İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
2 ürünüm var ikisi farkı zamanlarda geldi ama 2side burda takıldı pttden kontrol ediyorum bu yazıyı gecmiyor
06.05.2017 tarihinden beri bekliyor biri digeri daha yeni geldi ama 2side burda bekliyor.
Hiç böyle birşey başıma gelmedi acaba bir sorun yaratırmı bilgisi olan bilgilendirirse beni sevinirim.
Gümrük sıkıntısı ile alakalı bir durum değil o genellikle. Yasak ürün ise genelde UKİM'e gidiyor diye biliyorum. Benim de 3 gündür Başakşehir'de bekleyen vardı bugün torba kapandı. Sizinkiler de 2-3 gün içinde başakşehirden çıkar diye tahmin ediyorum
2-3 gün içinde bulunduğun ile gelir dağıtıma çıkar hocam rahat ol.
tabii bazı şerefsizler iç etmezse. geçen ay 3 saat sipariş verdim aliexpressten. bir tanesini posta kutusunda buldum ve maket bıçağı ile paket açılmıştı arkadaş beğenmemiş herhalde öylece bırakmış. ikincisi kapalı paket geldi. üçüncü ise hiç gelmedi.
1 tane siparişimi teslim ettiler sonradan gelen ama 6 mayısta gelen hala verilmedi sizce endişelenmelimiyim veya aramam gereken biryer varmıdır ?
mephisto83M
kullanıcısına yanıt
şikayet edin, emin olun gereğini yaparlar, o memuru tespit edip ipini çekerler. ptt bu konuda çok acımasız