Şimdi Ara

Ses Sistemi Hakkında Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğan Slx 1994 model aracımda bir tesisat var ama istediğim sesi alamıyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan rica ediyorum bana yardım edin

Sistem:

1.PİONEER TSW 305 F 30CM 800 WATT Sub

2.Sony CDXS2000 Cd çalar

3.Pioneer TS-A6871R 6"x8" 3-way Speakers

4.Pioneer TS-G1340R 5-1/4" 2-way Speakers

5.Pioneer TS-T110 7/8" Hard-dome Tweeters

6. amifi var ama markasını bilmediğimden ekleyemedim sadece watt'ını biliyorum (640 watt)

Bide önerebileceğiniz bi sistem varsa oda kabulümdür (bütçem 700ytl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlvrskn -- 17 Eylül 2007; 11:58:20 >

• önce amfinin marka modelini belirt sonra ne istedigini
  • Ya seni çekilişlemi aldılar bu foruma..Ne kadar ters cevapların var senin ..önce üslubunu değiştir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgodgodgo

önce amfinin marka modelini belirt sonra ne istedigini

Ya seni çekilişlemi aldılar bu foruma..Ne kadar ters cevapların var senin ..önce üslubunu değiştir...
  • Muhalefet olmayalım LÜTFEN
    Arkadasa tam olarak ne istedigini belirtmesini söyledim ama yeterince açık değişmiş demek ki
    Foruma nasıl geldigimde senin haddin değil
    Profilimden cevaplarıma bakıp eleştirecek mesaj aramışsın yazık
  • Eleştirecek cevap aramadım herkese de böle mi yaklaşıyorsun diye baktım...Yaşına baktım kim oluoyrda bana koç diyor diye..ufacık veletlerde yapabilior bu davranışı...Karşında nasıl bir olduğunu bilmeden bu tarz yakıştırmalar kullanman yanlış...Polemiği fazla uzatmayalım..İşine bak...
  • 4.Pioneer TS-G1340R 5-1/4" 2-way Speakers

arkadasim ben bunlari internette goremedim nerden buldun? bir de bunlarin ozelliklerini verirmisin?ayrica topic tartismadan dolayi yarim kalmis
  • quote:

Orjinalden alıntı: freemec

4.Pioneer TS-G1340R 5-1/4" 2-way Speakers

arkadasim ben bunlari internette goremedim nerden buldun? bir de bunlarin ozelliklerini verirmisin?ayrica topic tartismadan dolayi yarim kalmis

arkadaşım bende özelliklerini bulamadım okadar aradım ama yoq ya hiç memnun deilim tesisatımdan arkadaşlar lütfen biraz ardımcı olun
  • Yaw kardeş nasil bulamazsin işte buradahttp://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4077_64850161,00.html demekki iyi aramamişssin nese cevabinin veriim şimdi bi kça soru sorucam

1)woofer panzizotta mi duruo?
    2)woofer portlu mu portsuz mu?
    3)ovaller teype mi bağli?

Arkadaşim bu sorulari yanitlasan senin cevabinin verebilirm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.