< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drupal -- 2 Kasım 2019; 11:2:6 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drupal -- 2 Kasım 2019; 11:2:6 > |
Güvenmediğimiz sitelere kart bilgilerimizi niye verelim reco. Aksi durumlarda var, insan tecrübe etmeden bilemiyor. Ayrıca banlanma muhabbeti vs de var. Sanal kart tercih değil gerekliliktir.
|
Bir kaç ay önce vultr adlı vps sitesinden server aldığımda kart bilgilerim kayıt olmuştu ve kartımı silmem için bir başka kart/ön ödemeli kart eklemem gerekiyordu. Server aylık olarak 5 dolar ödeme çekeceği için problem yaşadım ve yurtdışı ödemelerine kapatıp yeni kart talep ettim. Nihayetinde yeni kartım geldi ve bu sıkıntıdan kurtuldum.
Sanal kart olsaydı silip yeni bir kart aktif edebilir, veya hiç yapamıyorsam sanal kart limitini düşürüp kullanmayı bırakabilirdim. Bir tarafta içinde binlerce lira barınan banka kartın, diğer tarafta kendi kontrolünde olan sanal kartın. Sanal kart oldukça önemli ve zorunluluktur bence. |
itirazdı belgeydi vs. uğraşmamak için
|
hayır sanal kart meraklılarını anlamıyorum.
kartınızla sizden habersiz alışveriş yapılırsa harcama itirazı ile çok rahat geri alabiliyorsunuz. kart kopyalama olayı da bankanın sorumluluğunda. atm den benden habersiz kaç defa para çekildi. hepsinde itiraz edip geri aldım. bu tarz güvenlik açıklarında banka eli mahkum geri ödemek zorunda. yani ille de sanal kart diye yakınmaya gerek yok. |
Öncelikle teşekkür ederim. Elimizden geleni yapmaya çalıştık.
Bu işle ilgilenen gönüllü ekipten geçen hafta ayrıldım ve hiçbir alakam kalmadı. Neden bu işten çekildiğimi maddeler halinde yazayım. 1- Destek olmak yerine köstek olmaya çalışan, sosyal medya hesaplarını şikayet eden, imza kampanyasını şikayet eden kişilerin olması. 2- İlk maddede söylenenlere ek olarak bu işle dalga geçen, örnek mesaj ve sonrasındakiler gibi engel olmaya çalışanların olması. Örnek:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/133533887 3- Bu konu ve diğer konuda herkes fark etmedi ama şu an engelli olan bazı arkadaşların bu işte gönüllü olarak görev alanlara hakaret ve küfür etmeleri. (Bu konudaki hassasiyeti için yönetime teşekkür ediyoruz.) 4- Enpara'nın bunca istek ve desteğe rağmen ve bu konu forumda birinci sıraya çıktığı halde sanki istek yokmuş gibi davranması. 5- Enpara'nın sanal kart için hala gündemimizde yok demesi gibi sebeplerden ötürü ayrıldım. Bu encard ve kredi kartı konusunda sanal kart için 1.5 senedir Ali bey ve ekibi uğraşıyordu, 6 aydır da Salih bey ve ekibi emek harcıyordu. Bende destek olanları görünce benimde şikayetçi olduğum bir konuda elimi taşın altına koymaya çalıştım. Ne kadar başarılı oldum bilemiyorum. Artık Enpara ile müşterisel bazda hiçbir bağım bulunmuyor ve Enpara konularında beni ağır şekilde eleştirenlere artık cevap vermiyorum. Forum konusunu ve buradaki aktifliği yöneten @drupal'a başarılar diliyorum. Destek olan herkese teşekkür ederim. |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 5 Haziran 2018; 3:4:13 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 5 Haziran 2018; 3:15:45 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 5 Haziran 2018; 3:23:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |