Şimdi Ara

segatemi samsungmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bugun burda dananın kuyruğu kopacak:P
    yarın 160 gb lık hdd alacam ama karar veremedim seagetemi alsam samsungmu alsam diye
    fiyatları aynı mavi bilgisayardan alacam
    ama samsung 36 ay garantili sizce hangisini alsam.
    sata alacam
    2. harddiskim olacak şuan kullandığüımda 80 gb seagete

• Seagate çok gürültülü, sen samsung al.

Ama ben olsam Maxtor alırdım
  • Yanılmıyorsam seagate diskler 5 yıl garantili. Ses senin için bir sorun değilse seagate al. Ama dersen sessiz olsun Samsung .Bu arada Satalarda genel bir sorun var.Çok çabuk bozuluyor.Tecrübe ile sabittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metborn

Seagate çok gürültülü, sen samsung al.

Ama ben olsam Maxtor alırdım
    Eğer anakartın NCQ yu destekliyorsa seagate al derim. Ama desteklemiyorsa kesinlikle samsung derim çünkü bizzat kendim kullanıyorum. Çok da memnunum kardeşim ....

• quote:

Orijinalden alıntı: KarraKarrtal

Eğer anakartın NCQ yu destekliyorsa seagate al derim. Ama desteklemiyorsa kesinlikle samsung derim çünkü bizzat kendim kullanıyorum. Çok da memnunum kardeşim ....

Alıntıları Göster
    ide harddisklerde seagate,sata harddisklerde samsung derim.ben sata seagate aldım ama çok pişman oldum çok ses yapıyor ve de ısınıyor

• quote:

Alıntıları Göster
    ide sorsaydın maxtor yada samsung derdim ama sata soruyorsun seagate derim, eğer anakart değişikliği düşünüyorsan sata 2 al.

• quote:

Alıntıları Göster
    anakartım asus p4 p800 se modeli
    seageate 5 yıl değil 2 yıl garantili.
    yaklaşık 1.5 yıldır 80 gb sata hdd kullanıyorum.işerimide bilgisayarımdan yaptığım için pc 20 saat açık kalıyor. bugune kadar seagete satadan bi sorun göremedim.
    2. hdd olarak yani depo olarak kullanacam Bozulursada garantisi var:P

• quote:

Orijinalden alıntı: Loup

yaklaşık 1.5 yıldır 80 gb sata hdd kullanıyorum.işerimide bilgisayarımdan yaptığım için pc 20 saat açık kalıyor. bugune kadar seagete satadan bi sorun göremedim.

Alıntıları Göster
    ben 120 lik seagate sata kullanıyorum gayet memnunum.Bu modeli hiçde ses çıkarmıyor.Ama 160 lığı bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

ben 120 lik seagate sata kullanıyorum gayet memnunum.Bu modeli hiçde ses çıkarmıyor.Ama 160 lığı bilemem

Alıntıları Göster
    Anakartın NCQ desteği olmamasına ramen (bildiğim kadarıynan sadece 939 lar destekliyor) kullandığım Seagate den aşırı derece de memnunum hız bakımından.Şöyle de bir anım var 1998 yılında aldığım P2 350 bilgisayarımda da seagate takılıydı ve aldığım günden itibaren her gören bu HDD bozuk kafa atıyor dediydi bunu diyenlerin PC leri şu anda jilet olmasına ramen benim 8GB Seagate ve dahi takılı olduğu PC canavar gibin çalışmaktadır.Bilginize
    PS:Bu arada HDD hala patiska yırtılmasına benzer bir ses çıkarmaya devam ediyor ne demişler huylu huyundan vazgeçmezmiş.Biz onu böyle sevdik

• quote:

Orijinalden alıntı: CİNALİS

Anakartın NCQ desteği olmamasına ramen (bildiğim kadarıynan sadece 939 lar destekliyor) kullandığım Seagate den aşırı derece de memnunum hız bakımından.Şöyle de bir anım var 1998 yılında aldığım P2 350 bilgisayarımda da seagate takılıydı ve aldığım günden itibaren her gören bu HDD bozuk kafa atıyor dediydi bunu diyenlerin PC leri şu anda jilet olmasına ramen benim 8GB Seagate ve dahi takılı olduğu PC canavar gibin çalışmaktadır.Bilginize
    PS:Bu arada HDD hala patiska yırtılmasına benzer bir ses çıkarmaya devam ediyor ne demişler huylu huyundan vazgeçmezmiş.Biz onu böyle sevdik

