Şimdi Ara

servis yok problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ıphone 4 cihazımı bugüne kadar aveada kullandım geçnlerde servis yok dedi sorgulattım kayıt düşmüş yeniden kayıt ettirdim fakat turkcellde çalışıyor aveada servis yok diyor nedeni nedir acaba bi yardımcı olurmusunuz arkadaşlar...

• Yeniden kayıt ettirtikten sonra Turkcell de çalıştırmışsınız şuan yani bir problem yok avea da çalışmıyor mu tam anlayamadım durumu... Kayıt ettirtikten sonra açılır aramaya telefon ancak onaylanması 3 ay kadar sürer bu süre sonunda ya kapanır ya sürekli açık kalır.
  • turkcellde çalışıyor fakat aveada çalışmıyor avea hattımı başka bir ıphone takınca sıkıntı yok fakat kendi cihazıma takınca servis yok hatası veriyor
  • Bilgisayara bağlamayı deneyin avea hattınızı taktıktan sonra
  • Eğer cihazı yabancı pasaport ile kayıt ettirdiyseniz kayıt işleminden sonra cihaz ilk taktığınız operatörden başka sim kart kabul etmez.Ayrıca 3 ay sonra telefon tekrar kapanır

Büyük ihtimal sorununuz bundan kaynaklanıyor pasaport kaydı yaptırırken Türk pasaportu olmasına dikkat edin diyoruz her zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktifProje -- 6 Haziran 2012; 21:51:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop servis sonrası sorun ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.