Şimdi Ara

Satılık Sıfır Gibi Skechers Fashion Fit Kadın Yürüyüş Ayakkabısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Şubat ayında anneme 38 numara Skechers Fashion Fit yürüyüş ayakkabısı aldım. Topuk kısmında hafif bolluk olduğu için rahat edemedi. Ben de şehir dışında olduğum için kargoya verip değişim/iade yapamadım. Bu sebeple ayakkabıyı satmaya karar verdik. Aynı modelin 37.5 numarasını aldık ve artık onu kullanıyor. Farklı numarasını almak isteyenler hiç düşünmesin, çok rahat bir ayakkabı.

Ayakkabı sadece 1 hafta 30'ar dakikalık sabah yürüyüşlerinde giyildi. Toplamda 4 saat bile giyilmedi. Tabanını da temizledim ve kutusunda duruyor. Dileyene faturasını da pdf olarak gönderirim. Aydın içi elden teslim edebilirim. Diğer illere ise önce havale/eft sonra kargo olacak şekilde gönderirim. Aydın dışından alacakların öncelikle mağazada numarayı denemesini tavsiye ederim.

Fiyat 300 TL. Ödeme Enpara, İş Bankası veya Ziraat olabilir.

Özellikle bel fıtığı olan kadınlar için topuk boyu ideal ve çok rahat. Ayakkabıyı incelemek isteyenler için resmi ürün linki de aşağıda mevcut. Herkese iyi alışverişler.

Satılık Sıfır Gibi Skechers Fashion Fit Kadın Yürüyüş Ayakkabısı Satılık Sıfır Gibi Skechers Fashion Fit Kadın Yürüyüş Ayakkabısı Satılık Sıfır Gibi Skechers Fashion Fit Kadın Yürüyüş Ayakkabısı Satılık Sıfır Gibi Skechers Fashion Fit Kadın Yürüyüş Ayakkabısı Satılık Sıfır Gibi Skechers Fashion Fit Kadın Yürüyüş Ayakkabısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korialstrasz -- 5 Temmuz 2020; 11:16:48 >

• hocam 2. el ayakkabı. edeceği max 200.

düşünürseniz bu fiyat aralığında konuşabiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Toplamda 4 saat bile giyilmemiş ayakkabının en fazla 200 TL edeceğini kim söylüyor? Letgo'da bile 300 TL teklif edenler var. Ölücülere verecek ürünüm yok.
  • Korialstrasz kullanıcısına yanıt
    300 veriyorlarsa verim hocam, ölücü falan değilim olması ve olanı gerekeni söylüyorum.

Şahsınıza bir şey demedim hocam, bu ayakkabının en fazla 200 TL edeceğini kim iddia ediyorsa onlara ölücü diyorum. Ancak olması gereken dediğinize göre siz de o gruba dahil gözüküyorsunuz. Neyse umarım istediğiniz fiyattan ayakkabı bulursunuz.
    Olması gereken söyleminizi bencilce buldum, pm atarsınız teklifinizi iletirsiniz, uygun değil ise başka bakarsınız, sizin kimsenin fiyatını belirleme önceliğiniz yok. Dikkatinize!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.