hayırlı olsun. İnşallah sıkıntısız keyifle kullanmak nasip olur.

• Tv yi alan arkadaşlara hayirli olsun. Bir nebze katki saglandiysa ne mutlu. Umarim memnun kalirsiniz. 120hz olayina ben takilmiyorum benim icin çok gereksiz bir harcama kistasi 9900 alan arkadaslar o konuda aydinlatir tv leri gelince. Ayrica tv yi alan arkadaşlar sinema sistemi , bar vs kullaniyorsa emin olun şaşıracaksınız ses sistemide çok başarılı geldi bana. Müstakil daire de oturmama rağmen son ses açamıyorum o kadar başarilı. Kendim lg wifi bar ses sistemi kullaniyordum hoş eski tvm de pfl8007 serisindede ses çok başarılıydi çok nadir kullanirdim ama grundig philips den de başarılı çıktı. Yani gerçekten tv beni şaşırttı tesadüf olarak yan yana durmasaydi lg , samsung , philips , grundig ekran kiyaslama şansım olmasaydı hiç aklimda yoktu açıkcası. Oda şansıma fiziki olarak yan yana sıralanmış olması tercih ettirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3arbaR -- 28 Temmuz 2024; 23:45:14 >
  • Başlık şimdi çok güzel oldu hocam, merak edenlerin direk aradğında bulacağı şekil olmuş,teşekkürler.
    Bakalım bugün teslim ederlerse,arçelik servisini arayacağım. Bir an önce kurarlar inşallah.
  • erdote kullanıcısına yanıt

4K'da 120 hz vermiyor. 1080p'de sadece, LG'nin çok eski OLED panellerini kullanan bir model bunun yerine kaliteli QNED TV modellerini tercih edebilirsiniz.

LG Resmi internet sitesinde 2024 model 120 Hz QNED TV var, al kafan rahat olsun ayrıca LG kalitesi

55 inç LG QNED AI QNED86 4K Smart TV 2024 - 55QNED86T6A.APDZ | LG TR

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt

4k da 120hz vermiyor derken, oyunlardamı, yoksa dışardan indirdiğimiz 4k filmler diziler vs.

Buna net bir açıklama yaparmısın.

Verdiğiniz lg,anladığım kadarı ile mini led. Bu başlıkta 9900 modeli 4k da 120hz veriyor 9700 modelinde yok 2.1hdmi desteği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 29 Temmuz 2024; 12:4:57 >

evet ben 9700 modeli için kastetmiştim fakat 9900'de olsa QNED LG'yi tercih ederdim açıkcası.

başlıktaki ürün miniLED değil miniLED olan versiyonları gelmedi henüz..

MiniLED'ler fiyat olarak daha yukarıda olur..

• Madia markt 2 saate kasar tv yi kendisi getiriyor,bu güzel oldu, yanlız servis açtırdım ,Tekirdağ Marmaraereğlisi ne perşembe günü gelebiliyorlarmış, perşembeye kadar beklemek de sıkıntı, buralarda diğer firmalarda aynı şeyi yapıyor,haftada bir yada iki gün geliyorlar

O zaman tavsiyeniz pek mantıklı değil,üstelik burada insanlar almış yada alıyor artık,kafa karıştırmaya gerek yok,tavsiye istenen bir sürü açılmış başlık var,bence oralarda fikrinizi belirtin.

• Aynı fiyat aralığında daha iyi performanslı premium bir marka olduğu için bana daha mantıklı bir seçenek geldi o nedenle belki insanlar gözden kaçırmış veya bilmiyor olabilirler diye bahsettim.

Teşekkürler.

55 inç sizin tavsiyeniz. 65 bizim cihazlar. Bilgi için yinede teşekkürler.

Bu arada tv geldi , madia mark kendisi getirdi, müstakil ev bizimki ,3 kata da çıkardılar merdivenler dar olsa da . Helal olsun, güzel hizmet ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 29 Temmuz 2024; 15:28:11 >

valla süper hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın..

teşekkür ederim.

Fikrinizi beyan ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tercihler değişmekle beraber bu başlık daha çok bu televizyonları almış, alacak kişilere rehber olması açısından oluşturulmuş bir başlık. Birebir karşılaştırma yapacak olursak 55 inç almak yerine 65 inç olması, QNED yerine OLED olması, webOS olması yerine GoogleTV olması bu televizyonu benim açımdan tercih edilebilir kılar. Bu açıdan marka takıntım yok. Eğer aynı fiyata Grundig LG'den daha fazla özellik sunarsa onu tercih ederim ki bu başlıkta biraz onun için oluşturulmuş bir başlık. F/P ürünü bir televizyon neticede. Sorunsuz görevini yerine getirdiği müddetçe hiç fark etmez hangi marka olduğu. Sorun olursada müşterisinin memnuniyeti odaklı çalışan bir marka tercih etmek ilerisi için en mantıklı hareket olur. Müşteri memnuniyeti konusunda LG'nin karnesi o açıdan pek iyi değil maalesef. Bu sebeplerden ötürü benim açımdan tercih edilebilir bir marka değil LG. "daha iyi performanslı premium bir marka olduğu için bana daha mantıklı bir seçenek geldi" bunu neye dayanarak söylediniz bilmiyorum. OLED birçok açıdan QNED'ten daha iyi ve şu anda alabileceğiniz en üst teknoloji. Siyah seviyeleri, kontrast, görüş açıları ve tepki süreleri açısından OLED kıyas götürmez seviyelerde iyi bir teknoloji. Bu bakımdan film izlemek veya oyun oynamak gibi aktiviteleri daha zevkli kılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboysulo -- 29 Temmuz 2024; 23:13:7 >

