Şimdi Ara

ses kartı yandı yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dizüstü bilgisayarımın ses kartı yandı ses gelmiyor bende harici ses kartı alayım diyorum ama ses kartını bilgisayara tanıtınca herhangi bir aparat aracılığıyla hoparlörleri devreye sokabilir miyim yoksa sadece kulaklık kullanarak mı ses alabılırım şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ernbo

dizüstü bilgisayarımın ses kartı yandı ses gelmiyor bende harici ses kartı alayım diyorum ama ses kartını bilgisayara tanıtınca herhangi bir aparat aracılığıyla hoparlörleri devreye sokabilir miyim yoksa sadece kulaklık kullanarak mı ses alabılırım şimdiden teşekkürler.

Öncelikle Ses Kartının Yandığına eminmisin Laptoplarda Böyle sorun Nadir Çıkar Belki Başka Bi Sebepten Ses Gelmiyodur?
  • nasıl bır ses kartı dusunuyorsun bılmıyorum ama ...

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34569

urunu ıncelersenız kulaklık + hoparlor gırıslerı uzerınde ve baya kalıte bır urun .. daha ucuza usb seklınde de creatıvın urunu var .. bunun kadar performansı yok ama fıyat daha uygun ..
  • ses kartını gerçekten bozulduğuna emin olmadan böle girişimlere gerek yok diye düşünüyorum. Eğer kesin eminsen ve garantisi yoksa ürünün niggaa arkadaşımızın verdiği linke göz atabilrisin.
  • büyük ihtimalle ses kartı yandı ne hoparlörden ses geliyo nede kulaklık girişinden peki ben bu harici ses kartını aldığımda sadece kulaklık yardımıyla mı ses alabılırım yoksa dizüstünün hoparlörlerini devreye sokabılırmıyım yani pek bir bilgim yoksa saçma bişeyde soruyo olabilirim kusura bakmayın.
  • quote:

büyük ihtimalle ses kartı yandı ne hoparlörden ses geliyo nede kulaklık girişinden peki ben bu harici ses kartını aldığımda sadece kulaklık yardımıyla mı ses alabılırım yoksa dizüstünün hoparlörlerini devreye sokabılırmıyım yani pek bir bilgim yoksa saçma bişeyde soruyo olabilirim kusura bakmayın.

çoook yanlış düşünüyorsun ben sana söyleyeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion_ysc

quote:

büyük ihtimalle ses kartı yandı ne hoparlörden ses geliyo nede kulaklık girişinden peki ben bu harici ses kartını aldığımda sadece kulaklık yardımıyla mı ses alabılırım yoksa dizüstünün hoparlörlerini devreye sokabılırmıyım yani pek bir bilgim yoksa saçma bişeyde soruyo olabilirim kusura bakmayın.

çoook yanlış düşünüyorsun ben sana söyleyeyim...

peki neden olabilir var mı bir fikrin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Bu ekran kartı yanmış mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ses çıkmıyo diye ses kartı yandı demen çok yanlış. yazılımsal bi sorun olabilir, ayarlarda da bi problem olabilir. en son ihtimal yanmış olma olasılığı bence. bu kadar çabuk vaz geçme ses kartından...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.