Bildirim
Şehirler arası güzergah önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bingöl Genç yolunu kullanmanız en kısa yol fakat sıkıntısız olsun diyorsanız Adıyaman, Malatya, Elazığ, Bingöl güzergahı en güvenli yoldur. -
Urfa-Diyarbakır-Bingöl. Gündüz vakti giderseniz problem olmaz,belli km lerde uygulama noktaları mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
URfa -diyarbakır- Elazığ- Bingöl en sorunsuz yol. -
Aynı zamanda en hızlı yol; bu güzergahta sadece maden bölgesinde ve Karakoçan sonrasında karla karşılaşabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: smiles1999
URfa -diyarbakır- Elazığ- Bingöl en sorunsuz yol.
Alternatif olarak Narlı-pazarcık-gölbaşı-malatya-elazığ-bingöl olarak da gidebilirsiniz ama daha uzun sürer. -
Elazığ bingöl yolunu kullandım yol iyiydi arkadaşlara teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O guzergahi ben hic kullanmadim fakat gunduz cikmakta fayda var gecen sene aracla erzurima gittigimde yolda ciddi muhendislik hatalari ve cukurlar mevcuttu dikkat etmek lazim gece goremeyebikirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X