Şimdi Ara

SCX-4200 YAZICI ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR. ACİL OLARAK YARDIMA İHTİYACIM VAR. SAMSUNG SCX-4200 YAZICIM KAĞIDI YAZDIRMAK İÇİN ALDIĞINDA ÇOĞU ZAMAN KAĞIDI SIKIŞTIRIYOR SIKIŞTIRMADIĞI ZAMANLARDADA KAĞIDIN KENARLARINI YIRTIYOR YADA BURUŞTURUYOR VE KAĞIT İÇERDE KALIYOR. BU SORUN İÇİN LÜTFEN ACİLEN YARDIM EDİNİZ. TEŞEKKÜRLER.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstasdelen

MERHABA ARKADAŞLAR. ACİL OLARAK YARDIMA İHTİYACIM VAR. SAMSUNG SCX-4200 YAZICIM KAĞIDI YAZDIRMAK İÇİN ALDIĞINDA ÇOĞU ZAMAN KAĞIDI SIKIŞTIRIYOR SIKIŞTIRMADIĞI ZAMANLARDADA KAĞIDIN KENARLARINI YIRTIYOR YADA BURUŞTURUYOR VE KAĞIT İÇERDE KALIYOR. BU SORUN İÇİN LÜTFEN ACİLEN YARDIM EDİNİZ. TEŞEKKÜRLER.

merdanelerinin arasına daha önceden kağıt sıkışmış olabilir. garantisi varsa kurcalamadan servise götürün derim.
  • kağıt tepsisinin aynası düşmüş tepside kağıdın geçtiği yerde nikelajlı bir metal parçası o olmayınca kağıt alırken kağıdın geçtiği yaylı mekanizmaya takılıp kırıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toner

kağıt tepsisinin aynası düşmüş tepside kağıdın geçtiği yerde nikelajlı bir metal parçası o olmayınca kağıt alırken kağıdın geçtiği yaylı mekanizmaya takılıp kırıştırıyor.

kağıt bende de kırısıyor...acaba nasıl bir parça bu...satılıyor mu? selamlar
  • Aynı dert bende de var. İlk yazdırdığında hiç sıkışmıyor ya da yırtmıyor ama kağıdın arkasına yazarken ya kağıdın sağ tarafını buruşturuyor ya kağıdı aldığı taraftan köşelerini mektup gibi katlıyor ya da komple yırtıyor. Her tarafına baktım içinde kağıt artığı falan yok. Kağıt artığı olsa her defasında yapar ama anlamadığım bir şekilde sadece kağıdın arkasına yazarken yapıyor. Çözüm önerisi olan var mı?
  • suatin kullanıcısına yanıt
    kağıt alırken zorlanma falan yapıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan20

kağıt alırken zorlanma falan yapıyormu

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Şöyle anlatayım. Kağıda ilk yazdırmalarda hiç bir problem çıkmıyor. Ama aynı kağıtları ters çevirip arkasına yazdırınca bu problemler ortaya çıkıyor. Ya kağıt ilk merdanede takılı kalıyor. Ya kağıdın sağ tarafı bir yere takılmış gibi buruş buruş çıkıyor. Ya arkasında kapağın orda sıkışıp kalıyor. Ya kağıt paramparça oluyor bana sadece yarısını veriyor. Ya kağıdın kulakları mektup zarfı gibi bükülüp geliyor.

Her seferinde farklı problem çıkardığı için ve ilk baskılarda problem olmadığı için çözüm konusunda şaştım kaldım. Şimdi vereceğim bir tamirciye bir sürü para isteyecek çözüm olacak mı olmayacak mı onuda bilmiyorum. 6 senelik makina paramıda çöpe atmak istemiyorum. Öğretmenim bu makinaya sınıf olarak ihtiyacımız var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. En azından şurasından burasından deseniz tamir için şu kadar maliyet çıkarır deseniz bir fikrim olsa çok iyi olur. Bana buradaki bir dolumcu toner chipi için 30 TL fiyat istedi sonra bir araştırdım internette 2 TLye satılıyormuş. Kağıt alan o lastiği güzelce sildim ama faydası olmadı. Makinayı parçalayıp geri toplamak kolaysa elim bu işlere yatkındır. Dolumu kendim yapıyorum. Bir de bu sorun tonerden kaynaklanabilir mi? Ne bileyim belki toneri fazla sıkmışımdır. Aklıma da bir şey gelmiyor. Ama bana göre kağıdı alan ilk merdane ile alakalı gibi görünüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D yazıcı önerisi (yardım)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    pm gönderdim özeline
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan20

pm gönderdim özeline

Allah razı olsun. Teşekkür ederim.
    RİCA EDERİM
  • Konu ile ilgili aynı problem bendede var.yardımcı olursanïz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.