Şimdi Ara

satmış olduğum aracımı haciz ile nasıl bağlatabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yıl oluyor aracımı satalı ama satışını daha veremedim sattıkdan sonra 3 el değiştirmiş nerde olduğunu tam olarak bilmiyorum. üzerine haciz yaptırmak istiyorum nasıl bir yol izlemem lazım.

• noter satışını vermediyseniz araç zaten sizin adınızadır, kendi aracınıza haciz koyduramazsınız. noterden satışını yaptıysanız bir hak iddia edemezsiniz. aracı geri alabilmek için gerekçeniz nedir, onu yazarsanız belki cevap verebiliriz.
  • Ben olsam emniyete giderdim...
  • noter satışını vermedim herhangi birşey vermedim. yarın araba kaza yaparsa ben sorumlu oluyorum. araçı üzerimden devretmek istiyorum. ama ortada kimse yok. bende üzerine haciz yaptırırsam. yarın araba kimdeyse beni arayıp bulur diye düşünüyorum. izlemem gereken yol nedir?
  • Böyle durumlarda çalıntı ihbarı verildiğini duymuştum...

Edit: Sağlıklı bir yöntem değilmiş öğrenmiş olduk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herby -- 8 Nisan 2007; 20:39:04 >
  • şöyle bir fikir verebilirim size çok güvendiğiniz bir akrabanıza bir senet verirsiniz, oda senedi tahsil edemediği gerekçesiyle sizin hakkınızda icra dairesinde icra takibi açar ve kesinleşmesine izin verirsiniz. ödenmediği gerekçesiyle icra dairesi aracılığıyla trafik e yakalama ve trafikten men yazısı yazılır. trafik ekipleri yakaladıkları yerde aracı trafikten men ederler. en son alıcı kimse mağdurum diyerek sizin kapınızı çalar. daha sonra akrabanız icra takibinden vazgeçerek haczi kaldırtır. sizde devri verirsiniz devri vermeden depodan aracı teslim etmezsiniz. bu iş için güveneceğiniz birini bulmanız ve birazda masraf etmeniz gerekir. birde size yol gösterecek bir hukukçuya.

veya polis arkadaşınız varsa aracın bulunduğu yeri tespit etmekte size yardımcı olabilir,
  • Cok kotu bir sey hemen halletmeye calısın. Sattıgınız andan beri oluşan vergi vs.. tüm borcları size ait. Calıntı ihbarı vermek sadece sizin basınızı belaya sokar kasıtlı yalan ihbar vermekten. Haklıyken haksız olursunuz. en kısa zamanda bir avukata danışın aksı taktirde bırakın vergi borcunu falan yarın adamlar teror hırsızlık gibi bir işe karısırlarsa polisin ilk işi sizin kapınıza gelmek olur durumu anlatana kadar başınıza gelmeyen kalmaz 2. şubede...
  • teşekkürler arkadaşlar alan adam hiç mi düşünmez bunlar anlamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.