Şimdi Ara

SATILIK: :Ford Focus 1.6 GHiA+lpg+sunroof+8GYlastik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki ilanda bulunan Ford Focus Ghia aracım satılıktır.
    Temizdir. Hiçbir sorunu yoktur. Yüzünüzü ağartır. Muayenesi dün yapıldı.

Fiyatı: 18.500 tl'dir.

http://www.sahibinden.com/hatasiz_lpg_sunroof_8gylastik_yeni_muayeneli-40WQQaXQQ15039371WQQpXQQdisplayitem

• 2000 model ve 199.000km de focus 18.500 TLmi? Yorum olarak yazmıyorum. Gercekten merak ettim bu arabalar bu kadar pahallı mı diye
  • bu kadar pahalı değil ama arkadaş pahalı ıstıyor...
  • normal istemiş araba temizse sorun yokk bu arabalrın temizini bulmak zor focus çok tutuluyor.
  • Yemişim tutulmasını arkadaş biraz fazla istiyor. Bu fiyata bence 2002-2003 bulunur.
  • önce lafına dikkat et sonra yorum yaz forumda
  • genelde sanl ortamda verıler ilanlarda 2-3 bın tl fazla yazılıyor
    bence dogru degıl degerı neyse en fazla 500tl fazlası fıat yazılmadır
    tabıkı suda var mal alıcıya satılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: mclearen

önce lafına dikkat et sonra yorum yaz forumda

Zaten milletin şu "tutulma" olayı yüzünden yıllarca demir yığınlarına bindi millet. Lafımda bişi yok sana karşı üstüne alınma.
  • Arkadaşlar fazla istemiyorum. Bu arabayı aldığım fiyata 2005 collection satılıyordu ve temizdi, ben özellikleri daha fazla diye ghia'yı istedim. 8 yeni lastiğe verdiğim1250tlyi ve muayeneyi de hesaba katıyorum. Alıcı istemezse lastik fiyattan düşülür. Lastiksiz de vermem :) Aracı aldığımda altındaki lastiklerle eve kadar gelemedim. Aküsü boştu. Arkadaşın da dediği gibi mal alıcıya satılır. Müşteri geldi, pazarlık yaptık, 17.250'ye vermedim. 18.000'e bıraktım. Krediyle almıştım. Araç şimdi ihtiyaç fazlası oldu. olursa olur.

Bu arada km'de 10 kuruş yakar lafıma çok telefon geldi. Aslında km'de 8.6 kuruş yakıyor uzun yolda.

• cumhurfatih arkadaşım.

örnekleri görünce ve aynı özellikte sadece sunroof eksik oduğunu görünce dediklerin doğru gibi gözüküyor. Sanırım 17.500'e isteyene vermeliyim. Ama insan kıyamıyor yinede. Bindiğim en temiz araba olmasının da bu düşüncemde etkisi var. Yaklaşımın için teşekkür ederim
  • senin araban lpg li arkadaşım benzinlilerin piyasası tabi düşük olur
  • ersevere önemli değil..arabaya ihtiyacım olsa dusunurdum ama para yok işte....
  • oda olur inşalah zamnla herşey
  • quote:

senin araban lpg li arkadaşım benzinlilerin piyasası tabi düşük olur

kim demiş? lpg li aracında motoru daha fazla yıpranmış olur..
    ben şahsen lpgsiz alıp kendim taktırmayı tercih ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DayLight66

quote:

senin araban lpg li arkadaşım benzinlilerin piyasası tabi düşük olur

kim demiş? lpg li aracında motoru daha fazla yıpranmış olur..
    ben şahsen lpgsiz alıp kendim taktırmayı tercih ederim.

• 2002 ghia sedan aytozugri 71.000 de boya yok değişen yok 1-2 tane çizik var sadece 18.000 e gitti ..(halamın arabası)

2001 ghia petrolyeşili sedan 116.000 km de bi parça dıstan boyalı değişen parça yok 15.750 ye gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: erseverse

Arkadaşlar fazla istemiyorum. Bu arabayı aldığım fiyata 2005 collection satılıyordu ve temizdi, ben özellikleri daha fazla diye ghia'yı istedim. 8 yeni lastiğe verdiğim1250tlyi ve muayeneyi de hesaba katıyorum. Alıcı istemezse lastik fiyattan düşülür. Lastiksiz de vermem :) Aracı aldığımda altındaki lastiklerle eve kadar gelemedim. Aküsü boştu. Arkadaşın da dediği gibi mal alıcıya satılır. Müşteri geldi, pazarlık yaptık, 17.250'ye vermedim. 18.000'e bıraktım. Krediyle almıştım. Araç şimdi ihtiyaç fazlası oldu. olursa olur.

Bu arada km'de 10 kuruş yakar lafıma çok telefon geldi. Aslında km'de 8.6 kuruş yakıyor uzun yolda.

Yakıt tüketimine katılıyorum ben de inanması güç olur diye ilanıma 10 kuruş yazdım halbuki 9 kuruş civarında yakıyor uzun yolda..şehir içi de 13 kuruş yakıyor onu da hiç yazmadım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.