Şimdi Ara

sd kart problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dün 4 gb sd kart aldi fotograf makinasi icin cok kaliteli mal sandisk 15mb/sde islem yapiyor simdi bu karti fotograf makinasi na koydugumda calistirmiyr veya kameraya görüntü vermiyor ama 512 mb koydugum da problem yapmiyor neden acaba yoksa 2 gb da kadar mi okuyabiliyor makina sonrasi problem ediyor anlamdim gitt.

• Makinanızın tanıtım kitapçığında makina ile kullanılabilecek hafıza kartının max. değeri yazıyor olması gerekir.....
    quote:

Orjinalden alıntı: okay020

arkadaslar dün 4 gb sd kart aldi fotograf makinasi icin cok kaliteli mal sandisk 15mb/sde islem yapiyor simdi bu karti fotograf makinasi na koydugumda calistirmiyr veya kameraya görüntü vermiyor ama 512 mb koydugum da problem yapmiyor neden acaba yoksa 2 gb da kadar mi okuyabiliyor makina sonrasi problem ediyor anlamdim gitt.
  • Muhtemelen makineniz 2 GB+ okuyamıyordur geçmiş olsun
  • Makinenin marka modelini belirtmezseniz, arkadaşların yardımı ister istemez BAYTAR usulü olur....
    quote:

arkadaslar dün 4 gb sd kart aldi fotograf makinasi icin cok kaliteli mal sandisk 15mb/sde islem yapiyor simdi bu karti fotograf makinasi na koydugumda calistirmiyr veya kameraya görüntü vermiyor ama 512 mb koydugum da problem yapmiyor neden acaba yoksa 2 gb da kadar mi okuyabiliyor makina sonrasi problem ediyor anlamdim gitt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 17 Aralık 2008; 14:53:38 >
  • quote:

Öncelikle karti başka bir yerde deniyin.Kart çalişiyormu?
    Makinaya karti takinca ,makina üzerinden format atmayi deneyin.
    Kart SDHC ise makinanin SDHC destekleyip desteklemediğine bakin ,desteklemiyorsa ,makinanizin sitesinden SDHC için firmware uptade olup olmadiğina bakin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.