Bildirim
segatemi samsungmu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Seagate çok gürültülü, sen samsung al.
Ama ben olsam Maxtor alırdım -
Yanılmıyorsam seagate diskler 5 yıl garantili. Ses senin için bir sorun değilse seagate al. Ama dersen sessiz olsun Samsung .Bu arada Satalarda genel bir sorun var.Çok çabuk bozuluyor.Tecrübe ile sabittir. -
Eğer anakartın NCQ yu destekliyorsa seagate al derim. Ama desteklemiyorsa kesinlikle samsung derim çünkü bizzat kendim kullanıyorum. Çok da memnunum kardeşim ....quote:
Orijinalden alıntı: metborn
Seagate çok gürültülü, sen samsung al.
Ama ben olsam Maxtor alırdım
-
ide harddisklerde seagate,sata harddisklerde samsung derim.ben sata seagate aldım ama çok pişman oldum çok ses yapıyor ve de ısınıyorquote:
Orijinalden alıntı: KarraKarrtal
Eğer anakartın NCQ yu destekliyorsa seagate al derim. Ama desteklemiyorsa kesinlikle samsung derim çünkü bizzat kendim kullanıyorum. Çok da memnunum kardeşim ....
Alıntıları Göster
-
ide sorsaydın maxtor yada samsung derdim ama sata soruyorsun seagate derim, eğer anakart değişikliği düşünüyorsan sata 2 al.quote:
Eğer anakartın NCQ yu destekliyorsa seagate al derim. Ama desteklemiyorsa kesinlikle samsung derim çünkü bizzat kendim kullanıyorum. Çok da memnunum kardeşim ....
Alıntıları Göster
-
anakartım asus p4 p800 se modeliquote:
Alıntıları Göster
seageate 5 yıl değil 2 yıl garantili.
yaklaşık 1.5 yıldır 80 gb sata hdd kullanıyorum.işerimide bilgisayarımdan yaptığım için pc 20 saat açık kalıyor. bugune kadar seagete satadan bi sorun göremedim.
2. hdd olarak yani depo olarak kullanacam Bozulursada garantisi var:P
-
ben 120 lik seagate sata kullanıyorum gayet memnunum.Bu modeli hiçde ses çıkarmıyor.Ama 160 lığı bilememquote:
Orijinalden alıntı: Loup
anakartım asus p4 p800 se modeli
yaklaşık 1.5 yıldır 80 gb sata hdd kullanıyorum.işerimide bilgisayarımdan yaptığım için pc 20 saat açık kalıyor. bugune kadar seagete satadan bi sorun göremedim.
Alıntıları Göster -
Anakartın NCQ desteği olmamasına ramen (bildiğim kadarıynan sadece 939 lar destekliyor) kullandığım Seagate den aşırı derece de memnunum hız bakımından.Şöyle de bir anım var 1998 yılında aldığım P2 350 bilgisayarımda da seagate takılıydı ve aldığım günden itibaren her gören bu HDD bozuk kafa atıyor dediydi bunu diyenlerin PC leri şu anda jilet olmasına ramen benim 8GB Seagate ve dahi takılı olduğu PC canavar gibin çalışmaktadır.Bilginizequote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
ben 120 lik seagate sata kullanıyorum gayet memnunum.Bu modeli hiçde ses çıkarmıyor.Ama 160 lığı bilemem
Alıntıları Göster
PS:Bu arada HDD hala patiska yırtılmasına benzer bir ses çıkarmaya devam ediyor ne demişler huylu huyundan vazgeçmezmiş.Biz onu böyle sevdik
-
Ses ve ısınma istemem dersen SAMSUNG al.Yoksa SEAGATE alabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: CİNALİS
Anakartın NCQ desteği olmamasına ramen (bildiğim kadarıynan sadece 939 lar destekliyor) kullandığım Seagate den aşırı derece de memnunum hız bakımından.Şöyle de bir anım var 1998 yılında aldığım P2 350 bilgisayarımda da seagate takılıydı ve aldığım günden itibaren her gören bu HDD bozuk kafa atıyor dediydi bunu diyenlerin PC leri şu anda jilet olmasına ramen benim 8GB Seagate ve dahi takılı olduğu PC canavar gibin çalışmaktadır.Bilginize
PS:Bu arada HDD hala patiska yırtılmasına benzer bir ses çıkarmaya devam ediyor ne demişler huylu huyundan vazgeçmezmiş.Biz onu böyle sevdik
Alıntıları Göster
-
yav ben segate kullanıyorum kaç senedir yeni disk de aldım 120 gb fanlar öle bi ötüyoki ses fln duymuyomquote:
Orijinalden alıntı: mkoyuncu
Ses ve ısınma istemem dersen SAMSUNG al.Yoksa SEAGATE alabilirsin.
