arkadaşlar merhaba elime bir scsı diskli makina geçti şimdi benimde bunu formatlamam lazım fakat bir türlü diski görmüyor görsede disketi yerleştirin falan diyor acil lazım arkadaşlar pc başında bekliyorum
Cd den boot ettiğin sıra, görüntülenen ilk mavi ekran da altta yazılar geçiyor hani...
Orada SCSI vsvs... için F6'ya basın diyor. o sırada f6 bas birkaç kere, scsı tanıtman gerek. ondan sonra normal şekilde devam edebilirsin.
dostum onuda denedim fakat açılan ekranda kiii f6 açılmadığına eminim bir disket istedi benden f6 bastığımda o menüye girmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: zoomadsl
dostum onuda denedim fakat açılan ekranda kiii f6 açılmadığına eminim bir disket istedi benden f6 bastığımda o menüye girmiyor
modlanmış xp cd si kullanıyosun o zaman başka cd ile dene
peki nasıl disk belirleyecem txtsetup.exe diye bişi istiyor diskin modeli HUS103073FL3800 SCSI U320
arkadaşlar sabahtan beridir bir sürü download falan yapıyorum harbiden yordu beni ya
Diskin modeli değil SCSI kontrol kartın önemli. Onun doğru sürücülerini bulman gerekiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme