Bildirim
Sata HDD min Suruculeri hangisi (Resimli)
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
BootDrv menüsü altındaki Menu.exe'yi açarsan uygun sürücüyü seçip floppy oluşturabilirsin.Tabi bunun için şu an çalışan bir windows'a ihtiyacın var.Ya da doğrudan gigabyte sitesinden preinstall driverlarını çek... -
Peki 32bit ve 64 bit olanlar var bunlar neyin 32 yada 64 biti ??? hangisini secmelyim. Sistem imzamda. Windows calisiyor...
Birde sistemde kurulu disket surucu yok....
quote:
Orjinalden alıntı: serhatti
BootDrv menüsü altındaki Menu.exe'yi açarsan uygun sürücüyü seçip floppy oluşturabilirsin.Tabi bunun için şu an çalışan bir windows'a ihtiyacın var.Ya da doğrudan gigabyte sitesinden preinstall driverlarını çek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayipKral -- 7 Ekim 2007; 15:46:45 >
-
floopy32 içindekileri diskete kopyalaman gerekiyor..ama bi bak güncel sürücüleri için sitesine -
onun altında birde 64 olan var o nedir ? 32 bit ve 64 bit gibi bisey sanırım bu ama nelerin 32 yada 64 biti ?
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
floopy32 içindekileri diskete kopyalaman gerekiyor..ama bi bak güncel sürücüleri için sitesine
-
Seni ilgilendiren Intel matrix storage manager lar.Eğer sarı olan sata yollarını kullanıyorsan.
Eğer floppy'n yoksa yapabileceğin bir şey yok.Belki driver dosyalarını bir flash belleğe ya da cd'ye yazabilirsin ama winXp 'yi yüklerken (F6 ya bastıktan sonra)driver lar için flash bellek veya cd yolunu gösterebileceğini sanmıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: KayipKral
onun altında birde 64 olan var o nedir ? 32 bit ve 64 bit gibi bisey sanırım bu ama nelerin 32 yada 64 biti ?
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
floopy32 içindekileri diskete kopyalaman gerekiyor..ama bi bak güncel sürücüleri için sitesine
32 bit işletim sistemi kullanıyorsan 32 bitlik için olan driverı,64 bit işletim sistemi kullanıyorsan 64 bt olanı kurarsın -
sp2 cakılı wiwndows cd mehttp://forum.donanimhaber.com/m_9356538/mpage_1/key_sata%2Cwindows/tm.htm uygulamayı yaparak ekeleme yapıcam....
HDD ye baglı olan kablo kırmızı renkte anakartta ise mor renkte olan sata surucusune takılı durumdalar....
quote:
Seni ilgilendiren Intel matrix storage manager lar.Eğer sarı olan sata yollarını kullanıyorsan.
Eğer floppy'n yoksa yapabileceğin bir şey yok.Belki driver dosyalarını bir flash belleğe ya da cd'ye yazabilirsin ama winXp 'yi yüklerken (F6 ya bastıktan sonra)driver lar için flash bellek veya cd yolunu gösterebileceğini sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayipKral -- 7 Ekim 2007; 15:57:15 >
-
Mor renkte olan sata portlarına takılıysa harddiskin o zaman intel matrix storage manager sana uymaz.
Hdd'lerini sarı olan portlara takman senin için daha iyi ve biraz daha performanslı olur.Sistemi kurmadan Hdd'lerini anakart üzerindeki sarı olan portlara bağla ve matrix storage manager'ı kullan.
Ama mutlaka mor portları kullanmak istiyorsan Gigabyte driverlarını kurmalısın. -
Sarı olan portlara takdığım zaman sisteme kurulu dvd writerlerdan lerden biri gorunmuyor. Hepsini denedim ama mor portla hepsi gorunuyor. O yuzden mor olan portu kullanmalıyım ama o zama hangi gigabyte driverini kullanmalıyım bilmiyorum. SATA II kurmak bu kadar zorumu yada kimse tam bisey bilemiyormu 1 haftadır forumu okuyorum. Tam kesin net bir kurulum yolu yontemi yok...
Sistemin yedegini alıcam ghost ile ama once hdd yi sata II olarak tanıtmayı ogrenmeliyim yardımcı olursan sevinirim... vaktin varsa msn den goruselim pm atıyorum...
quote:
Mor renkte olan sata portlarına takılıysa harddiskin o zaman intel matrix storage manager sana uymaz.
Hdd'lerini sarı olan portlara takman senin için daha iyi ve biraz daha performanslı olur.Sistemi kurmadan Hdd'lerini anakart üzerindeki sarı olan portlara bağla ve matrix storage manager'ı kullan.
Ama mutlaka mor portları kullanmak istiyorsan Gigabyte driverlarını kurmalısın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X