Şimdi Ara

Satın almaya değecek oyunlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhabalarr, yeni topladığım pc'm için oyun satın almam gerekiyor kafamda 1-2 oyun var bunlar; gtaV,bf3-bf4 gibi singleplayer olduğu gibi çoklu olarak'da oynanan oyunlar. JustCause3 gibi genelde singleplayer oynanan bir oyunu satın almayıp, torrent yüklemeyi düşünüyorum yani anlatmak istediğim illa satın almadanda her nimetinden yararlanabilceğim oyunları torrent ile yüklemeyi düşünüyorum GtaV,bf4 gibi oyunları satın almadan çoklu oynamanın mümkünatı olmadığı için satın alıyorum. gönül isterki her oyunu satın alıp kafam rahat şekilde oynamak ama bütçemiz kısıtlı, öğrenciyizz alamıyoruz her oyunuu anlatmama göre satın almama değecek oyunları önerirmisiniz sizden ricam bu. yani satın almadanda her nimetinden faydalanabilceğim oyunları söylermisiniz? aynı zamanda illa satın almam gereken, satın almadan torrent ile coğu özelliğini kaçıracağım oyunlarıda söylermisiniz?

NOT: Forum'da yeniyim noktalamalara ve konuşma diline dikkat etmeye çalıştım ama kusurlarım varsa affolaa.

• ????????????????
  • Zaten korsan kullanmaya açıksın git hepsini indir gitsin... kasma sadecr multiyi kaçırırsın o kadar... multi olanı al çok istiyorsan gerisini boşver biz ne önerelim sana şimdi. Yukarıdaki soru işaretlerinin tercümesi bence.... :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • korsan kullanma taraftarı deilim ama sistem dayatıyo usta napalımm daha ilkkez bu tarz oyunları oynayacağım icin sordum hani bi farklılık oluyomu torrentle, satın alma arasında onlıne dışında.
  • Rise Of Tomb Raider, Tomb Raider 2013(korsanı var)
    The Witcher 3(korsanı var ama önermem. 60 liraya kutulusunu almanı öneririm.)
    Bf4 alın bence.G2A'da 20 liraydı en son.
    Gta 5'in multisi hileci kaynıyor ama zevkli.
    Just cause 3 korsan olarak oynayamazsınız çünkü steam açığı kapattı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.