Şimdi Ara

Sayısalım zayıf günde 7-8 saat çalışmayla MF-4 te 70 bine girilebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizce zayıf bir sayısal 1.5 senede MF-4 te 70 bin yapacak seviyeye getirilebilir mi ? baya azim yaptım ve dershaneye yazıldım derslerden arta kalan zamanlarımda oturup test çözüyorum konu anlatımı okuyorum ama bazen imkansızmış gibi geliyo hevesim biraz kırılıyo

• Günde 7-8 saat düzenli çalışarak 1,5 senede ilk bine bile girebilirsin hocam daha önünde çok vakit var umutsuzluğa kapılma
  • meslek lisesi mezunuyum ve 1 senelik sevgilim bu dönem itü malzeme ve metalurji tutturdu ama sırf bölümü iyi diye yeni tanıştığı biriyle beni aldattı b ben de baya hırs yaptım madem beni aldattın ben de o okula girerim diye düşündüm ama malum meslek lisesinde sayısalı sadece 9. sınıfta görüyosun 4 senedir sayısal görmüyorum gözüm korkuyo açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanbulutt

meslek lisesi mezunuyum ve 1 senelik sevgilim bu dönem itü malzeme ve metalurji tutturdu ama sırf bölümü iyi diye yeni tanıştığı biriyle beni aldattı b ben de baya hırs yaptım madem beni aldattın ben de o okula girerim diye düşündüm ama malum meslek lisesinde sayısalı sadece 9. sınıfta görüyosun 4 senedir sayısal görmüyorum gözüm korkuyo açıkçası

öyle bir motivasyonla derece bile yaparsın hocam mevzu fena
  • Hocam yapılmayacak şey değil bu yıl bile yaparsın.

7-8 saat çalışacaksan bu yıl bile olur.

Lisede 4 yıl eşek gibi yatan ve 67 ortalamayla bitiren ben;

Bu yıl ders çalışmaktan, kendimi geliştirmekten, milletle yarışmaktan zevk alir hale geldim.

Hele ki lisedeki sınıf birincilerini geçerken aldığım zevk..

Dershane onemli size çok şey katacaktır.
  • 1-2 ay sonra sevgilin umrunda olmamaya başlayacak sonra meslek lisesiydi temelim zayıftı diye bahanelerle bırakıcaksın yani yapamazsın
  • Bayburtlu kullanıcısına yanıt
    intikam soğuk yenen bir yemektir bayburtlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.