Alıntıları Göster -
samsung sessizdir :Pquote:
Orijinalden alıntı: King Arthur
yav ben segate kullanıyorum kaç senedir yeni disk de aldım 120 gb fanlar öle bi ötüyoki ses fln duymuyom
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Kenshi
samsung sessizdir :P
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalinden alıntı: rush85
Samsung gerçekten çok sessizdir . -
evet ben cok memnunum maxtor fln kullanıp samsunga gecenler anlar beniquote:
Orijinalden alıntı: mkoyuncuquote:
Orijinalinden alıntı: rush85
Samsung gerçekten çok sessizdir .
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Loup
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalinden alıntı: Loup
2 hafta önce eksen bilgidsayardan seagete aldım 5 yıl garantı verdıler bilgine...
-
samsungtan vazgeçmem...quote:
Orijinalden alıntı: enginguzelsoyquote:
Orijinalinden alıntı: Loup
2 hafta önce eksen bilgidsayardan seagete aldım 5 yıl garantı verdıler bilgine...
Alıntıları Göster
2 hdd demde samsung ALLAH a şükür babalr gibi çalışıyor,performanslarıda gayet iyi
-
seagate al bana kalırsa bana da 2 yıl önce samsungu çok övdüler yok çip yanığına garantili kont garantili HERYERDE BAKTIRABİLİRSİN KOYUNCU DA BAKAR BİLMEMNE falan derken aldık samsungu ve ogün bugündür herkeze samsung aldırıyorum ama samsunglarda jumper yüzünden bile fat bozulabiliyor uçabiliyor disk teki bilgilerin çok zorladınmı kafa atıyor hatta olana arkadaşlar bi denesin dışarda çalıştırsın ufak tefek sesler geliyo genelde bende artık seagate'i öneriyorum herkezequote:
Orijinalden alıntı: Buraks23
samsungtan vazgeçmem...
2 hdd demde samsung ALLAH a şükür babalr gibi çalışıyor,performanslarıda gayet iyi
Alıntıları Göster
-
SAMSUNG AL.ÖTEKİ ÇOKGÜRÜLTÜLÜ..quote:
Orijinalden alıntı: hasanemrah
seagate al bana kalırsa bana da 2 yıl önce samsungu çok övdüler yok çip yanığına garantili kont garantili HERYERDE BAKTIRABİLİRSİN KOYUNCU DA BAKAR BİLMEMNE falan derken aldık samsungu ve ogün bugündür herkeze samsung aldırıyorum ama samsunglarda jumper yüzünden bile fat bozulabiliyor uçabiliyor disk teki bilgilerin çok zorladınmı kafa atıyor hatta olana arkadaşlar bi denesin dışarda çalıştırsın ufak tefek sesler geliyo genelde bende artık seagate'i öneriyorum herkeze
Alıntıları Göster
-
ikisi arasından tercih yapmak zorun da kalsaydım samsung alırdım...
çünkü bende samsung kullanıyorum...
çok iyi performans
yine de yanlış yönlerdirmek istemem...
-
seagate ide ler 5 yıl garantili.sata olanlarda herhale 5 yıl garantilidir. birçok kişininde dediği gibi satalar çabuk bozulabiliyor onun için garanti ve teknik destek konusundada iyi bir seçim yapmalısın.sonuç olarak ben seagate derim.quote:
Orijinalden alıntı: abdulhey_06
ikisi arasından tercih yapmak zorun da kalsaydım samsung alırdım...
çünkü bende samsung kullanıyorum...
çok iyi performans
yine de yanlış yönlerdirmek istemem...
Benzer içerikler
- amd radeon r7 200
- wattman hatası nedir
- unexpected store exception hatası
- ryzen ne demek
- anakart cpu ışığı yanıyor
- rtx 5060
- ekran kartı resetleme
- en iyi ekran kartı
- japon bilgisayar markaları
- ekran kartı güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X