Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
326
Favori
816.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiat albea 2008 1.4 fire dynamic paket klimalı, 80bin km.

değişen yok. Bagaj kapağı, tavan,ön kaput ve ön 2 çamurluk orijinal boya yok, gerisinde boya var.

70.000e alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 12 Haziran 2021; 16:23:32 >
  • 2004 Bmw 3.18 2000cc 143hp otomatik full 305km galeriye 97bine takasa verdim.. experde çıkan 5bin masrafın 3500lirasını ben üstlendim
    Son 1ayda fiyatı 110binden 99bine kadar indim nakit satılmadı soran bile olmadı.. aralıkta 105bin gördü satmamıştım

İ20 2016 1.2 84hp manuel style cam tavan 81km 135bine alındı
    Hasar kaydı değişen yok 4parça yanlarda boya var

Sıfır düşünüyorduk ancak fiyatlar uçtuğu için ve aracım nakit satılmadığı için kısmet böyleymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 hafta önce eşime 1.3 mjet 2011 model 169bin km deki puntoyu 91.000 TL ye aldık, araçta değişen yok sadece arka çamurluk ve bagaj kapağında lokal boya vardı, ayrıca araç full donanım, S&S kararan dikiz aynası hız sabitleme dijital klima vs her şey var, bence normal şartlarda ederi 35-40 bin TL lik araca 91 bin vermek gerçekten ülkemizin mevcut halini yansıtıyor, acı ama gerçek.

• 2019 model egea 1.4 fire easy 4 binde hatasız 129.000'e alındı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaYa kullanıcısına yanıt

Punto'nun şanziman, motor veya benzer herhangi bir sorunu var mi? Bu fiyat bandında adac ihtiyacım var. Başka öneriniz olur mu? Hayirli olsun bu arada, güle güle kullanın.

• fiesta otomatik titanium 2014 civarı araç alıyorum. Sizce ortalama fiyatı ne olmalı

kmde 70-80binde , birkaç bin tlde hasar kaydı olsa

• 2008 megane 2 extreme 168 bin km. Duman gri ( siyah sayılır) 1 parça boya tramer tutarsız 1 adet. Yürür motor çok iyi. Kaportada çizik çok olan araç 90 bine satıldı.

2017 100 binde kar beyaz dizel otomatik corolla 165 bine alındı. 3 parça boya tramer parça parça 10 kadar. Düzgün araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: false6

Punto'nun şanziman, motor veya benzer herhangi bir sorunu var mi? Bu fiyat bandında adac ihtiyacım var. Başka öneriniz olur mu? Hayirli olsun bu arada, güle güle kullanın.

Punto bence bu sınıfta manuel olmak kaydı ile başarılı bir araç, özellikle 1.3 mjet motor az yakması ekonomik olması ve bilinen bir kronik arızası olmaması anlamında bizi fazlası ile memnun ediyor, ben tavsiye ederim. Ancak otomatik olacak ise puntonun otomatiğini pek tavsiye etmem.

• YaYa kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim. Otomatik icin başka öneriniz var mı yine bu fiyatlara?

• 1.5 tsı golf 7.5 alım satım yapılan rakamlar ne civarda acaba gören duyan var mıdır?

• 2016 Polo 1.2 TSİ Comfortline DSG 50.000 km beyaz renk hatasız aracı doktor arkadaşım bu hafta içinde 169.000₺’e sattı. Yaklaşık 2 aydır ilandaydı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • false6 kullanıcısına yanıt
    Otomatik cruze satiyorum ilgini cekerse. 115bintl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2019 Passat Business 25000 km 1.6 dizel bej rengi hatasız boyasız araç 357.000₺’e bu hafta satıldı. Şubattan beri ilandaydı.(arkadaş arabası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Misterr -- 18 Haziran 2021; 9:25:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2016 model Skoda Yeti 1.2 tsi active düz vites,kazasız boyasız değişensiz 30000 km deki araç iki ay önce 170 bin liraya satıldı.

• Temmuz 2020
    Kia Sportage Concept Plus 2015 Otomatik
    89 bin Km'de idi.
    Sol tarafında yuzeysel boya vardı belirtmeyi unutmuşum ama surtmeden dolayı fotolarını yollamıştı sahibi eksper de soylemememize rağmen yuzeysel boya olduğunu onaylanmıştı.
    Bakımları hep yetkili servis'te yaptırılmıştı.
    166.500 dü. 163 e almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 18 Haziran 2021; 9:55:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • false6 kullanıcısına yanıt

Valla otomatik konusu ayrı bir ustalık gerektiriyor, otomatik araç hiç sevmediğim için bu konuda yardımcı olamayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

Punto bence bu sınıfta manuel olmak kaydı ile başarılı bir araç, özellikle 1.3 mjet motor az yakması ekonomik olması ve bilinen bir kronik arızası olmaması anlamında bizi fazlası ile memnun ediyor, ben tavsiye ederim. Ancak otomatik olacak ise puntonun otomatiğini pek tavsiye etmem.

Alıntıları Göster

2011 100 k da aldığım punto aracı geçen sene aldım 1 sene kullandım.

hayatımda kullandıgım en sorunlu araçtı.

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

2011 100 k da aldığım punto aracı geçen sene aldım 1 sene kullandım.

hayatımda kullandıgım en sorunlu araçtı.

Alıntıları Göster

2 el araçlarda bence elektronik gibi şans işi, biz ilk puntomuzu 2,5 sene kullandık kronik far ampüllerinin belirli periyotlarla patlaması dışında hiçbir problem yaşamadık, şimdi eşim yeniden puntoya biniyor alalı 1 ay oldu bir problem yok yine, ancak sizinkisi talihsiz bir durum olmuş tabi.

• 2004 model peugeot 206 1.4 hdi desire 230.000 km. boyasız değişensiz bol güneş yanıklı :D 43.000 liraya alındı

• 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.