Bildirim
Scotty yemek siparişinde 20₺ indirim(23:59a kadar)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ankarada geciyormu -
maalesef. sadece istanbul diye biliyorum -
mesaj dün gelmiş 13 nisana özel ise bitmiştir -
2 big mac i 5.90 liraya aldık. -
Hocam yemek siparisi diye bir bölüm göremiyorum ben. -
uygulamayı güncellemeyi deneyin -
Güncel hocam şimdi indirdim zaten. Yeni üye oldum. Ama yemek siparisi ile ilgili bir tuş yok. Sadece adresimi giriyorum varis yeri seciyorum o kadar. Anlamadimki. İstanbuldayim. -
Tamam hocam iphone da cikmiyor. Androidde denedim cikti yemek bölümü. İphone da gorunmuyor sadece andoridde cikiyor. -
Adamsin hocam eyw konu icin -
Üzgünüz diyor etraf motor dolu üstelik üçkağıt yapıyorlar -
valla ben iphone kullanıyorum çıkıyor ilginçquote:
Orijinalden alıntı: RUBY-CONCERTO
Tamam hocam iphone da cikmiyor. Androidde denedim cikti yemek bölümü. İphone da gorunmuyor sadece andoridde cikiyor. -
beleş olunca ya gelmek iatemiyolar ya da çok yoğunlarquote:
Orijinalden alıntı: vindobona
Üzgünüz diyor etraf motor dolu üstelik üçkağıt yapıyorlar -
sipariş veren varsa yazabilir mi ben de konuyu açtım ama daha hiç sipariş vermedim. akşama sipariş vermeyi düşünüyorum nasıldı hızlı geldimi -
Biri kabul etti 2 liraya getirecek menüyü inşallah kampanya dan haberi vardır -
merakla bekliyoruz hocamquote:
Orijinalden alıntı: vindobona
Biri kabul etti 2 liraya getirecek menüyü inşallah kampanya dan haberi vardır -
Kampanya yapmişlar ama getirecek motor yok, tek tük olan da yenekle uğraşmıyor yolcu taşıyor -
Yemek taşıma işi her bölge için geçerli değil çoğu bölgede beta olarak çıkıyor yada çok yakında bolgenizde diyor. -
Farkettim çalışmaya devam ediyoruz diyo. Batı istanbul'a herşey geç geliyo zaten -
yararlandım teşekkürler
Benzer içerikler
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- ccleaner pro key
- tatdo dondurma kimin
- metabyte kodları
- 5 mbps internet hızı nasıl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X