Şimdi Ara

SEAT IBIZA 1,4 100 HP Mİ? SKODA FABİA ELEGANCE 101 HP Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ARKADAŞLAR 2 SİNİ DE YAKINDAN İNCELEME FIRSATIM OLDU AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM. FİYATLARI NEREDEYSE AYNI AMA SKODA ELEGANCE İÇİ DAHA LÜKS AMA SKODA DA SEATA GÖRE PERFORMANS AÇISINDAN TATMİN EDERMİ BİLEMİYORUM SİZLERİN GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomania -- 10 Mart 2006; 22:38:00 >

• inceleme firsatin olmus

birde sürme firsati yakalarsan verecegin kararda daha basarili olursun

saygilar bizden
  • YOK İKİSİNİN DE BİRBİRİNDEN FARKI.
    TAMAMEN GÖZ ZEVKİNE KALMIŞ.
    BEN FABİA DERİM.

quote:

Orjinalden alıntı: photomania

MERHABA
    ARKADAŞLAR 2 SİNİ DE YAKINDAN İNCELEME FIRSATIM OLDU AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM. FİYATLARI NEREDEYSE AYNI AMA SKODA ELEGANCE İÇİ DAHA LÜKS AMA SKODA DA SEATA GÖRE PERFORMANS AÇISINDAN TATMİN EDERMİ BİLEMİYORUM SİZLERİN GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

SAYGILARIMLA
  • Eger iş dış görünüşe kaldıysa bence IBIZA cok daha güzel
  • FABİA DAHA KARİZMATİK
  • Önce test sürüşü yap sonra karar ver.Ben bi de resim koyayım...

• seat da tamamen orginal audi sanziman ve motor kullaniliyor.BUNU SAKIN AMA SAKIN GÖZ ARDI ETME DOSTUM...
  • SEAT DEN VAZ GEC ME FABİA BOS BİR ARAC DONANIMI COK KOTU
  • Kesinlikle fabia Ibızanın malzeme ve işçiliği kadar kötüsünü görmedim ben. Skodanın malzeme kalitesi çok yüksek. Alt yapıları aynı arabalar zaten.
  • kesinlikle ibiza, bikere arabanın görüntüsü muhteşem, diğer kısımlar da fabia yla aşağı yukarı aynı, ama ibizanın biçok parçasının üstünde vw ve audi amblemlerini görürsün
  • Bir kere motorlar tek bir yerden geliyor - aynı platformları paylaşıyorlar. ikiside VW grubun elemanı ve her iki markada gençleştirme operasyonuna girdi.
    -Dış görünüşe bakarsak:
    ibiza: alfa romeo esinlerini görmek mumkun (eski alfalardan bahsediyorum)
    fabia:kendi stilini yaratan ve kullanan bir araba.
    -hangisini beğendiysen odur.

fabia:

Motor ve performans bakımından ise seat biraz hızlı ama seatın yarışçı kimliğinden dolayı araç seri
    ibizaa:
    Mak. Güç hp-DIN (kw) / dd 100 (74) / 6000
    Mak. Tork Nm/dd 126 / 4400
    Mak. Hız (km/s) 190
    Hızlanma (0-100) km/s (s) 11.2

skoda fabia:
    Maksimum Motor gücü (kW/dev/dak) 74 (101hp) / 6000
    Maksimum Tork (Nm/dev/dak) 126 / 4400
    Maksimum Hız (km/sa) 185
    İvmelenme (0 km'den 100 km'ye ulaşma süresi (s) 11,6

birde şöyle bir araç var..

-------------------------------------------------
    -Fabia bana kalırsa dış görünüş bakımından daha ön sırada geliyor.
    -ibizada dişli oranları sayesinde daha atak bir karakter çiziyor. içmekanlarıda her ikisinide güzel.
    -burada sana kalan sadece donanımlarına bakarak kendi tercihini belirlemek.

-ben atak kullanmak istediğim bir araç seçerdim Seat burada 1 adım önde bana kalırsa...

son olarak unuttuğum ve eklemek istediğim fabialarda bazen elektrik sistemi arızaları olabiliyor.Test verilerine göre konuşuyorum tabiyki..belkide belli bir seriye ait araçlarda vardır bu fonsiyon bozuklukları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heytbecom -- 18 Mart 2006; 19:59:05 >

• Bizde ibiza 1.4 Tdi var.Servis konusundan bahsedeim önce.
    Serviste çok ilgililer kendi arabaları gibi özen gösterip tepeden tırnağa kadar kontrol edioar.Biz sadece far buğulanması için götürmüştük.
    Buğu kiti takılacaktı.Ama onlar genel bi bakım yapmışlar bile.Bize geldiğimizde tertemiz olmuş araç bir de temizlemişler.Servis danışmanı elleriyle cila bile yaptı bazı noktalara.Dediğim gibi seatin servisi çok iyi.Biz memnun kaldık.Bu arada arabadan tek şikayetimiz farlarının buğulanmasıydı o da far kitiyle geçti.Tertemiz oldu.
    Fabia ise biraz daha ağırkanlı.Ancak malzeme kalitesi olarak biraz daha üstün seatdan.Bence bi test sürüşü yap öle karar ver.Büyük ihtimal ibiza da karar kılıcaksın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.