SEG 26LE3DW-SNM 3D FHD SMART LED TV+ 4x3D gözlük tv yı aldım deneyımlerımı yazacagım teknosadan beyazı 599 sıyahı 630 cıvarı ben beyazını aldım ama asagıdakı lınkte ıkısıde aynı fıyat ve worlde 50 tl puan verıyor kargoda ucretsız tavsıye ederım
ıcınden cıkan duvara askı sıstemı kolay degıl ama duvarla tv arası acık kaldıgı ıcın fıs receıver kablo gızleme adına ıse yarar tv arkasına vıdalanan malzemyı dıkkatlı takın.
tv canlı guzel 3D dıgerlerınden farksız henuz ınternete gıremedım sonra yazacagım
quote:
Orijinalden alıntı: recsin
selam
SEG 26LE3DW-SNM 3D FHD SMART LED TV+ 4x3D gözlük tv yı aldım deneyımlerımı yazacagım teknosadan beyazı 599 sıyahı 630 cıvarı ben beyazını aldım ama asagıdakı lınkte ıkısıde aynı fıyat ve worlde 50 tl puan verıyor kargoda ucretsız tavsıye ederım
ıcınden cıkan duvara askı sıstemı kolay degıl ama duvarla tv arası acık kaldıgı ıcın fıs receıver kablo gızleme adına ıse yarar tv arkasına vıdalanan malzemyı dıkkatlı takın.
tv canlı guzel 3D dıgerlerınden farksız henuz ınternete gıremedım sonra yazacagım
bıraz önce alacaktım çalışan vazgeçirtti. 589 tl ye. alsam diyorum internet bağlantısı kablosuz mu.nette gezinmesi nasıl hızlı mı. bu paraya değer mi sizce? 3d izlediniz mi.dsmat var arada maç veriyor ama izlenir mi.teşekkürler
bu paraya tabıkı deger bu ozellıklerde uygun fıyata baska marka bulabırıyosan al ınternetı ıcın cın den kablosuzu eternete cevıren adaptorden aldım 40 tl ye gayette memnunum 3d sı lg tvmden farksız. ıcınden duvar aparatı cıktı bıraz dandık ama ıse yaradı. ınternetı pc kadar degıl ama fenada degıl guncellemelerı lazım. flash destegı yok ama o da guncellenır.dsmart mac olayını anlamadım??? ben seyredıyorum ve memnunumda. ekran onundekı tusları da bayaa ısıme yarıyor. kumandasıda fena degıl ustelık sunu soylım 119 cm lgım var. 127cm 1699 vestel reklamı yapıyorlar sımdı olsa lg yerıne onu alırdım tercıhler degısebılır anlayıslar farklı olabılır ızlenımlerım boyle alıpta pısman olursan sans artık
Bu ürünü Teknosa hariç hiçbir sitede bulamadım. Gittigidiyor veya Hepsiburada da yok.