Şimdi Ara

: Savaş Çıksın İster misiniz ? : Savaş Anketimize Buyur

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

: Savaş Çıksın İster misiniz ? : Savaş Anketimize Buyur

(En Son Oy Tarihi: 4.9.2016)
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Savaş İster misin ? Adlı Anketimize Hoşgeldiniz...
    İsterseniz Anketimize Geçelim...

• İç savaşşa evet ... Birilerinin fazla bi tarafları kalktı bu ülkede şımartmaktan onlara tekrar anladığı dilden konuşulması lazım ... PKK'lı kafirlere oraları zehir etmek lazım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

İç savaşşa evet ... Birilerinin fazla bi tarafları kalktı bu ülkede şımartmaktan onlara tekrar anladığı dilden konuşulması lazım ... PKK'lı kafirlere oraları zehir etmek lazım ...

Haklısın Dostum Uzun Zamandır Aklımda idi Bu Pe'kaka'lı kafirlere hadlerini bildirmek ama konu o itçikler değil Savaş çıksın mı çıkmasın mı sorumuz bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Gladius1 -- 6 Şubat 2015; 22:34:46 >
  • İç savaş ise olabilir,başka bir ülke ile olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki çıkmasın. İyi kötü yaşıyoruz çıkmasını istemem ama çıkacak gibi geliyor bana, hatta bu sene bile olabilir. Orasını Allah bilir.

• Savaş demek
    Kan,ölüm , açlık ,sefalet, ülkenin geriye gitmesi demek
    Bunları çok mu istiyorsunuz
    Her şeyin alternatif bir çözüm yolu vardır elbet ...

• Niye taktınız bu iç savaşa anlamadım ama İç Savaş Sadece Yıkım Getirir Başka ülkelere saldırırsan Ganimet ele geçirirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen Savaş Kötüdür Ama Beyler içime doğuyor III.Dünya Savaşı Çıkacak Hemde Çok Uzak bir zamanda değil.
    "Neyse Oy'unu Ver Polemiğe Girme"
  • savaşı sevmem insanların birbirlerini daima dost olarak görmesi lazım ama dünya çapında olacaksa hard format atmak güzel olucaktır ben evet diyorum
  • Çocukların ölmesi,annelerin ağlaması.Bunun macerası mı olur.Herşey filmlerdeki gibi değil.Bunu keşke herkes anlayabilse.Atalarımız macera olsun diye mi savaştı.Soğuktan ölmenin acısı, açlık, sefalet, annelerin feryadı, korku, gözyaşı..
  • Arkadaslar bakin ben bi turk olarak sunlari soyleyebilirim.Turk dedigim yanlis anlasilmasin bu tarafdan bi yorum olarak soyleyexegim.Bu savas konusu basit birsey degil.Savasin her turlusu yikimdir.Yorumlara goz goz gezdirdigimizde cok faşizan bir tepkiler var ve bu bu kisilerde hastalik seviuesinde.Sizin goruşunuze kabul etmeyen herkisiyi hedef kabul etmeniz bana cinnet gecirtiyor.Bu insan kurt turk ister zenci ister beyaz veya kizilsacli farketmez her kisinin kendine ait ideasi yolu hedefi vardir.Gelin birakalim bu savasi irkciligi yikip dokmeyi ...Gelin baris olsun,birbirimize kin nefret degil umutla bakalim.. yolumuz bilim ilim irfan olsun.bazi arkadaslara bu seyler polyanna gelebilir ancak unutmayin bizi hayvanlardan ayiracak birsey olmali.Size bu olaylari anlamaniz icin bir film onermek istiyorum adi :otel ruanda (kesinlikle izleyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogusgumus -- 7 Şubat 2015; 22:31:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada savaş çıksın aksiyon olur diyenler 2000'den önce doğduysa antimilitaristler adam değil.

Arkadaş böyle sapkın ve hastalıklı bir düşünce olur mu savaş her yerde kötüdür. Oyun ve kitaplarda dizilerdeki gibi olacağını sanmayın. Açlık kıtlık vs. Eğer bor olayına bir çözüm bulursak ki kapitalistlerin kolay kolay izin vereceğini sanmıyorum zenginlik elimize geçebilir. Fakat yakın zamanlarda savaş çıkarsa * ki kuvvetle muhtemel bir 30 yıla 3. dünya savaşı çıkar diye düşünüyorum. * tabi inşaAllah çıkmaz. Bizim ülkeden eser kalmaz büyük olasılıkla. Eskisi gibi kanla terle kazanılmıyor artık savaşlar en önemlisi beyin gücü iki biyolojik silah kullansa bi tane atom bombası çaksa bu ülke haritadan silinir. Net ortamında konuşmakla olmuyor bu işler savaş çıksa hanginiz gidersiniz ölmeye acaba?
  • Savaş çıkacaksa da ateşli silahlar ve biyolojik silahlar kullanılmayacak.
    Diye madde imzalansın.
    Her türlü alırız.

• Savaş çıksın macera olur diye oy verenler neyin kafasında anasına bacısına düşman tarafından tecavüz edilirken veya türlü türlü işkenceye uğrayıp ben ekmek yemem diyen insanlarken yerdeki kırıntıları dilinizle yalıyacak hale gelirseniz macerayı yaşarsınız hayatınıza renk gelir. En iyi ihtimalle rakip ülkenin şansı olmaz sınırlarınıza girmeden yokedersiniz oda size macera olmaz rakip ülkedekiler acı açlık çeker evinizde mutluca çohda güçlüyüz bea dersiniz. Doğal kaynakları olan biryeriz güçlü ülke savaş açarsa öyle atomu felan unutun hemen ölürüz birşey olmaz kan alırlar sizden sonra öldürürlermi süründürürlermi siz düşünün.

NE OLURSA OLSUN SAVAŞA KARŞIYIM SAVAŞ ACIYI GETİRİR. Haklı olup savaşılıcaksa ahlak kurallarına uyup savaşırız biz diye düşünüyorsanız bence yanılıyorsunuz biz Türklerde bugun düşan ülkeye girsek içimizde sırf düşmanın halkı olduğu için onlara eziyet ettirecek komutanlarda çıkacakdır çoğu yapmasada. Günümüzde kanlı savaşlar gereksiz ekonomiyi eline alıcaksın teknolojide gelişeceksin kışkırtıcı silahlar yapıp savaşa girmeden düşmanın boynunu eziceksin düşmana başka seçenek bırakmıyacaksın öyle 2 keleş alıp savaşmalar orta doğuda veya gurup çatışmalarında kaldı.

• Yalnız savaş çıksa Ülkemizden Yunanistan'a büyük göç olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.