• Bir anlık gaz ile dün babamlara 65 Gho 9700 modelini aldık. İnşallah pişman olmayız. Konuyu cihazı kullanan kişiler olarak canlı tutarsak iyi olur. hiç değilse birbirimize danışabileceğimiz bir platform olur.

• xreaLy kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun,keyifle kullanmak nasip olsun.

Zaten amaç bu,burada yardımlaşarak bilgilenmek.

Kaça aldınız ve nereden aldınız fiyat bilgisini de yazın,almak isteyene kaynak olur.

• hellboysulo H kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam kargonuz geldi mi? Ürünü kurdurup inceleme şansınız oldu mu?

• thebaboli kullanıcısına yanıt

Geldi hocam ama detaylı inceleme şansım olmadı işten güçten.

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboysulo

Fikrinizi beyan ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tercihler değişmekle beraber bu başlık daha çok bu televizyonları almış, alacak kişilere rehber olması açısından oluşturulmuş bir başlık. Birebir karşılaştırma yapacak olursak 55 inç almak yerine 65 inç olması, QNED yerine OLED olması, webOS olması yerine GoogleTV olması bu televizyonu benim açımdan tercih edilebilir kılar. Bu açıdan marka takıntım yok. Eğer aynı fiyata Grundig LG'den daha fazla özellik sunarsa onu tercih ederim ki bu başlıkta biraz onun için oluşturulmuş bir başlık. F/P ürünü bir televizyon neticede. Sorunsuz görevini yerine getirdiği müddetçe hiç fark etmez hangi marka olduğu. Sorun olursada müşterisinin memnuniyeti odaklı çalışan bir marka tercih etmek ilerisi için en mantıklı hareket olur. Müşteri memnuniyeti konusunda LG'nin karnesi o açıdan pek iyi değil maalesef. Bu sebeplerden ötürü benim açımdan tercih edilebilir bir marka değil LG. "daha iyi performanslı premium bir marka olduğu için bana daha mantıklı bir seçenek geldi" bunu neye dayanarak söylediniz bilmiyorum. OLED birçok açıdan QNED'ten daha iyi ve şu anda alabileceğiniz en üst teknoloji. Siyah seviyeleri, kontrast, görüş açıları ve tepki süreleri açısından OLED kıyas götürmez seviyelerde iyi bir teknoloji. Bu bakımdan film izlemek veya oyun oynamak gibi aktiviteleri daha zevkli kılıyor.

OLED Teknolojisi evet teknolojinin en üst noktası fakat her marka OLED aynı kalitede değil, OLED TV dediğiniz zaman akla ilk gelen marka LG'dir ve şuan OLED TV modellerinin hepsinin panelini üretir.

fakat bu panellerde kalite kalite ayrılır, sonuçta bahsettiğimiz TV LG'nin güncel OLED Panelini kullanan bir model değil, (hiç diğer makarlarla aynı görüntüyü koyup yanyana izlediniz mi bilmiyorum)

LG G4 ayarında bir OLED TV değil dolayısı ile bu kalitede bir oled yerine üst kalite premium bir markanın QNED TV'sini almak daha mantıklı geliyor bana ve insanlara yardımcı olması açısından bu fikri belirttim.

webOS android konusuna gelince evet android daha fazla seçenek sunabiliyor fakar WebOS daha güvenli ve daha uzun ömürlü bir işletim sistemidir. Arkadaşımın satın almış olduğu güncel model arçelik (Grundig'i de arçelik üretiyor) android TV'si 2 sene sonra donmaya kasmaya kendi kendine kapanıp açılmaya başladı fakat benim 2014 Yılında satın almış olduğum LG 50LB670 modeli WebOS 1 olmasına rağmen hala çatır çatır çalışıyor.

Müşteri hizmetleri konusunda ben LG ile bir sorun yaşamadım yorum yapamayacağım bu konuda fakat LG'nin ulaştığı kişi sayısı muhtemeldir ki çok daha fazla olduğundan daha çok şiakyet olması olası bir durum olabilir sonuçta farklı seğment markalar.

