Şimdi Ara

seat ibiza 1.2 stella 2006 model yarın alıyorum acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araç çok temiz ve 50.000 km de 17.000tl verilirmi başka hiçbir sorunu boyası yok araç seat ibiza 1.2 stella 2006 model full sadece yol bilgisayarı yok

• 1.4 dizel alın 17 tl ye.. ibiza dizel dolu o fiyata
  • yakıtta çok fark varmı fakat ben trabzondayım diğer ilçeye çıkacan aynı yola gelir gibi 17.000tl ye 1.4 2006 model dizel varmı km çok olmayacak
  • motor temizse kilometreye çok takmayın. 1.2 benzinli şehir içi 7 litre altına zor düşer maalesef. Hemde gitmez. 1.4 dizel daha ekonomiktir ve torku daha fazladır
  • Full dediğiniz araç en baz donanım..

Tolganın dediği gibi dizel bakın, bakmasanız bile 1,4 ve daha donanımlılarına bakın.

Ne donanım var ne motor..

O kasaya 1,2 yetersiz geldiği için 1,4 motora nazaran daha çok güç haracayacak motor 1,4 ile aynı yakacaksınız hiç gereği yok bence.
  • Yılda 10 bin km yapmış ortalama yani fazla kullanılmış sayılmaz (eğer km düşürme olmadıysa tabi).Sende çok km yapmıyosan alınabilir.Bu arada benzinin tadını ne dizel ne lpg veriyor.
  • evet fatih benzinli olması başka sesli bunun dizelleri ve ses yapan motoru hiç sevmiyorum fiyat nasıl adam pazarlık bile yapmıyo

bize bunu almayı düşünüyodum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-full-full-otomatik-vites-sanruflu-1-6-mitsubishi-carisma-avance-57361696/mega-foto/?photo=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhan08 -- 23 Ağustos 2011; 0:57:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhan08

arkadaşlar araç çok temiz ve 50.000 km de 17.000tl verilirmi başka hiçbir sorunu boyası yok araç seat ibiza 1.2 stella 2006 model full sadece yol bilgisayarı yok

İbiza Stella, hele ki 1.2'si ikinci eli çok zayıf bir araç. 1.4 dizel Stylance bile öyle bir Astra, Megane, Focus gibi hemen satılmıyor. Kullanıp sattığımdan biliyorum. Ayrıca bir süre sonra bıkıp satmak isteyeceğinizi tahmin ediyorum.

O bütçeye aynı motora sahip 2005 ve sonrası Fabia 1.2 tavsiye ederim. 2 kere alıp sattığım bir araçtır. İkinci eli biraz daha canlı, içerisindeki oturuş pozisyonu ve konsol yapısı daha ergonomik. Bahsettiğiniz İbiza ve Cordoba'larda içeride biraz basık bir hava hakim. Fabia bana daha ferah geliyor. 1.2 Classic donanımda 1 Havayastığı, Yol bilgisayarı, Klima, 2 cam otomatik, uzaktan kumanda vs var...

• quote:

Orijinalden alıntı: seyhan08

evet fatih benzinli olması başka sesli bunun dizelleri ve ses yapan motoru hiç sevmiyorum fiyat nasıl adam pazarlık bile yapmıyo

bize bunu almayı düşünüyodum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-full-full-otomatik-vites-sanruflu-1-6-mitsubishi-carisma-avance-57361696/mega-foto/?photo=4

Carizma'lar da genelde GDI motor yani direk enjeksiyonlu. Yani lpg taktıramıyorsunuz. O yüzden piyasaları biraz düşük gibi. Yoksa kral araba...

• çok sağol kardeş fabialarada bakıyorum yarına kesin alacağım fabi anın hangi modellerinde yol bilgisayarı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.