|
Seriati elestirdigi icin hakkinda dava acilan Diamond:Zafer partisi disinda beni kimse desteklemedi!
-
-
Olm bunun adı yokmu daymınd ne la :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zafer partisi hiç şaşırtmıyor.
-
Elemanın ismini gören anti laikler toplanmış hemen.
-
Atatürk chp için bu sözü boşuna dememiş "nereden bileyim benim partim olarak kalacağını"
-
Sarı muhalefet zaten muhalifler bir şeye ses çıkarmasın diye var,bu yüzden akp’den daha çok zafer’den nefret ediyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ülkeye bak ya. Şeriat hakkında yorum yapan adama yakalama kararı çıkartılıyor. Hayırdır ya ? Burası Afganistan oldu da haberimiz mi yok ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse seni desteklemek zorunda değil sözlerinden sen sorumlusun
20li yaşlarında her şeyi bilirim kafasıyla ortaya çıkmış din ile ilgili dine karşı her şeyi ebu cehili savunacak kadar çıldırmış bir halde savunan her gun 1er saatlik videolar yapıp sanki bu kadar birikimi varmış gibi davranan bi tip
Umarım hukuken bir yaptırıma uğrar da yalan ve manipülasyonları bir son bulur en son yıllar once Kur'an'ı Kerim'deki elif lam mim harflerinin lat uzza vb putlari simgeledigini söyleyecek kadar din hakkında yalan yanlis konuşuyordu
Küçük çocuklar da lisede bunlari izleyip dinden çıkıyor "hawli" olmak için
Yaptığı şeyler hiç normal değil dışardan fonlanan biri olduğuna emin olduğum 1 2 youtuberdan biri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 18 Haziran 2024; 20:25:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
üstü örtülü bi şekilde o hale getirilmeye çalışılıyor medya suskun muhalifler suskun mılyonlarca ne oldugu belırsız kısıler gırıyor sınırdan ıcerı bop meyveleri işte
-
Adamın suçlandığı konuda sayfasına, satırına kadar kaynak gösteriyor. Buhârî'nin (ö. 256/870).
Zaten işinize gelmeyen herkes fonlanıyor. Neden böyle düşünüyorsunuz ki sürekli. Dinden çıkmak havalı mı oluyor? Mantıkla düşünen kimse bu dine inanmaz ve inanmamalı. Neresinden tutarsan tut, elinde kalan kitaplar.
-
Beni bir gruba dahil etmeye çalışma ben kimseden değilim kimse de benden değil
Youtubeda tek bir fonlanan kisi secmem gerekse kesinlikle bu olur bbc dw nevsin Mengü falan bunlari herkes biliyor zaten hepsi ulkeye dusman 140 journos +90 falan bunlar da ayni sekilde belli yerlerin borazanlari
20li yaslarinda basladi bu işe kanalinin eski halini o zamanlar takip edenler bilir 3 5 sene öncesi her Allah'ın günü insan 1er saatlik videolar üretemez hele ki o yaşta üretiyorsa da boş yapıyordur ki bol bol boş yapıyordu
Ben seriatci falan da değilim Türkiye'de seriat isteyemeyecek yuzde 80lik kitlenin içindeyim ama bu adam suç olabilecek beyanlarda bulunup dinimize hakaret edip dinimize karsi manipülasyon ve yalan kampanyasi kurarak sonra da "ööö bakın arkadaşlar ben Atatürk'ü savundum zafer partisini savundum muhalif oldum ondan beni hapse atiyörlaarr" diyemez ulan bu ülkede yuzde 10 15 seriatci varsa yuzde 30 40 Atatürkçü var e hani Atatürkçülere kim ne yapabilir?
Herif resmen insanlari manipüle edip kullaniyor yok muhalefet bana sahip cikmadi da yok ben sizin icin ugrasiyorum da :D
Senin tek derdin modern bir yt gurusu olup takipcilerinin sirtindan para yapmak gercekten bilgili akilli bir insan bu adam gibi hareket etmez son derece egoist ve psikolojik sorunlu biri toplumu geren toplumun belirli kesimlerini keskinlestiren radikallestiren biri duzgun bir insan değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yavaş dön istavroz ümmet hızına yetişemiyor.
-
Bu adam fonlanmıyor bence. Eğer fonlanma olayı varsa da bunu yanlışlıkla fonlayan kendi dinlerini bilmeyen düşük zekalı dindarlardır. Adamı Adalet Bakanı zevkine göre yorum yaparak yakalama kararı çıkartıyor. Suçun olmadığı durumda, beraat etmesi gereken durum var ortada.
-
Patlatırız bi bakara makara diye dalga geçen bir mv vardı ona bir şey yapıldı mı bu arada? :)
-
Adam eğer yalan konuşuyorsa söylemlerini çürütün de size inanalım... boş beleş gevezelik edip duruyorsunuz ancak... doğruluğun ve dürüstlüğün peşindeyim... dünyada şu anda dürüstlük ne kadar değerli bir şey senin haberin var mı? ne kadar kıymetli bir şey farkında mısın?
artık yalancılardan miğdem bulanıyor, Türkiye de dinci tafya hep işine geldiği şekilde dini manipülasyon aracı olarak kullanıyor... Dimanond Tema ise herşeyiyle kabullenilemeyecek ve çelişki içeren bölümleri de dile getiriyor... ona saldıracağınıza onun bahsettiği şeyler hakkında konuşsanıza? adam kurandan okuyor sonuçta, kendisi uydurmuyor ki? nedir bu karın ağrınız? Dürüst insanlardan hoşlanmayanlar kötü insanlardır.
-
Toplumun gazını almak için açılmış bir dava bir şey olmazdı ifadesini alıp salarlardı ama şimdi kaçarak kendi ipini kendi çekmiş oldu.
-
Ben dürüst biriyim
En son 3 4 belki 5 sene once bir videosunu izledim boşun da boşu olduğunu anladim onunla değil fikir yatıştırmak muhabbet bile etmem omg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaçtığına dair bir haber göremedim nerede yazıyor?
Bu tür adamlari her daim himaye edenler olur iceri de girse kral gibi bakarlar
Bu dava bile dümen olabilir toplumda infial yaratmak gerginlik cikarmak radikalezasyon yapmak için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ülkeye bak ya. Şeriat hakkında yorum yapan adama yakalama kararı çıkartılıyor. Hayırdır ya ? Burası Afganistan oldu da haberimiz mi yok ?
|
Elemanın ismini gören anti laikler toplanmış hemen. |
Sarı muhalefet zaten muhalifler bir şeye ses çıkarmasın diye var,bu yüzden akp’den daha çok zafer’den nefret ediyorlar.
|
Adamın suçlandığı konuda sayfasına, satırına kadar kaynak gösteriyor. Buhârî'nin (ö. 256/870). Zaten işinize gelmeyen herkes fonlanıyor. Neden böyle düşünüyorsunuz ki sürekli. Dinden çıkmak havalı mı oluyor? Mantıkla düşünen kimse bu dine inanmaz ve inanmamalı. Neresinden tutarsan tut, elinde kalan kitaplar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X