Alıntıları Göster
    Ses ve ısınma istemem dersen SAMSUNG al.Yoksa SEAGATE alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkoyuncu

Ses ve ısınma istemem dersen SAMSUNG al.Yoksa SEAGATE alabilirsin.

Alıntıları Göster
    yav ben segate kullanıyorum kaç senedir yeni disk de aldım 120 gb fanlar öle bi ötüyoki ses fln duymuyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Arthur

yav ben segate kullanıyorum kaç senedir yeni disk de aldım 120 gb fanlar öle bi ötüyoki ses fln duymuyom

Alıntıları Göster
    samsung sessizdir :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: rush85

Samsung gerçekten çok sessizdir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkoyuncu

quote:

Orijinalinden alıntı: rush85

Samsung gerçekten çok sessizdir .

Alıntıları Göster
    evet ben cok memnunum maxtor fln kullanıp samsunga gecenler anlar beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loup

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalinden alıntı: Loup

2 hafta önce eksen bilgidsayardan seagete aldım 5 yıl garantı verdıler bilgine...

• quote:

Orijinalden alıntı: enginguzelsoy

quote:

Orijinalinden alıntı: Loup

2 hafta önce eksen bilgidsayardan seagete aldım 5 yıl garantı verdıler bilgine...

Alıntıları Göster
    samsungtan vazgeçmem...
    2 hdd demde samsung ALLAH a şükür babalr gibi çalışıyor,performanslarıda gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Buraks23

samsungtan vazgeçmem...
    2 hdd demde samsung ALLAH a şükür babalr gibi çalışıyor,performanslarıda gayet iyi

Alıntıları Göster
    seagate al bana kalırsa bana da 2 yıl önce samsungu çok övdüler yok çip yanığına garantili kont garantili HERYERDE BAKTIRABİLİRSİN KOYUNCU DA BAKAR BİLMEMNE falan derken aldık samsungu ve ogün bugündür herkeze samsung aldırıyorum ama samsunglarda jumper yüzünden bile fat bozulabiliyor uçabiliyor disk teki bilgilerin çok zorladınmı kafa atıyor hatta olana arkadaşlar bi denesin dışarda çalıştırsın ufak tefek sesler geliyo genelde bende artık seagate'i öneriyorum herkeze

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanemrah

seagate al bana kalırsa bana da 2 yıl önce samsungu çok övdüler yok çip yanığına garantili kont garantili HERYERDE BAKTIRABİLİRSİN KOYUNCU DA BAKAR BİLMEMNE falan derken aldık samsungu ve ogün bugündür herkeze samsung aldırıyorum ama samsunglarda jumper yüzünden bile fat bozulabiliyor uçabiliyor disk teki bilgilerin çok zorladınmı kafa atıyor hatta olana arkadaşlar bi denesin dışarda çalıştırsın ufak tefek sesler geliyo genelde bende artık seagate'i öneriyorum herkeze

Alıntıları Göster
    SAMSUNG AL.ÖTEKİ ÇOKGÜRÜLTÜLÜ..

• ikisi arasından tercih yapmak zorun da kalsaydım samsung alırdım...

çünkü bende samsung kullanıyorum...

çok iyi performans

yine de yanlış yönlerdirmek istemem...

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulhey_06

ikisi arasından tercih yapmak zorun da kalsaydım samsung alırdım...

çünkü bende samsung kullanıyorum...

çok iyi performans

yine de yanlış yönlerdirmek istemem...

seagate ide ler 5 yıl garantili.sata olanlarda herhale 5 yıl garantilidir. birçok kişininde dediği gibi satalar çabuk bozulabiliyor onun için garanti ve teknik destek konusundada iyi bir seçim yapmalısın.sonuç olarak ben seagate derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.