Şimdi Ara

Seat Toledo 1.2 tsi 110 ps VS Hyundai Accent Blue 1.4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -yol tutuşu hangisi
    -ikiside full aynı fiyata geliyor.

ayrıca sizin önerebileceğiniz sıfır araçlar (50-60k)

yorumlarınızı bekliyorum...

• Hem performans hem yol tutuş açısından toledo önde fakat lpg ye uyumlu değil o konuda üzebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence toledo çok daha iyidir. Bunun eski versiyonu cordoba vardı bizde taş gibi arabaydı.

• Megane
    quote:

ayrıca sizin önerebileceğiniz sıfır araçlar (50-60k)
  • Octavia

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SKODA RAPİD 1.2 TSİ 110 HP - 57.000

SKODA RAPİD 1.4 TDİ 90 HP - 58.500

SKODA RAPİD 1.2 TSİ STYLE 110 HP - 57.000

SKODA RAPİD 1.2 TSİ ELEGANCE - 54.100

• Toledo çok daha iyidir ama 2-3 daha verip Leon almak her türlü daha iyidir.
    Sedan olma şartı var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Bence toledo çok daha iyidir. Bunun eski versiyonu cordoba vardı bizde taş gibi arabaydı.

o zamanlar kaliteliydi seat bile, şu an taş gibi falan değil
  • Her türlü toledo ya da rapide bakın. Performans, yakıt(sakin kullanımda sonuçta turbo benzin yakıtı çok oynak olur), hacim, güvenlik, özellikle yol tutuşu olarak bir çok c sınıfı araçtan üstündür toledo ve rapid.
    Sırf konsolda sert plastik olduğu için b sınıfı araca bu para verilmez diyenlere aldırış etmeyin 0 arac fiyatları ve ulkenin ekonomi politikasi ortada zaten rapid ve toledoyu b+ gibi bir sinifa koyabiliriz.

Celysee linea 301 symbol blue gibi araclar b sinifiysa toledo ve rapide b segmenti demek cok buyuk haksizlik olur.

Son olarak ben olsam bu devirde 50 60k ya temiz 2.el d sinifi veya hakiki c sinifi(yani cruze civic gibi degil) araclara bakardim.

• Toledo :https://m.youtube.com/watch?v=e9mURPEBAIA

Focus :https://m.youtube.com/watch?v=ZizIBkHIvZo

Videolarda yol tutuşu çok iyi denen focusla toledonun karşılaştırması yapılabilir.

Vw nin passata jettaya octaviayaya superbe koydugu motorlar toledo ve rapidde de mevcut ve bunların kasasi daha hafif oldugu icin performanslar gayet iyidir.
    0-100 ortalama 10sn civari.

• quote:

Orijinalden alıntı: fkb

Her türlü toledo ya da rapide bakın. Performans, yakıt(sakin kullanımda sonuçta turbo benzin yakıtı çok oynak olur), hacim, güvenlik, özellikle yol tutuşu olarak bir çok c sınıfı araçtan üstündür toledo ve rapid.
    Sırf konsolda sert plastik olduğu için b sınıfı araca bu para verilmez diyenlere aldırış etmeyin 0 arac fiyatları ve ulkenin ekonomi politikasi ortada zaten rapid ve toledoyu b+ gibi bir sinifa koyabiliriz.

Celysee linea 301 symbol blue gibi araclar b sinifiysa toledo ve rapide b segmenti demek cok buyuk haksizlik olur.

Son olarak ben olsam bu devirde 50 60k ya temiz 2.el d sinifi veya hakiki c sinifi(yani cruze civic gibi degil) araclara bakardim.

Size gore hakiki c sınıf ne acaba ? Civic ve cruzenin nesi var ayıptırsormasi?
    Jetta focus mu olmali illa? Ya da mazda3

Arkadas sıfıra niyetlendiyse lpgli orta donanım civic leri 60 bin civarına bulabilir sıfır

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Toledo çok daha iyidir ama 2-3 daha verip Leon almak her türlü daha iyidir.
    Sedan olma şartı var mı?

sedan olma şartı var evet ailemle uzun yolculuk yapıyoruz ve bagaj çok önemli ayrıca seatın yol tutuşu ve duruşu çok hoşuma gitti. toledo full donanımın 55k ya gelmesi çok iyi 1.2 110 ps ye kesin gözüyle bakıyorum şuan.

2. el istemiyoruz.

edit: otobanda bulgaristana gidiyoruz ve 150 km otobanda geçiyor. accent eramız var 180 den aşağı düşmüyorum. toledo yol tutuşu ile 200 210 oynarım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 21 Ağustos 2015; 1:53:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırmaKirazınDalınıYAA

quote:

Sedan olma şartı var mı?

sedan olma şartı var evet ailemle uzun yolculuk yapıyoruz ve bagaj çok önemli ayrıca seatın yol tutuşu ve duruşu çok hoşuma gitti. toledo full donanımın 55k ya gelmesi çok iyi 1.2 110 ps ye kesin gözüyle bakıyorum şuan.

2. el istemiyoruz.

edit: otobanda bulgaristana gidiyoruz ve 150 km otobanda geçiyor. accent eramız var 180 den aşağı düşmüyorum. toledo yol tutuşu ile 200 210 oynarım sanırım.

Cenaze nereden kalkar ? Forumca gelir helvani yeriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Sedan olma şartı var mı?

2. el istemiyoruz.

hocam ben sizin yerinizde olsam 60 bine orta donanım 1.2 tsı octavia alırım. hem sedan hem c sınıfı hem de istediğiniz genişlik kriterini karşılıyor ki 560 litre bagaj hacmi ile bir çok d sınıfı modelden dahi daha iyi. diz mesafesinden bahsetmiyorum bile :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

quote:

quote:

Sedan olma şartı var mı?

2. el istemiyoruz.

Cenaze nereden kalkar ? Forumca gelir helvani yeriz

estafurllah. o nasıl söz Allah korusun heralde kafamıza göre basmıyoruz. Yol durumu ve diğer seçeneklerde önemli güneşli rüzgarsız havalarda çok iyi oluyor 45 dk da 1,5 saatlik yol bitiyor. Ayrıca ara sıra yapılan bişi bu

• quote:

quote:

Sedan olma şartı var mı?

2. el istemiyoruz.

Ben dün aynı motorlu Leon'la tam 211 gördüm hafif yokuş aşağıydı, Toledo da yapar ama çok sakat hızlar, en ufak bi aksilikte çok feci sonuçlar ortaya çıkar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.