quote:Orijinalden alıntı: Emre Işık yeni sistem yapmışlar block diye ama ne acaba gerçekten aklıma gelmedi iyi fikir ama yine de forumu böyle çöplüğe çevirenlerin ayıklanması lazım
quote:Orijinalden alıntı: Caykur Savakov quote:Orijinalden alıntı: secman Noldu len zorunamı gitti Banlanacaksın da senin gibi şebekler de olmalı yani, herkes bir rol üstleniyor sonuçta. Senin de rolün bu. DH'de bug buldum. secmanı blockladım başarılı bir şekilde mesajını göremedim. Sonra Caykur Savakov arkadaş alıntılayınca mesajını görebildim.
quote:Orijinalden alıntı: ArzusuKafile quote:Orijinalden alıntı: Caykur Savakov quote:Orijinalden alıntı: secman Noldu len zorunamı gitti Banlanacaksın da senin gibi şebekler de olmalı yani, herkes bir rol üstleniyor sonuçta. Senin de rolün bu. DH'de bug buldum. secmanı blockladım başarılı bir şekilde mesajını göremedim. Sonra Caykur Savakov arkadaş alıntılayınca mesajını görebildim. Bayağıdır var sanki o durum
quote:Orijinalden alıntı: Fatkork quote:Orijinalden alıntı: ArzusuKafile quote:Orijinalden alıntı: Caykur Savakov quote:Orijinalden alıntı: secman Noldu len zorunamı gitti Banlanacaksın da senin gibi şebekler de olmalı yani, herkes bir rol üstleniyor sonuçta. Senin de rolün bu. DH'de bug buldum. secmanı blockladım başarılı bir şekilde mesajını göremedim. Sonra Caykur Savakov arkadaş alıntılayınca mesajını görebildim. Bayağıdır var sanki o durum Bayağıdır da ben forumda yokum