Şimdi Ara

Serviste garantiden sifir motoru degismis arac alinirmi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 70 bin km de iken ariza nedeniyle yolda kalan serviste garantiden motoru sifir segisen arac alinirmi?? Arac suan 90 bin de 20 bin km de gecmis garantisinin bitmesine 10 ay var ww tiguan arac

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Komple sandık motor değişmişse alınır tabii. 20 bin kilometre de yol yapmış üstüne, yeni motor da rüştünü ispat etmiş. Üstelik 90 bin kilometrede araba alıyorsunuz, motor körpecik 20 binde. Ağır bakımlarına daha hayli zaman var. Triger değişim zamanı gelmiş motor yerine sıfır gibi motor alıyorsunuz daha 2. yağ bakımına bile girmemiş. Ben alırdım şahsen.

Ama vatandaş diyor muadilinden 10 bin lira ucuzsa, yok üstüne sizin para istemeniz lazım. Peh.
  • LSPI sorunundan dolayı mı değiştirilmiş?
  • Fiat muadillerinden 10 bin azsa olabilir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Turbo ile alakali sorundan dolayi

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Dostum fiyat muadilleri hemen ayni 3-5 bin daha ucuz gibi

• Biqb0ss B kullanıcısına yanıt
    İlginçmiş, sadece turbodan motor değişecek ne olmuş olabilir ki? Bence bir servis kayıtlarına bakın, fiyat muadillerine göre uygunsa neden olmasın.
  • Komple sandık motor değişmişse alınır tabii. 20 bin kilometre de yol yapmış üstüne, yeni motor da rüştünü ispat etmiş. Üstelik 90 bin kilometrede araba alıyorsunuz, motor körpecik 20 binde. Ağır bakımlarına daha hayli zaman var. Triger değişim zamanı gelmiş motor yerine sıfır gibi motor alıyorsunuz daha 2. yağ bakımına bile girmemiş. Ben alırdım şahsen.

Ama vatandaş diyor muadilinden 10 bin lira ucuzsa, yok üstüne sizin para istemeniz lazım. Peh.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputu degismis arac alinir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Haklisin ustat servise sormadim ama servis degisim evraginda komple motor bedeli 51 bin tl yaziyor genel toplamda 0 tl olarak garantiden degisim yaziyor

• Turvodan kopan parça motor içine gidince komple motor değişmiştir. Alınır gayet de güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Komple sandık motor değişmişse alınır tabii. 20 bin kilometre de yol yapmış üstüne, yeni motor da rüştünü ispat etmiş. Üstelik 90 bin kilometrede araba alıyorsunuz, motor körpecik 20 binde. Ağır bakımlarına daha hayli zaman var. Triger değişim zamanı gelmiş motor yerine sıfır gibi motor alıyorsunuz daha 2. yağ bakımına bile girmemiş. Ben alırdım şahsen.

Sen al o zaman.Vatandaş diyor ki peh falan filan ayıp yahu .Ben Türkiye realitesiyle konuştum alana mani olmam görüş belirttim .Laf sokmadan sen de kendi düşünceni ifade et.

• fiyatı emsalinden 30 bin lira kadar azsa alınır. emsalleriyle aynıysa asla bulaşmayın. sonuçta motoru değişmiş arabadan söz ediyoruz. fabrika orijinalliği gitmiştir o aracın.
  • fiyatı emsallerinden 60k daha ucuzsa alınabilir. motor değişmiş boru mu :D
  • 70 bin km'de motoru eline alan adamdan araç almak olarak düşünürseniz biraz daha uygun fiyat istemekte fayda var.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Kaç kişi sizi düşündüğünüz gibi düşünecek? Bela olur başa alınmaz, elde kalır.
  • yetkili serviste değişmiş ise daha ne istiyorsunuz. Motor işte... bu arabaya takılmasa sıfır bir aracın üzerinde gelecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Sen al o zaman.Vatandaş diyor ki peh falan filan ayıp yahu .Ben Türkiye realitesiyle konuştum alana mani olmam görüş belirttim .Laf sokmadan sen de kendi düşünceni ifade et.

Alıntıları Göster
    İşte bu zihniyet yüzünden zaten adamın arabasının bırak motorunu, diferansiyeli sorunlu çıksa "Araç değişimi" diye ısrarcı oluyor, firma ile sorun yaşıyor.
    Peki bana söyler misiniz arabaya bir kaç kulak ve kablo ile bağlı bir ünitenin çıkarılıp yerine sıfırının takılmış olması neden 10 bin değer kaybı yaptırır? Yukarıda da birisi 30 bin uygunsa diyor. Oldu olacak satarken üstüne para versin araç sahibi?

Ben laf falan sokmuyorum, sadece bu zihniyeti eleştiriyorum.

• Alınır.
  • 70-90 bin arası bir problem yaşatmadıysa alınır, 20binde araba gibi binilir. Aslında değer kaybı hiç olmaması hatta değer kazanması lazım ama piyasadaki algılar yüzünden değer düşmesi oluyor.
  • alınır tabi. burada şu kadar aşağısına verirse alınır diyenlere bakma kendi araçları olsa motor sıfır diye üzerine 10 bin koyarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.