Şimdi Ara

Seat leon mu vw golf 7 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar elimizdeki aracı satıp mümkünse degismeyi düşünüyoruz. 2 arac arasında kaldık bütce 65e kadar zorlıyabiliyoruz.Seat leonun tasarımı cekici geliyor acıkcası.
    Sanırım forumdan takip ettigim kadarıyla 2 firmada aynı motoru kullanıyor. siz degerli forum üyelerinden degerli yorumlarınızı bekliyorum :). alıcagımız arac 1.6 motor , dizel ve manuel vites (otomatik vitese bile degismem bunun zevkini :) ) olucak .

bu 2 araba arasındaki + ları ve - leri söylermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catesius -- 2 Eylül 2013; 13:29:08 >

• Golfu 2. Elde daha az zararla satarsiniz. Onun disinda arabalara baktiginizda ne gorduyseniz odediginiz para karsiliginda onu alacaksiniz. Test surusu yapmadiysaniz yapin yaptiktan sonra siz izlenimlerinizi paylasin beraber inceleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Golfu 2. Elde daha az zararla satarsiniz. Onun disinda arabalara baktiginizda ne gorduyseniz odediginiz para karsiliginda onu alacaksiniz. Test surusu yapmadiysaniz yapin yaptiktan sonra siz izlenimlerinizi paylasin beraber inceleyelim
    Seat:
    + Fiyat/Kalite oranı gayet iyi.
    + Volkswagen arabaları ile kullanılan cok sayıda ortak parça (motor dahil)
    - Marka algısı düşük

Volkswagen
    + Marka değeri yüksek (tartışılır )
    - Fiyat/Kalite oranı düşük.

Bence seat alın derim ben bütçenizi zorlamayın fazla 65 binden artan para ile vergisidi, kaskosudu, yakıtıydı onları ödeyin. Zorlanmayın sonra binerken zevk alamazsınız borç harç içinde.

• Seat diyorum cunku vw nin golf için sundugu fiyatlara sinir oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkecelik

Seat diyorum cunku vw nin golf için sundugu fiyatlara sinir oluyorum
    Tercihim golf olurdu ama gereksiz pahalı bulduğum için leon diyorum
  • Dizel dediğiniz icin kıyasa gerek bile yok bence.
    Leon 1.2 - 1.6 farkı 7 bin
    Golf 1.2 - 1.6 farkı 12 bin.

Ayrıca golften arasında 10 bin tl fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urunguu

Seat:
    + Fiyat/Kalite oranı gayet iyi.
    + Volkswagen arabaları ile kullanılan cok sayıda ortak parça (motor dahil)
    - Marka algısı düşük

Volkswagen
    + Marka değeri yüksek (tartışılır )
    - Fiyat/Kalite oranı düşük.

Bence seat alın derim ben bütçenizi zorlamayın fazla 65 binden artan para ile vergisidi, kaskosudu, yakıtıydı onları ödeyin. Zorlanmayın sonra binerken zevk alamazsınız borç harç içinde.

Alıntıları Göster
    golf ün fiyatı malum leona göre fazla. bence leon al. aradaki farkı opsiyonlara eklersin. sonrada bir güzel gezersin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Golfu 2. Elde daha az zararla satarsiniz. Onun disinda arabalara baktiginizda ne gorduyseniz odediginiz para karsiliginda onu alacaksiniz. Test surusu yapmadiysaniz yapin yaptiktan sonra siz izlenimlerinizi paylasin beraber inceleyelim
    Buradan Yazmayla Olacak Birşey Değil , Buradaki Arkadaşlar En Fazla Yaşadıklarını Söylerler. Mümkünse Test Sürüşü Yapın.Araç Sonuçta 1 Kez Alınıyor ve Parada Kolay Kazanılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

Buradan Yazmayla Olacak Birşey Değil , Buradaki Arkadaşlar En Fazla Yaşadıklarını Söylerler. Mümkünse Test Sürüşü Yapın.Araç Sonuçta 1 Kez Alınıyor ve Parada Kolay Kazanılmıyor.

Alıntıları Göster
    57bin e yeni aldı bir tanıdıgım... tiguan grisi sanırım...

araçta olanları aklımda kaldığı şekil yazarsam

start stop var...
    çelik jant var...
    6 hava yastıgı...
    esp...
    hill holder var...

seni en çok ilgilendireni yakıt ... 6lt istanbul şehir içi...

araç 1.6 tdi 90hp manuel

Hız sabitleyici falan araçta yok (bu paraya olması gerekirdi)

vakit bulursam bir inceleme koyacagım foruma...

bu arada almaya kalkarsan alamazsın... sıra var... bizim tanıdık tek bir araç ve donanım buldu onuda mersinde buldu gitti aldı... 6 ay beklersin ...

bide vw ye mart karımı desem dolumu desem yağdıya araç yok diye biliyiroum ...

bende tanıdıgıma neden seat almadın dedim... oda satarken zarar ederim dedi... ben olsam seat alırdım... okadar para golf e verilmez...

