Şimdi Ara

Satılık 2002 Renault Laguna 2.0 Privilege Full

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihat*

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-laguna-2.0-privilege-197101100/detay/

Durustlugunuz icin sizi gercekten tebrik ederim.Gercekten cok hos bir ilan olmus lakin benden size nacizane bir tavsiye kazali resim fotosunu ilandan kaldirin ciddi alici eger isterse onunla resmi paylasin.Bu resmi eger herkes gorurse sizin icin hizli bir sonuc olmaz.Herkesin aklinda arac hala kazaliymis ya da agir kazaliymis gibi kalir.Bu toplum psikolojisidir.
    Su an trafikte ki araclarin en minimumu bel alti boyalidir,ki coguda komple boyalıdır yahut kapisi degismistir,bagaji degismistir,camurlugu degismistir,kaputu degismistir ancak kimse onun resmini paylasmiyor ki gerekte yok.Ancak alıcı isterse sayet resimleride varsa bu aliciyla paylasilir.Obur turlu siz durust oldugunuzu beyan etmeye calisirsiniz ancak insanlar sanki kendi bindigi arac full orijinalmis gibi sizin bu yaklasiminiza karsilik sizin araciniza pertmis gibi davranir.Dedigim gibi o kaza resmini ilanin selameti acisindan bence kaldirin,ancak soran olursa ya da ciddi aliciyla kendi aranizda paylasin.Bir ikincisi fiyatta km kusuru oldugu icin bir ufak revize yapin ki yanlis anlamayin araciniz privelege lakin modelinin dusuk olmasina ve bunlarin 1.6.larinin daha cok tutulmasina istinaden 21.700 lira sayet arac kusursuz olsaydı edecegi bir rakamdır.Aracinizin 19-20.000 TL km kusuru olmasaydi da 21-22.000 TL bandinda hizli satis gideri vardir.Nacizane tecrubelerimi sizinle paylastim.Hayirli satislar olsun.

Saygilar,sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 5 Şubat 2015; 12:27:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgilerinizi tecrübelerinizi esirgemeden paylaştığınız için minnet duydum.Araç satışında pek tecrübem yok 2.aracım olduğundan ötürü.Fikirlerinizi değerlendirmeye alacağım.Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat*

Bilgilerinizi tecrübelerinizi esirgemeden paylaştığınız için minnet duydum.Araç satışında pek tecrübem yok 2.aracım olduğundan ötürü.Fikirlerinizi değerlendirmeye alacağım.Teşekkür ederim.

Ben tesekkur ederim.

Selam,saygi ve dua ile...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.