Şimdi Ara

Satılık 2003 Peugeot 307 XT BRC LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımı alalı 11 ay civarı oldu bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Bmw almayı düşündüğüm için satmaya karar verdim. 3 serisiyle takas düşünebilirim. İlgilenenler için link aşağıdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvztrkmn -- 20 Temmuz 2009; 15:09:12 >

• bu arabanın dizelinin ederi 17-18 lira.

http://www.sahibinden.com/otomatik_vites_sunroof_lu_peugeot_307_xt_full-03WQQaXQQ15288665WQQpXQQdisplayitem&keyword=307

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 8 Temmuz 2009; 16:44:40 >
  • mahsuru yoksa 11 ay önce aldığınız fiyatı söyler misiniz?
  • araç temız gözükuyor ama fıyatı sanırım yüksek gibi?
  • 19.500 e aldım fakat aldığımda araç benzinliydi sonra brc lpg sistemi taktırdım. Şu an verdiğim fiyat konusunda bişey demiycem çünkü araştırırsanız göreceksiniz ki emsalleriyle hemen hemen aynı fiyatta şuan istediğim arabayı bulamadım bulduğum zaman pazarlık payı olacak memleketteki kriz sayesinde bu araçtan zarar etmememde kaçınılmaz görünüyor zaten :) Çünkü benim aldığımda piyasalar gayet hareketliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvztrkmn -- 9 Temmuz 2009; 15:19:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metesunshine

mahsuru yoksa 11 ay önce aldığınız fiyatı söyler misiniz?

Siz dizel alın doya doya binin sözümüz yok :) da kıyaslamanızın alakasını anlamadım :) söylediğiniz gibi o dizel bu benzin / lpg bir araştırın bakalım arada nasıl uçurumlar var
  • kıyaslama alakasını izah edeyim hemen sizin istediginiz fiyata dizel alınıyor bu birincisi ki dizel benzinliden daha pahalıdır.
    oraya kocaman ilan koydum sizin istediginizle arasında daglar kadar fiyat farkı var arabada sunroof otomatik vites ve km olarak sizinkinden daha az yol yapmış.
    19.500 alıp kar etmeye çalışmak komik bişey bi arabanın piyasası aşagı yukarı bellidir 407 fiyatına 307 kimse almaz hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kar ettiğimi nerden çıkardınız acaba :) şu an ki fiyatla zarar ediyorum gözünüzün önünde ama iyi okuyamamışsınız sanırım neyse polemiğe gerek yok alan razı satan razı olduktan sonra siz kendinize bu durumu problem etmeyin ;) Zaten piyasada herkes bilir kişi yeterince bilenimiz mevcut sağolun satış dilekleriniz için.
  • forum kurallarını açın okuyun eger satılan üründen daha ucuza satıldıgına dair bir ilan link varsa eger yoruma ekleyip yazabilirsiniz. Burası forum gitti gidiyor veya sahibinden degil oralarda satacaksanız ilan açmışsınız buraya koymanıza ne gerek var hem bir ilan için buraya üye olmuşsunuz.

Ayrıca forum kuralları geregi sahibinden gibi ilan linkleri vermek yazak forum kurallarını okuduktan sonra ilan açın. Şikayet edilirseniz ilanınız kapatılır.
  • ya şuraya şu ilanı koyduğuma pişman ettiniz ya valla :) hayır anlamadığım sizi rahatsız eden mevzu nedir? Geçmişde 307 yle acı bi tecrübenizmi oldu? onu geçtim diğer ilanlara yazdığınız mesajlara bakıyorum ağzınızdan bi tane hayırlı laf çıkmamış insanların satmaya çalıştıklarına sürekli bi bilir kişi edasında b.k atma durumundasınız alıcı olsanız tamam diycem adam alıcak inciğini binciğini inceliyor. Ben bu ilanı buraya koydum insanların haberi olsun diye zaten amaç da budur alacak adam telefon eder sonra gelir inceler alırsa alır almassa almaz o onun bileceği iş bu ülkede ekonomik özgürlük var herkes aracına yaptığı masrafa göre biçtiği değere göre fiyat belirliyor. Siz 3-5 fotoya bakıp bi iki fiyat kıyaslamaası yapıp kafanıza göre yazıyosunuzda yazıyosunuz ben bu aracı bu fiyata satarak zarar ediyorum diyorum. Hala diyosunuz ki kar etmeye çalışıyosunuz. Araba pazarlarında bazı insanlar vardır genelde galerici olurlar geçenlerde bi olaya şayit oldum bi bayan arabasını satmaya çalışıyor 4-5 kişi ekip halinde belliki şebeke kurmuşlar yok bu arabanın belden üstü boyalı vay efendim takla atmış vay efendim kapısı değişmiş herkes bi yandan kadının fiyatı düşürmesi için elinden geleni yapıyor kadın diyorki ya kardeşim bu arabayı ben sıfır aldım ben bindim sadece benden başka süren olmadı hiçbir kazası boyası yok diyor bu adamlar hala kadının arabasını kötülemeye devam ediyor enson bayan ağlaya ağlaya çıktı gitti, yani demek istediğim şu eğer ciddi bi niyetiniz yoksa kalabalık yapmayın burda bi ilan var isteğen gelir bkar istediği yerde kontrolunu yaptırır. Gidip forumun yöneticisine şikayet edebilirsiniz en fazla üyeliğimi silerler, madem böle bişey vardı en baştaki mesajınızdada uyarabilirdiniz haksız olduğunuzu görünce yok forum da bu yasak yok şikayet edilir bilmem ne baktım burda bir ilan bölümü var karşı sitedede hazır ilanım var daha fazla insana ulaştırmak için aldım koydum buraya üstelik diğer ilanlara da baktım aynı şekilde yapan insanlar var altındada hiçbir uyarı yazısı yoktu bende uygun buldum yazdım olay bu kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: sissil

forum kurallarını açın okuyun eger satılan üründen daha ucuza satıldıgına dair bir ilan link varsa eger yoruma ekleyip yazabilirsiniz. Burası forum gitti gidiyor veya sahibinden degil oralarda satacaksanız ilan açmışsınız buraya koymanıza ne gerek var hem bir ilan için buraya üye olmuşsunuz.

Ayrıca forum kuralları geregi sahibinden gibi ilan linkleri vermek yazak forum kurallarını okuduktan sonra ilan açın. Şikayet edilirseniz ilanınız kapatılır.

ben bu yazıya katılmıyorum.daha ucuz örnek ancak sıfır araçta (oda aynı donanımdaysa olabilir).ikinci elde gerçek satılacak araç piyasası aşağı yukarı bellidir.alacak insanlarda ufak bir araştırmayla öğrenir.ayrıca çoğu arkadaşımız hem uğraşmamak hemde sayfaları kirletmemek için ilan linki veriyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: necmi42

quote:

Orjinalden alıntı: sissil

forum kurallarını açın okuyun eger satılan üründen daha ucuza satıldıgına dair bir ilan link varsa eger yoruma ekleyip yazabilirsiniz. Burası forum gitti gidiyor veya sahibinden degil oralarda satacaksanız ilan açmışsınız buraya koymanıza ne gerek var hem bir ilan için buraya üye olmuşsunuz.

ben bu yazıya katılmıyorum.daha ucuz örnek ancak sıfır araçta (oda aynı donanımdaysa olabilir).ikinci elde gerçek satılacak araç piyasası aşağı yukarı bellidir.alacak insanlarda ufak bir araştırmayla öğrenir.ayrıca çoğu arkadaşımız hem uğraşmamak hemde sayfaları kirletmemek için ilan linki veriyor.

Hocam neye katılmadığınızı anlamadım. Elmayla armut karşılaştırmadım.Alın aynı donanımda
    ilan sahibi 2003 model full lpgli aracına 20.250 istiyor ve km 100.000 de
    bende 2003 model full aracı 16.000 tl ye buldum ve km 72.000 de
    Ayrıca lpg brc bile olsa 1.500 tl + muayene falan 1900tl olsun
    hesap ediyorum benim buldugum 17.900 hadi 18.000 etsin 2.250 lira fark neden ?

• araba sızın istediğinzden satabilirsiniz. ama 40 binde tertemizini arkadasım 18 e aldı.
  • Arkadaslar 15 gun once 307 1.6 XT en full modelini 14.250 ye sahibinden buldum aradım satılmıştı...
    Aracı satarken nedense donanımhaber'e hep boyle ucuk fiyatlar geliyor...Heralde buradakilerde para var diye bir imaj var..
    Ben arkadaşın bu fiyatı yazarken haksız oldugunu dusunmuyorum, ama cesareti iyi bence..Ben aracımı satarken fiyat yazarken "o kadar da degil"
    mantıgı ile yazıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: etax

Arkadaslar 15 gun once 307 1.6 XT en full modelini 14.250 ye sahibinden buldum aradım satılmıştı...
    Aracı satarken nedense donanımhaber'e hep boyle ucuk fiyatlar geliyor...Heralde buradakilerde para var diye bir imaj var..
    Ben arkadaşın bu fiyatı yazarken haksız oldugunu dusunmuyorum, ama cesareti iyi bence..Ben aracımı satarken fiyat yazarken "o kadar da degil"
    mantıgı ile yazıyorum...

ben bayadır araba ilanlarını izliyorum 1.6 xt nin kazalısı anca o kadar eder hocam. o kadar da öldürmeyelim piyasayı.
  • piyasamı kaldı abi bilende konuşuyor bilmeyende, ben koyuyorum buraya 20 liraya adam çıkıyor dizeli 16 ediyor diyor kazası varmı değişeni varmı boyası varmı hiçbişeyden emin değil dümdüz yazıyor. Şuraya aracımızı satıp işimize gücümüze koşturalım diye ilan koyuyoruz, herkes bi polemik oluyor. Herneyse aracı sattım 19 750 ye alan arkadaş da gayet memnun güzel güzel biniyor arabasına herkese kolay gelsin.
  • Hayırlı olsun...aracını satmışsın...
    Piyasayı aracım pert oldugundan beri cok yakından takip ediyorum..
    @ankarametinerr ben de senin gibi o fiyata aracı nasıl kacırdım dedim, pasif ilanlarda bulunuyor hala sahibinden 'de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: etax

Hayırlı olsun...aracını satmışsın...
    Piyasayı aracım pert oldugundan beri cok yakından takip ediyorum..
    @ankarametinerr ben de senin gibi o fiyata aracı nasıl kacırdım dedim, pasif ilanlarda bulunuyor hala sahibinden 'de...

linkini verebilirmisin bakayım merak ettim
  • pm attım linkleri bunlar yeni...14 000 / 2004 307
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.