Merhaba arkadaşlar sizce zayıf bir sayısal 1.5 senede MF-4 te 70 bin yapacak seviyeye getirilebilir mi ? baya azim yaptım ve dershaneye yazıldım derslerden arta kalan zamanlarımda oturup test çözüyorum konu anlatımı okuyorum ama bazen imkansızmış gibi geliyo hevesim biraz kırılıyo
Günde 7-8 saat düzenli çalışarak 1,5 senede ilk bine bile girebilirsin hocam daha önünde çok vakit var umutsuzluğa kapılma
meslek lisesi mezunuyum ve 1 senelik sevgilim bu dönem itü malzeme ve metalurji tutturdu ama sırf bölümü iyi diye yeni tanıştığı biriyle beni aldattı b ben de baya hırs yaptım madem beni aldattın ben de o okula girerim diye düşündüm ama malum meslek lisesinde sayısalı sadece 9. sınıfta görüyosun 4 senedir sayısal görmüyorum gözüm korkuyo açıkçası
quote:
Orijinalden alıntı: emrecanbulutt
meslek lisesi mezunuyum ve 1 senelik sevgilim bu dönem itü malzeme ve metalurji tutturdu ama sırf bölümü iyi diye yeni tanıştığı biriyle beni aldattı b ben de baya hırs yaptım madem beni aldattın ben de o okula girerim diye düşündüm ama malum meslek lisesinde sayısalı sadece 9. sınıfta görüyosun 4 senedir sayısal görmüyorum gözüm korkuyo açıkçası
öyle bir motivasyonla derece bile yaparsın hocam mevzu fena
Hocam yapılmayacak şey değil bu yıl bile yaparsın.
7-8 saat çalışacaksan bu yıl bile olur.
Lisede 4 yıl eşek gibi yatan ve 67 ortalamayla bitiren ben;
Bu yıl ders çalışmaktan, kendimi geliştirmekten, milletle yarışmaktan zevk alir hale geldim.
Hele ki lisedeki sınıf birincilerini geçerken aldığım zevk..
Dershane onemli size çok şey katacaktır.
1-2 ay sonra sevgilin umrunda olmamaya başlayacak sonra meslek lisesiydi temelim zayıftı diye bahanelerle bırakıcaksın yani yapamazsın
Bayburtlu
kullanıcısına yanıt
intikam soğuk yenen bir yemektir bayburtlu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme