Bildirim
Seat Leon mu, skoda octavia mı?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Eğer aracın eyni focus sa değiştirme ama illa yeni alcam diyosan octavia bence daha iyi ama sen her iki otomobilinde test sürüşünü yap karar senin. -
Ben şahsen Vw grubu araçlara yaklaşmayı tercih etmiyorum.
Yedek parçakları ve bakımları çok pahalı,
Arkadaşımın 98 model Polo Classic'i var mesela,
geçen ay 800 YTL bayıldı,
Bir başka arkadalşımda 2003de Seat Leon almıştı,
ilk bakımında 1 milyar masraf çıkınca hemen sattı.
Focus süper,
Devam et. -
arkadaşım focus'un eğer yeni kasa ise satma derim;sıfır almak zaten kafadan 4-5 milyar zarar demek.
ama bu 2 araç içerisinden seat leon daha çok tutulur octavia'ya göre.
aslında herşeyleri aynıdır;bi yüzleri değişiktir ama leon biraz daha iyidir piyasada octavia'ya göre.
amacın eğer prestijli bir araç almaksa octavia;sportif ruhlu;tasarımı ona göre olan bir araç almaksa leon derim -
biri hb diğeri seden hangisi daha hoşuna gidiyorsa onu al. -
leon derim ama paşa gönlünüz bilir -
quote:
Orjinalden alıntı: www.fanf1.com
Focus süper,
Devam et.
İşte böyle adamlara kızıyorum kardeşim Audi & VW için tamam kendilerin yüksek sınıfta tutuyorlar ama Seat ve Skodanın yedek parçaları pahalı değil.
Belki Renault - Fiat kadar olmasada fiyatları normal bakımda 1 milyar masraf çıkabilir eğer kötü bir servise gidildiyse adamlar parça değiştirmek için can atıyorlar ayrıca belki kullanıcıdan kaynaklanan bir sorun ? Arkadaşın Polo Clasic'e ne yaptırdıda 800 ytl bayıldı 98 model araç belki ağır bakıma girdi ciddi bir sorunu vardı ?
Soruya gelince hocam Focus yeni ise satmana değmez yeni aracında sıfır olacağı için zarar edersin ama yinede almak istersen İhtiyacına göre bak biri HB biri sedan onun dışında parçaları v.s aynı
-
hocam leonun sportif ve çekici bir tasarımı var.
octavia ise daha agır duruyo.
o yuzden burda seçim senin tercihine kalmış ama gonul rahatlıgıyla leonu tavsiye edebilirim.
ilk bakımı da 200-250 lira arası bişi olması lazım.
eger leon alıp da lpg taktırırsan izlenimlerini bizimle paylaşmanı isteriz.şimdiden hayırlı olsun -
Focus 2004 model 70000 km'de, 2. eli iyi gidiyor ve gayet temiz. Ama araba 90-100 bini geçince pisikolojik olarak fiyatı düşüyor. Ne dersiniz? Sizce değmez mi? -
aile aracı istiyorsan (bagaj yerine hangar mesela ) octavia derim.
eğer ben sportif takılacağım diyorsan leon -
bende leon derim -
quote:
Orjinalden alıntı: Patch
aile aracı istiyorsan (bagaj yerine hangar mesela) octavia derim.
eğer ben sportif takılacağım diyorsan leon
+1905 -
BEN HİÇ AYRINTIYA BİLE GİRMİYORUM, DİREK OCTAVİA! ÇOK KONFORLU YAA. -
quote:
Orjinalden alıntı: www.fanf1.com
Focus süper,
Devam et.
benim leon ilk bakımda 234 ytl, 30000km bakımda 180 lira masraf çıkarttı. polo eski olduğundan o kadar çıkmıştır. leonu da arkadaşın ya hor kullandı, ya da üretim hatalı bi model denk gelmiş. o fiyat sana mantıklı geldi mi?
soruya gelirsek aynı altyapıyı kullanan iki modelden bahsetmişsin. arkadaşlara katılıyorum, sportif görünüş istersen leon, oturaklı aile arabası istersen octavia al. leon kullanıcısı olarak octavianın iki üstün yönünü söyleyebilirim. birincisi içi leona göre çok daha kaliteli. ikincisi octaviada 1.6 FSI alabilirsin. leonda 1.6 FSI yok.
-
tip bakımından dersen leon 10 numara arac -
sport olarak leon ağır binek bir araç olarak octavia
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- clio 4 egzoz emisyon arızası
- kalorifer bir taraf sıcak bir taraf soğuk üflüyor
- ankara otomatik şanzıman ustası tavsiye
- trafik mahkemesi
- arabayı bilgisayara bağlamak ne kadar
- togg ne zaman teslim edilecek 2024
- 2025 model arabalar
- agrotech araba
- kia sportage 2022 fiyat
- toyota c-hr hybrid fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X