< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Serdar Ortaç'ın yaşlılığı :))
-
-
Şarkıcı diye ciddiye almıyor olabilirsiniz ama gerçekten hiç kolay iş değil.
Insanları eğlendiriyorlar ama kendileri su süreçte yıpranıyor belki bize normal gelmeyen şeyler söylüyor ya da yapıyorlar.
işin stresini işin içinde olan bilir.
Kolay para kazanılıyor sanıyorsunuz ama hiç kolay değil.
Seversiniz sevmezsiniz bilemem, netice olarak Serdar Ortaç bir dönem insanları eglendirmiş, mutlu etmiş ve bu yönde elinden gelenin en iyisini yaparak insanların hayatında yer edinmiş biridir.
Biz onu güzel yönleri ile hatırlarız. Ömrü uzun ve sağlıklı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz beni çok yanlış anlamışsınız
Foto acilmiyor :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malum kitle ahmet kaya meselesinden sevmiyor bu adamı.. Birileri bu elemana bir sey söylüyorsa, birileri bununla ugrasıyorsa, aklına ilk bu gelmelidir.. Benim aklıma gelen ilk sebep bu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Ağustos 2024; 7:36:11 > -
Bir daha bakar mısın
Ahmet Kaya olayında Serdar Ortaç nasıl dahil olmuştu ki hatırlamıyorum
Mobilde hata varmis duzelttiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ahmet Kaya, ben kürtce sarkı yapacagım ve söyleyecegim bunu da bazı delikanlılar yayınlayacak gibi bir sey söylemisti.. Ortamda Sero, Ebru ve diğerleri vardı.. Salondaki diger sarkicilarla birlikte milliyetci sarkılar söyleyerek protesto ettiler.. Sonraki günlerde, Ahmet Kaya Türkiye capında hain ilan edildi.. Kasetleri kırıldı, resimleri yakıldı ve Türkiye'den topuklamak mecburiyetinde kaldı.. Almanya'ya topukladıktan sonra, iyice PKK'lı kimligine büründü, apo'yu özledik diye konserler verdi, az bir süre sonra da, galiba fransa'da mevta olmustu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Ağustos 2024; 23:30:20 > -
Adam bi çatal fırlattı.
Devlet o sıra teröristlerle halay çekiyorsa hain
Devlet o sıra belediyelerine kayyum atıyorsa kahraman oluyor
Olayı biliyorum da Serdar Ortaç rahmetli Ahmet Kaya'ya mı destek vermişti ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 12 Ağustos 2024; 13:59:35 >
Hangi olay bu ?
Hayır o zamanlar milliyetci ve ülkücü gibi falan takılıyordu ahmet kaya'ya neden destek versin? ahmet kaya'ya kimse destek vermedi.. Ahmet Kaya her kesim tarafından sevilen ve müzikleri dinlenen biriydi.. Özellikle 90'ların baslarında falan cok meshurdu, sarkılarında hafif sol tandaslı müzik yapıyordu fakat pkk'lı oldugunu belli etmiyordu yani renk vermiyordu fakat ödül salonunda birden cıkıp ben kürtce sarkı söyleyecegim dedi ve bu olayların baslangıcı oldu.. salondaki herkes sero dahil buna karsı cıktı.. o geceden sonra, ahmet kaya türkiye capında seytan ve terörist ilan edildi ve kacmak mecburiyetinde kaldı.. bu elemanı tüm bu olaylaırn en büyük sorumlusu olarak görenler var o yüzden bu adamın sevmeyeni coktur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Ağustos 2024; 23:30:1 > -
Evet o zamanlar Kürtçe konuşmayı bırak Kürtçe şarkı dinlemek bile terörist ilan edilme sebebiydi.
AKP geldi de kurtulduk...
-
yorumları okumaya geldim...
-
Hangi iş koly para kazanılıyor ki az yada çok emeğe göre değer katarsak bu kapitalist sistem çöp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hoş geldin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X