bu arada seat = golf demek biraz yanlış olabilir sanki bana bir eski platformdan geliyor gibi geldi seat ... tam bilmiyorum tabi... bilen beri gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 2 Eylül 2013; 14:37:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

start stop var...
    çelik jant var...
    6 hava yastıgı...
    esp...
    hill holder var...

araç 1.6 tdi 90hp manuel

bu arada almaya kalkarsan alamazsın... sıra var... bizim tanıdık tek bir araç ve donanım buldu onuda mersinde buldu gitti aldı... 6 ay beklersin ...

bende tanıdıgıma neden seat almadın dedim... oda satarken zarar ederim dedi... ben olsam seat alırdım... okadar para golf e verilmez...

bu arada seat = golf demek biraz yanlış olabilir sanki bana bir eski platformdan geliyor gibi geldi seat ... tam bilmiyorum tabi... bilen beri gelsin...

Alıntıları Göster
    sanırım dediginiz gibi test sürüşü için tarih alıp yaptıktan sonra tekrar sizlere danısmam daha mantıklı olucak. sıra konusunda sıkıntım olmaz bekliyebiliriz. aralık ayına dogru büyük ölçüde bir indirim olur mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: catesius

sanırım dediginiz gibi test sürüşü için tarih alıp yaptıktan sonra tekrar sizlere danısmam daha mantıklı olucak. sıra konusunda sıkıntım olmaz bekliyebiliriz. aralık ayına dogru büyük ölçüde bir indirim olur mu acaba ?

Alıntıları Göster
    ikiside çok güzel araçlar.Fakat 2.el durumundan dolayı golf derim biraz pahalı ama gülü seven dikenine katlanır

• quote:

start stop var...
    çelik jant var...
    6 hava yastıgı...
    esp...
    hill holder var...

araç 1.6 tdi 90hp manuel

57bine dopdolu led paketli leon alınır paşalar gibi gezilir.
    15beygir de yanına kar kalır.
    ya da imkan varsa comfortline golf alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: carsoul

quote:

start stop var...
    çelik jant var...
    6 hava yastıgı...
    esp...
    hill holder var...

araç 1.6 tdi 90hp manuel

57bine dopdolu led paketli leon alınır paşalar gibi gezilir.
    15beygir de yanına kar kalır.
    ya da imkan varsa comfortline golf alınır.

Alıntıları Göster
    indirim olmaz bindirim olur... aralığa araba alma imkanın yok derim... 6 ay dedi bana tanıdık... kapora alıyorlar... ve araç geldiğindeki fiyattan satıyorlar... sabit fiyat garantisi yok...

6 ay araba mı beklenir ? 9 ayda çocuk oluyor...

vw nin acilen sezeryana geçmesi lazım hahaha = )

• quote:

indirim olmaz bindirim olur... aralığa araba alma imkanın yok derim... 6 ay dedi bana tanıdık... kapora alıyorlar... ve araç geldiğindeki fiyattan satıyorlar... sabit fiyat garantisi yok...

Alıntıları Göster
    Dizel alacaksanız kesinlikle leon alın, golfte dizel fiyatları aşırı yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Dizel alacaksanız kesinlikle leon alın, golfte dizel fiyatları aşırı yüksek.

Alıntıları Göster
    güzel kardeşim sen formu güzelce araştır ikisinden de vazgeçersin birinin fiyatı diğerinin kronik sorunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

güzel kardeşim sen formu güzelce araştır ikisinden de vazgeçersin birinin fiyatı diğerinin kronik sorunları

Alıntıları Göster
    Bencede golf 2.el daha canlı leona göre ve daha az zararı var birde uzun vadede seat leondan daha iyi olduğu kanısındayım örnek 2010 seat leonların farları sararmış gördüm ama farı sararmış bir 2010 golf görmedim.
  • quote:

Iki aracta MQB platformu kullaniyor.

Motor - sanzuman - sasi , hatta fren diskleri , balatalar tamamen ayni.

Ikisinde de revize edilmis 105hp'lik TDI var. Ikisinde de arkada bagimsiz suspansiyon yok , torsiyon cubugu mevcut. Golf'un konforu daha iyi , Leon'un da yol tutusu daha basarili. (tabi subjektif kendi degerlendirmelerim , test sonuclari baska turlu yazmis olabilir).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Iki aracta MQB platformu kullaniyor.

Motor - sanzuman - sasi , hatta fren diskleri , balatalar tamamen ayni.

Ikisinde de revize edilmis 105hp'lik TDI var. Ikisinde de arkada bagimsiz suspansiyon yok , torsiyon cubugu mevcut. Golf'un konforu daha iyi , Leon'un da yol tutusu daha basarili. (tabi subjektif kendi degerlendirmelerim , test sonuclari baska turlu yazmis olabilir).

Alıntıları Göster
    golf

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

golf

Alıntıları Göster
    golf tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

golf tabiki

Alıntıları Göster
    Çabuk satılacaksa eğer golf geri kalanlar için o kadar para vermeye gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.