Evdeki avizelerin gücü biraz düşüktü ben de destek olması için şerit led taktım ve bunları modem adaptötüyle bağladım. Adaptörler evde boş duruyordu değerlensin diye kullandım. 2.5 metre için 0.5 amper, 5.5 metre için 2 amperlik adaptör taktım. Amperin düşük olması sadece güçsüz yanmasına mı sebep olur yoksa adaptörü zorlar mı?
Anarşik06
kullanıcısına yanıt
Zaten çalışmaz ya da çıt çıt yanıp söner
Adaptör ısınır, ömrü biraz daha kısa olur.
CadmiumC
kullanıcısına yanıt
Şuan sorunsuz gayet parlak şekilde yanıyor
mustyyyyy
kullanıcısına yanıt
Zaten sürekli çalışacak bir şey değil. Günde maksimum 1 2 saat çalışacak. Ömrü kısa olması problem değil ama yangın vb tehlikeli bir duruma sebep olur mu?
Anarşik06
kullanıcısına yanıt
O zaman senin ledler 3çipli değil düşük ledlerden gittiği kadar gitsin bağlantıları sağlam bağladıysan sıkıntı olmaz en fazla adaptör çok ısınır çıkışı keser yada komple ölür
CadmiumC
kullanıcısına yanıt
3 çipli diyor satıcı ama net bilgim yok. Bağlantıları sağlam. Teşekkürler bilgi için
220v ile çalışan üzerinde mini ledler olan çubuk ledleri araştırıp direk bağlayın adaptör sorununuz ortadan kalkar hemde 3 çipli aşırı akım çektiği için bozulan ışık kalitesi ısınmadan dolayı düşen şeylerdende uzak kalmış olursunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme