Şimdi Ara

Satılık 2004 MeganeII Dynamique. Otomatik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Megane2 Dynamique 109.000km Otomatik Vitesli Yeşil aracımı satıyorum. Alındığından beri yetkili servis (Kemal Tepretoğlu Acıbadem) bakımlıdır.
    Ufak çizikleri vardır ancak kazası, boyanan-değişen hiç bir kısmı yoktur.
    Lastikler (MICHELIN Primacy) ve Akü (Mutlu) yeni sayılır, iç kapı kolları Renault tarafından yenilendi.
    TUV muayenesi yeni yapıldı. Silecek motoru ve 4 ateşleme bobini yeni değişti. Hiçbir sorunu yoktur. Orijinal 0km stepnesi kullanılmadı. Kasko hasarsızlık indirimim %60

Aksesuar olarak Dynamique modelidir. Cruıse Control, Lastik sensörü, sanırım ekstra diğer standart Dynamique özellikleri yazmıyorum.
    20.000 TL istiyorum, eşim Bahçelievler-Taksim arası işe arabayla gitmek zorunda olduğu için dizel 1.3 linea aldığım için satıyorum. Araç Bahçelievler İst. dadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-sahibinden-orijinal-km-megane-ii-sedan-37551254/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chenell -- 27 Ocak 2011; 20:38:13 >

• 20.000 TL istiyorum. Araba sorunsuz iç rahatlığıyla alabilirsiniz. Kaskosunu ve %60 hasarsızlık indirimini yeni araca nakletmem için satmış olmam gerekiyor. Forumdan alacak olanlara 2.000 tl indirim:) (Ay sonuna kadar geçerli olmak üzere)
  • hocam sana pm mesaj atmıştım.ne düşünüyorsun.bi bak mesajlarına
  • bu araç kmde ne yakıyor acaba?
  • Fiyat 20.000 TL satış günceldir...

İlana Gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.