Şimdi Ara

SATILMIŞTIR ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 2 Ekim 2015; 9:16:07 >

• aynısını kullanıyorum ve gerçekten çok kaliteli bir Tv.Almak isteyenlere Tavsiye ederim.
  • bu tv yi bilmeyenler için söyleyeyim, gerçekten ürün bilgisinde bahsedilen özelliklere sahip bir tv.
    Hayırlı satışlar
  • Mükemmel TV, mükemmel fiyat. Umarım değerini bilen alır.
  • Yorumlar için teşekkürler beyler
  • Güzel TV
    Forum da Albaniyi tanıyanlar bilir.O da bu tv yi kullanıyordu yanılmıyorsam.
    Sizden ricam Kargoyla sakın satış yapmayın.
    Alacak arkadaş eğer kargo düşünüyorsa sakın almasın.
    Yakın zaman da (1 ay kadar önce) Forumdan Pioneer Kuro (5090) Aldım.Kargo da kırık ve mahvolmuş bir şekilde tabiri caizse elime verdiler.
    Hukuki süreçte şu an için.
    Adam gibi TV isteyen Bu TV'yi gitsin görsün yerinde alsın.Fiyat da gayet iyi.
    Mesela ben Sony W955b aldım.Tamamen mecburiyetten diyebilirim.Üstelik teşhir ürünüydü 3400 TL para verdim.Zira etraf da Yeni seri diye satılan TV lerin tamamı beş para etmez (Hi-End ler hariç.Onlar bile adam gibi değil sorun da çıkabiliyor)
    Hele hele 4K dalaveresi.Eski Eski panelleri yeni bir teknolojiymiş gibi pişirip pişirip önümüze sunuyorlar.
    O kadar dertliyim ki şu olaydan dolayı.Nasıl bir sistemdir ya Allah kahretsin.
    Parasının hakkını almak isteyen arkadaş için söylüyorum.
    Bu TV yi kaçırmasın
    W955b için yorum isteyen olursa diye yazayım.
    Oyun Performansı mükemmel diyebilirim.İnanılmaz keyifli gerçekten.
    Film fena değil 3D çok iyi diyebilirim
    Siyah kalitesi ise ne yazık ki iyi değil.
    Pişman mıyım?
    Oyun kullanım amacımın %70 ini oluşturduğu için hayır değilim.
    Çok yazmışım bu arada kusura bakmayın
    TV konusu gelince pek tutamıyorum kendimi
    Alacak olana hayırlı olsun

• Yorum için teşekkürler
  • bu tv den son zamanlarında haberim olmuştu o zamanlar sıfırını bulamadığım için gittim sony hi-end aldım parayı mağazaya katırla sokmuştum.inanın sv685d aldığım sonyden daha başarılı!
  • cidden çok başarılı bi tc dir. iki kusuru var biri kalın olması digeride tepkime süresi biraz fazla resolotion + la beraber çalıştırdıgınızda özellikle akıcı sahnelerde plazmaya yakın görüntü verir. alıcısına şimdiden hayırlı olsun vaktiyle severek sattığım bi modeldi.
  • arkadaşlar şu tv ile iyi bir uydu cihazı eşleştiğinde tadından yenmez ben kathrein 913 ve opticum 9600 uydu cihazı ile kullanmıştım mükemmel bir görüntü kalitesi yakalamıştım hele birde ful hd 1080p bir blurey film izleyin birdaha başka tv bakmazsınız tek kusuru biraz kaba olması o kusur kadı kızında bile var ben sattığıma çok pişman oldum

Alanada satanada hayırlı olsun
  • Yorum yazmadan edemedim söylenen herşey doğru.Albani usta sayesınde edındık suana kadar mevcut tum o pahalı tvler hala bu tv nın kalıtesıne ulasamadı.Gercek full led tvdir.Edge led degıldır.
  • İstanbulda olsan sırf merak ettim diye alırdım tv yi kargo banada uymaz malesef umarım değerini bilecek birine gider...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 inçini kullandığım ve de değiştirtmeyi hala düşünmediğim televizyonum.
    Alanını üzmeyecek bir panel.
  • SATILMIŞTIR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.