Şimdi Ara

schengen ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hollandaya tek girisli schengen vizesi aldim ucak ile gidecektim ancak son anda karayolu ile gitmeye karar verdim. Sanirim bulgaristan schengeni olanlara transit gecis hakki veriyormus. Herneyse dogal olarak ilk giris yapacagim ulke hollanda olmayacak. Yolda herhangi bir sorun ile karsilasir miyim? Hollandaya oncelikli giris yapmadigim icin tekrar schengen almak istedigimde problem cikarirlar mi? Saygilarimla...

• Bulgaristan'da sorun çıkmaz. Ama neden Hollanda'ya Bulgaristan üzeri gidiyorsun? Yunanistan Sırbistan güzergahı çok daha iyi. Yol biraz daha uzar ama hem rüşvet vermezsin hem de rahat rahat otobandan gidersin.
  • Guzel fikir, diger mevzu icin ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsevik

Guzel fikir, diger mevzu icin ne dersiniz

Diğer mevzu?
  • Hollandadan vize aldigim icin oradan mi schengen bolgesine giris yapmaliyim? İleride vize alirken bana zorluk cikarirlar mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsevik

Hollandadan vize aldigim icin oradan mi schengen bolgesine giris yapmaliyim? İleride vize alirken bana zorluk cikarirlar mi?

İlerde sorun çıkmaz. Oradan giriş yapma zorunluluğu da yok diye biliyorum. Ama yine de araştırsan iyi olur. Konsolosluklara sormalısın
  • teşekkür ederim kardeşim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aktarmayla ilgili 2 soru
    15 yıl önce açıldı
    Evlilikle ilgili bir soru
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Bulgaristan'da sorun çıkmaz. Ama neden Hollanda'ya Bulgaristan üzeri gidiyorsun? Yunanistan Sırbistan güzergahı çok daha iyi. Yol biraz daha uzar ama hem rüşvet vermezsin hem de rahat rahat otobandan gidersin.

Tek girisli Schengen vermisler, Yunanistan'dan giderse Schengen bolgesine giris-cikip yapmis olacagindan o tek hakki yanmis olmuyor mu yani?
  • O da dogru
  • Doğru. Yunanistan çıkışında biter. Eğer tek girişliyse karayoluyla gitmek riskli. Tek girişli yazdığını şimdi gördüm.
  • O zaman nasil bir guzergah izlemeliyim?
  • başka bir ülkeye giriş yaptığın için sıkıntı olabilir ileride yada girişinde ama emin değilim bu konuda malesef.
  • Eğer geze geze gitmek istiyorsan Bulgaristan Romanya üzerinden Macaristan Slovakya Çek Cumhuriyeti Almanya Hollanda en mantıklı yol. Yol iyi olsun çabuk bitsin gezmeden gidecem dersen de Macaristan'dan sonra Avusturya Almanya Hollanda daha iyi. Mesafe olarak iki güzergah da aynı ama Avusturya yolu Çek Cumhuriyeti'ne göre daha güzel.
    Bulgaristan ve Romanya'da vize konusunda sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum Ama vizenin tek girişlik olması pek iyi olmamış. Hollanda veya Macaristan konsolosluğunu arayıp kesin bilgi alsanız iyi olur. Macaristan'dan giriş yapacağım sıkıntı çıkar mı diye sorun.
  • zaten schengene bi kere girdimi bidaha kontrol olmuyorki.Yani benim bu taraflarda yok ama o ülkeleri bilemem.Zaten kontrol olsa bile schengen bölgesinden çıkmadıktan sonra istersen isveçe kadar git kimse bişey demez.Ama ilerde vize alırken sorun çıarabilir hollanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Eğer geze geze gitmek istiyorsan Bulgaristan Romanya üzerinden Macaristan Slovakya Çek Cumhuriyeti Almanya Hollanda en mantıklı yol. Yol iyi olsun çabuk bitsin gezmeden gidecem dersen de Macaristan'dan sonra Avusturya Almanya Hollanda daha iyi. Mesafe olarak iki güzergah da aynı ama Avusturya yolu Çek Cumhuriyeti'ne göre daha güzel.
    Bulgaristan ve Romanya'da vize konusunda sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum Ama vizenin tek girişlik olması pek iyi olmamış. Hollanda veya Macaristan konsolosluğunu arayıp kesin bilgi alsanız iyi olur. Macaristan'dan giriş yapacağım sıkıntı çıkar mı diye sorun.

Bulgaristanda sorun yokmus sanirim ama romanyadan cekiniyorum. Zaten dediginiz gibi ondan sonrasi sorun degil
  •  schengen ile ilgili bir soru

Google Maps'in cizdigi rota: Bulgaristan-Sirbistan-Hirvatistan-Slovenya(Schengen'e giris)-Avusturya-Almanya-Hollanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

Google Maps'in cizdigi rota: Bulgaristan-Sirbistan-Hirvatistan-Slovenya(Schengen'e giris)-Avusturya-Almanya-Hollanda

Yanlisin var schengene giris bulgaristanda basliyor.Bu haritaya gore gitse hırvatistandan sonra slovenyaya giremez.

• İyice kafam karisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: protar50

quote:

Yanlisin var schengene giris bulgaristanda basliyor.Bu haritaya gore gitse hırvatistandan sonra slovenyaya giremez.

Bulgaristan ve Romanya AB uyesi olmasina ragmen, Schengen ulkesi degildir. Yanlis bilgi vermeyin lutfen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Schengen_Area

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trineux -- 10 Ekim 2012; 10:31:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: protar50

quote:

Bulgaristan ve Romanya AB uyesi olmasina ragmen, Schengen ulkesi degildir. Yanlis bilgi vermeyin lutfen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Schengen_Area

evet haklisin fakat schengen vizesiyle bulgaristana giremez ozaman degil mi ?
    Bulgaristan icin ayrica vize almasi gerekir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.