Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
326
Favori
816.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl yok hocam 11 model araba ne kadar edecek. Malum sitede filtreleyip piyasasını öyle sanmayın. O ilanların hiçbirisi satılmıyor. Sadece vitrin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Estimatoreng E kullanıcısına yanıt

Hay agzina saglik o yüksek yazanlarin biri bi nakite sıkışssın görun ozaman nasl fiyat kiriyorlar.d

• Mercedes benz A180 CDI

1.5 dizel otomatik amg + gece + jant4 sunroof+ ışık paketli . 2015 model 74 bin km de. tüm bakımları yetkili serviste yapılmış. ilk sahibinden. Degişensiz boyasız vuruksuz göçüksüz.

295 bin TL ye sattım

edit: alan kişinin plakayı değiştirmediğini hatırlayınca plakayı kapattım.

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 3 Ağustos 2021; 18:36:30 >

• holden12 H kullanıcısına yanıt

s.a. 2017 model boleno almışsınız hayırlı olsun hocam. Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim eşim için otomatik araç bakıyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gokhan G. kullanıcısına yanıt
    Dsg mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2020 Opel Astra 1.2 145 Bg Özel Seri 13.000 km de 215 bin TL ye satıldı

2021 VW Golf 1.0 İmpression 6700 km de 242 bin TL ye alindi.240 bin olması gereke fiyat ama araba lazımdi

• turkerr_83 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, tesekkur ederim, 3 ay oldu alali, ben de esim icin aldim, ancak aldiktan tam 1 ay sonra kaza yaptim. Once kazadan baslayim dilerseniz ve neticesinden..

Ara sokakta yaptigim kaza sonucu karsi taraf( focus 2005 sedan) pert oldu, ancak bizim aracta sadece sag on camurluk ve on tampon kirildi. Sase ve diger aksamlara hic birsey olmadi. Inanin saglamligina sasirdim. Ancak kaportasinin cok ince kagit gibi oldugunu soyleyebilirim. Ama muhim olanin iskelet saglamligi oldugunu anlamis olduk.

Saglamlik disinda hafif ve atak bir arac. Ben bugune kadar genelde alman kullandim. Direksiyon tepkileri biraz farkli gelmisti ilk kullandigimda ama alistim ve cok memnunum. Yakiti cok dusuk. Suan antalya sıkısık trafikte sehir ici 5.6 gosteriyor. Uzun yolda 5.1 gordum ankara antalya arasi.

Arka diz mesafesi inanilmaz genis. Direk c segment. Gidip bakarsaniz en cok sasiracaginiz sey bu olacak. Bagaj litre olarak suan hatirlamiyorum ama sinifina gore gayet yeterli. Soyle soyleyim, dun kuzenimi havaalanina biraktim, 3 adet kabin boy bagaj, 1 adet laptop cantasi, 1 adet sirt cantasi 1 de ayakkabi poseti cok kolay sigdi. Ayrica altta stepne, lastik tamir seti, kriko, yangin sondurme tupu, ilkyardim cantasi vardi.

Koltuklar rahat, ilk istanbuldan alip antalyaya geldim, hic yorgunluk hissetmemistim.

Cekisi fena degil, antalyada klima hep acik gayet guzel gidiyor ancak antalyanin duz bir sehir oldugunu da unutmamak gerekiyor.

Benim gl donanim ancak bayi cikisi daichii marka 8 inc ekran mevcut, hissiyati fena degil, bluetooth, eller serbest konusma, youtube spotfy video izleme, navigasyon mevcut bu cihazla birlikte.

Eksi yönü pek bisey soyleyemem, sonucta fiyatina gore degerlendirmek lazim, bu acidan fiyat performans araci. Cok tutulan bir arac degil ancak japon kafasi, tam ihtiyaca gore ne eksik ne fazla..ornegin anahtar cok komik tasarimi,asiri sade..ama izledigim videolarda anahtar ustalarinin soyledikleri, bugune kadar en az ariza veren anahtarlar oldugu.

Boyasinin biraz farkli oldugunu dusunuyorum, daha dayaniksiz demeyim ama sanki daha fazla ilgi alaka koruma isteyecek bir yapida..

Biz 3 aydir kullaniyoruz, esim de sevdi ve kolay kullaniyor. Ben gecis arabasi olarak dusunmustum acikcasi ama suan elimde tutmayi dusunuyorum. Dedigim gibi bu fiyatlara alinacak en mantikli sehir ici araclarindan.

Umarim yardimci olabilmisimdir hocam, baska sorunuz olursa seve seve yardimci olurum.

• 2005 Chevrolet Kalos HB Otomatik 85500e satıldı
    2017 Hyundai i10 Elite otomatik 145bin TLye alındı

• quote:

Orijinalden alıntı: kıng365

Dsg mi

tabi ki dsg. manuel 2018ler 280

Araç nedir ?

• kıng365 kullanıcısına yanıt

Suzuki sole mi ne öyle bir şeydi sanırım Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) 

Edit: Balenoydu galiba:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 11 Ağustos 2021; 13:16:51 >
  • Aynen baleno hocam ahahshsh adini vermeden anlatinca merak uyandirdi galiba neymis bu arac diye :) piyasanin durumu malum, sahip cikmak lazim araclarimiza..

Rabbim kaza bela vermesin

• kıng365 kullanıcısına yanıt

Amin hocam, cümlemize insallah..

• 1.6 eTorq Egea 100.000 km'e kadar 5bin-10bin TL arası tramerli kaç TL uygundur.

150.000 bütçe var, otomatik istiyoruz ama bir türlü bulamadım araç.

• Concordato kullanıcısına yanıt
    Megane 3 2012 - 2014
    Çok temiz bulunabilir. Bende bakıyorum. Bendede max 160 bütçe. 1.6 egea ve 1.6 benzinli megane bakıyorum. Benzinli megane de cvt şanzıman var. Sorunsuz olması sebebiyle 1.6 cvt megane 3 tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozok1 -- 15 Ağustos 2021; 0:27:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, onumuzdeki aylarda aracimin modelini yukseltmeyi ya da sifir c sedan arac satin almayi planliyorum.

Ilk sahibinden aldigim ve yaklasik 2 yildir sorunsuz bindigim 196000km deki 2006 model passat 1.6 fsi comfortline aracimi satacagim. ( ya da takasta degerlendirecegim )

Hic lpg takilmamis,
    Devamli kaskolu kullanilmis,
    Tavan, kaput ve bagaj kisimlari boyasiz ( sol on camurluk ve on tampon degisik, kalan 3 camurluk ve arka tampon boyali, surucu kapisi lokal boyali)
    10 parca halinde 22bin tramer kayitli,
    Yedek anahtarli,
    Ic mekani yenilenmis ( passat cc ic mekanli )
    2 hafta once muayeneden kusursuz gecmis ( hafif kusur yok )

araci ne kadara ilana koyayim? Ederinin ustunde fiyat yazip aylarca beklemek jstemiyorum, hak ettigi fiyatin da altinda yazmak istemiyorum.
    Piyasaya hakim olan arkadaslar cevap yazabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 15 Ağustos 2021; 10:51:53 >
  • individual İ kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar ayni kasa golf kullanicisiyim. O aracı ederinin altina bile koysaniz yine uzun sure bekleme ihtimali var fsi motordan dolayı. Size yeterince hizmet etmis ben olsam takasa verirdim maks 10 lira altina alirlar millettle ugrasmaktan iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar. Sahibi olduğum 2016 clio 4 dci 75 bg makyajlı kasa aracımı satmak istiyorum. Bu piyasada kaçtan aşağıya vermemeliyim sizce.? 41 bin km. Kaza boya değişen tramer yok. Şahıs aracı. Filo çıkması değil.

kardeşimin suzuki swifti vardı ve bir ay kadar kullandım, kasislerden veya en ufak bozuk zeminde giderken sanki arkada hiç yay yokmuşta arka dingili kasiste bırakacmış gibi vurma sesleri gelirdi hatta özellikle arka koltuktakiler için aşırı rahatsız edici boyuttaydı, bunda da benzer bir durum var mı.

• 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.