LGC4 - LG G4 - SAMSUNG S90D- veya SONY OLED modelleri gerçekten OLED TV performansını alabileceğiniz birkaç modeldir. (evet fiyat olarak farklılar)

LG'nin dünyanın en iyi panel üreticilerinden biri olduğu ve premium bir marka olduğu konusunu sanırım tartışmaya bile gerek yok.. :)

Teşekkürler.

Dediğinize katıldığım ve katılmadığım noktalar var. Panellerde kalite farkları olabilir ve LG bunları çeşitli kategorilere ayırıp diğer firmalara satıyor olabilir. OLED TV modellerinin hepsinin panellerini LG üretmiyor. Başka başka firmalarda da OLED panel üretimi mevcut. LG panel üretimi konusunda bilinen büyük bir firma. GRUNDIG de LG'nin bir müşterisi. LG'nin en iyi panellerini kullanmıyordur da orta kalite panellerini kullanıyordur. Arçelik'in hangi panelleri kullandığı tamamiyle bir muamma. Hiç kimse bilmiyor. Bu konuyu zaten açıklamıyorlar. Ben GRUNDIG'in LG'nin güncel panellerini kullandığını düşünüyorum. Neticede LG yeni bir panel üretmiş buna para yatırmış bunun amorti etmesini ister. Daha pahalıya panel satmak varken neden 3 sene önceki paneli üretip ucuz fiyattan versin. Mevcut üretim bandından çıkan panelleri kalite olarak ayırır, en iyisini kendisi kullanır, diğerlerini dışarı satar. Ama gidipte 3 senelik panel için üretim bandı açık tutmaz. Aksini iddia ediyorsanız ispat etmeniz lazım. GRUNDIG'in imalatında çalışıyorsanız bizi de aydınlatın bilelim. Ama onun haricinde panel bilgisini ne servis ne müşteri hizmetleri kimse vermiyor, sır gibi saklıyor.

Mağazaya bizzat giderek LG, SAMSUNG, GRUNDIG marka OLED TV'leri gözlemleme fırsatım oldu. Ben genel görüntü kalitesi anlamında bir fark göremedim. 3 metre uzaktan baktığımda üçüde bana aynı geldi. Size farklı gelebilir bilemem. Orta kalite olduğu varsayarak; OLED almak yerine "üst kalite premium bir markanın QNED TV'sini" almak bana mantıklı gelmiyor. Neticede arada ekran teknolojisi bakımından nesil farkı var.

Uzun yıllardır android kullanan birisi olarak webOS benim işime gelmiyor. Ben bu TV'yi aldıysam istediğim uygulamayı kurabilmem lazım. O kadar para verip kısıtlanacaksam bir manası yok. Bilinçli kullandığınız sürece android'te herhangi bir problem yaşamazsınız. Ne olduğu belirsiz sitelerden apk indirip yüklerseniz sorun yaşama ihtimaliniz yüksek. Ben bilinçli bir kullanıcıyım ve dediğim gibi uzun süredir android kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. İnsanların elini kolunu bağlayıp, bir platformu güvenli hale getirmek ne kadar mantıklı tartışılır. Benim açımdan kullanışsız bir sistem. Benim işime yaramıyor.

LG daha çok ürün sattığı için daha çok şikayet olması gayet doğaldır. Ama yapılan şikayetlerin nasıl çözdüğü önemli. Yüzdesel olarak baktığımızda insanlar çözümlerden memnun değil. Muhtelif sitelerden bakarsanız, insanların yüzde kaçının şikayetlerinin müşteri memnuniyeti odaklı çözüldüğünü görürsünüz.

Bizler bu konu altında GRUNDIG OLED TV modellerini almış kişiler olarak almayı düşünenlere rehber olmaya çalışıyoruz. O yüzden sizin bu konu altında LG QNED TV önermeniz çok mantıklı değil. Bu konu altında konuşulan, tartışılan marka-model belli. Bizler illa gidin şu model-marka TV alın demiyoruz. Eksisi, artısı ile insanlara yol göstermeye çalışıyoruz.

Premium marka olabilmek için en çok panel üretip satmaya gerek yok. Bir markanın bence premium olabilmesi için müşterilerinin belli bir oranda memnun olması lazım. Bu açından düşündüğümde piyasada ne LG, ne SAMSUNG, ne başka bir marka bana göre premium değil. Hepsi ticari kaygılar ile hareket eden, daha fazla ürün satıp daha fazla gelir elde etmek isteyen firmalar. Adını andığım firmalar premium olsaydı %90 müşterisinin memnun olması gerekirdi. Yeni teknolojiler geliştirip, çok panel satmak benim açımdan premiumluk bir şey değil. Müşteri olarak bana ne kadar değer veriyor önemli olan budur benim için. 2-3 sene geriye gittiğimizde panelleri yanan insanların bi dolu şikayeti var LG ile ilgili. LG'nin çözüm yöntemlerini de okuyorup, görebiliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.