Şimdi Ara

SEAT LEON SİGNO HAKKINDA BİLGİ ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta seat leon signo almayı düşünyorum 2004 model bakımlı güzel bi araç yorumlarınızı bekliyorum

• Neyini öğrenmek istiyorsan sor, ona göre yardımcı olalım..
  • aracın çıkardığı kronik sorun varmı yakıt durumu kısa ve öz bilgi kullanan arkadaşlarımız memnunmu?
  • Kronik sorunu yok.. Servisi pahalı.. Geçen yağ filtresi+yağ değişimine 150 ytl istediler.. Özel serviste 80 ytl ye yaptırdım.. (80.000 bakımı)

Alacağın arabanın motoru 1,6 16V 105 bg. Yakıt olarak normal 1,6 lar kadar yakar.. Şehir dışı 5,8 felan yakıyor basmadan gidersen.. (100km ile) Şehiriçi değerleri yolun durumuna göre değişiyor.. Motor, Volkswagen'lerin universal motoru.. VW, Seat, Skoda ve Audilerin birçoğunda kullanıldı.. Yedek parça sorunu pek bulunmaz.. Yan sanayisi felan war..

Donanım olarak gayet iyi araba.. Eksik olan hiçbirşey olacağını düşünmüyorum.. Hız sabitlemeden, yağmur sensörüne kadar herşey var..

Bagajı gayet geniş.. Gördüğüm en büyük bagajlardan.. Konforu yerinde.. İç konsolu eski Audi A3 ile birebir.. Oturuş pozisyonu alçak ve güzel.. Uzun yolda kesinlikle yormuyor..

Bence gayet iyi bir araba..
  • çok teşekkür ederim değerli bilgilerin için valla içimi rahatlattın yarın doğuş otoya götürücem arabayı göstermeye bi pürüz çıkmazsa hafta arası bende araba
  • Keyifle kullanacağınız güzel bir araç , ben toledo lara çok bindim ve beğendiğim bir araç özellikle açık renkli döşemeli olanalrı tercih ederseniz çok ferah bir havası var.
  • Seat leon Dış görüntüsünden ibaret bir araç
  • Hiç eski Leon'a bindin mi?

quote:

Orjinalden alıntı: BassHunter.

Seat leon Dış görüntüsünden ibaret bir araç
  • quote:

Orjinalden alıntı: BassHunter.

Seat leon Dış görüntüsünden ibaret bir araç

Olay bitmiştir.
  • eski kasa toledoyu sattıktan sonra yeni kasa toledo aldım
    eski kasa leon ile golf audi a3 oktavia toledo ve bora aynı şasiyi kullanır zaten aks mesafeleride aynı
    yeni kasa golf, toledo, leon, jetta, oktavia, audi a3 aynı şasiyi kullanır
    abs ebd mevcut viraj güvenlikleri iyidir.ESP var mı bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.