Bildirim
serviste takılan bujiler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni bujiler zaten araca uygun ayarsız halde satılıyor yeni nesil araçlar için. Problem yok. -
Kutudan → Motora
Kesinlikle bir işlem yapıl(a)maz. Çıkan bujiler piyasa tabiri ile daha "iş görse" bile çöpe atılır, yenisi takılır. Bu hususta fabrikanın taktığı ve daha 4.500 km'de olan yepyeni bujileri söküp çöpe atan ve 50 TL'ye dört adet yenisini takan TOFAŞ/FIAT servisini burada saygı ile anıyorum... -
benim aracada servis kutudan motora işlemiyle taktı fakat aracın performansında düşme var.Bende tırnaklarda bi ayar gerekli gibi düşündüm.Sizce bu performans düşüklüğü neyle alakalı bu arada debrijaj seti de değiştirildi. -
elektronik beyin ateşlemeli motorlarda tırnak aralığı önemli değil.kutusundan çıkardığı gibi motora takabilir.
ateşleme avansı aynıdevirde olsa bile havasıcaklığı,basıncı ve hava-yakıt karışımı oranına göre anlık değiştiği için tırnak mesafesi bişey ifade etmez.ama distribütörlü mekanik ateşleme de sorun çıkarır. -
depriyaj seti pahalıdır benim araç daha o safhalara gelmedi ama ilerde gelecek mutlaka ben 60.000 km bakımından korkuyorum lastikler,triger seti ve diğer bakımlar... aslında bu 45.000de olması lazım ama ben ya uzatacam 60.000 ye ya da satacam artık kısmet şuan 37.000 de...
quote:
Orijinalden alıntı: itas59
benim aracada servis kutudan motora işlemiyle taktı fakat aracın performansında düşme var.Bende tırnaklarda bi ayar gerekli gibi düşündüm.Sizce bu performans düşüklüğü neyle alakalı bu arada debrijaj seti de değiştirildi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
Kutudan → Motora
Kesinlikle bir işlem yapıl(a)maz. Çıkan bujiler piyasa tabiri ile daha "iş görse" bile çöpe atılır, yenisi takılır. Bu hususta fabrikanın taktığı ve daha 4.500 km'de olan yepyeni bujileri söküp çöpe atan ve 50 TL'ye dört adet yenisini takan TOFAŞ/FIAT servisini burada saygı ile anıyorum...
bende o servisi saygı ve sevgi ile anıyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X