Şimdi Ara

Selamlar kargo hakkımda sorum olacaktı yardımcı olabilecek varmıdır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
424
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı

2 ürünüm var ikisi farkı zamanlarda geldi ama 2side burda takıldı pttden kontrol ediyorum bu yazıyı gecmiyor

06.05.2017 tarihinden beri bekliyor biri digeri daha yeni geldi ama 2side burda bekliyor.

Hiç böyle birşey başıma gelmedi acaba bir sorun yaratırmı bilgisi olan bilgilendirirse beni sevinirim.

• Gümrük sıkıntısı ile alakalı bir durum değil o genellikle. Yasak ürün ise genelde UKİM'e gidiyor diye biliyorum. Benim de 3 gündür Başakşehir'de bekleyen vardı bugün torba kapandı. Sizinkiler de 2-3 gün içinde başakşehirden çıkar diye tahmin ediyorum
  • 2-3 gün içinde bulunduğun ile gelir dağıtıma çıkar hocam rahat ol.
  • tabii bazı şerefsizler iç etmezse. geçen ay 3 saat sipariş verdim aliexpressten. bir tanesini posta kutusunda buldum ve maket bıçağı ile paket açılmıştı arkadaş beğenmemiş herhalde öylece bırakmış. ikincisi kapalı paket geldi. üçüncü ise hiç gelmedi.Selamlar kargo hakkımda sorum olacaktı yardımcı olabilecek varmıdır ?
  • 1 tane siparişimi teslim ettiler sonradan gelen ama 6 mayısta gelen hala verilmedi sizce endişelenmelimiyim veya aramam gereken biryer varmıdır ?
  • mephisto83 M kullanıcısına yanıt
    şikayet edin, emin olun gereğini yaparlar, o memuru tespit edip ipini çekerler. ptt bu konuda çok acımasız
  • 15/05/2017 09:41:31 Zimmet Alındı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

son durum buna döndü. Zimmete alındı kötü birşeymidir cevaplarsanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.